bugün

/244
(bkz: pedaliza/#34914) zamanında böyle bir entry girmiş kendisi.
zallım seni, ne değişti?
(bkz: ok normale döndük)
bana mouse alacaksın. Oyunun yüzünden bozuldu.
neden klavye/#1 ?
(#13994488) ile serzenişte bulunduğum yaklaşık 3 saat sonra "günaydın. olacak yakında selamlar." şeklinde cevap aldığım büyük patron.
(bkz: meşgulsun galiba ben yatıyorum iyi geceler)
adam gibi adam. yardımsever ve zeki birisi.

ayrıca üretken kafa yapısı onu adeta internet mahir gibi fenomen yapmıştır.

bugün zall için ne yazdın?
Yazarların başı sıkıştığında yardımcı olan, iyi niyetli , yazarlarına güvenen uludağ sözlük moderatörüdür.
munlayt sonata ve zall' ın malum kavgasından sonra, dert yanmak için salca' yı arayan munlayt' ın dinlemeye takılan, soru işaretleri uyandıran ifadesi.
karanlık işler peşinde.

bana göre süt* onlara göre çikolata*
birinin, sözlüğün veritabanına ait bir açık bularak girdiğini ve 2. bir zall hesabı açtığını düşünmeme sebep oldu bir anda.

alex'ten telefon gelmiş gibi heyecanlandım ya la.
dediklerimi hala yapacak olan uuser... tamam lan telif hakkında anlaşırız...
an itibariyle online yazar.
özel mesajıma cevap veren mod. inanamadım inanmak istemiyorum ya. yemek yememiş bu saat olmuş. yazık çok çalışıyor.

not: mal oldum mesaj gelince. şimdi bir mesajla kanka muhabbeti de yapılmazki. *
not: mala vurulmaz.

edit: orda kinaye var bilirmisin bilmem.
sen gel benim çaylak yorumlarımı sil ama orda dine küfretsinler kılını kıpırdatma. *
hani böyle para kazanayım derdine reklam alıp bizim sözlük zevkimizin ta içine ediyorsun ya hah işte o anda çok fena şeyler geçiyor içimden bilesin.
nede olsa bursa'da yaşamış bursa'nın suyunu içmiştir candır, kardeşimizdir, bursa'da adının bir sokak yada çıkmaza * verilmesini istediğim küçük çapta bir zückerberg.
hacı uludağ mobil web sürümünde o gun girilmis entrilere hitaben baslik icin2. sayfaya tikladigimda tüm sayfadaki 2.sayfayı gösteriyor. oysa o günün 2.sayfasını göstermesi gerek. umarım anlatabilmisimdir. bi el atsana.
bir yazar, bir moderatör, bir abi, bir kardeş kısacası o herşeyimiz...
görsel
(bkz: zalımsın yar)
hoşgelmiş yazar. *
zall me maybe şarkısına konu olan şahıstır.
(bkz: zall me maybe)
(bkz: zall ın kapitalizm için moderatör kurban etmesi)
brad pitt gibi zannettiğim ve hüsrana uğradığım yazar.
© copyright 2005 - 2026