bugün

/244
sözlüğe giremeyen yazarlara gelişmelerden sesleniyor seviyoruz seni.
(bkz: ben bu mahalleyi sevmedim başkan)
epey zamandır coder ağzıyla konuşuyordu ama sonunda türk üsulu '' olmazsa bi kapat aç yap o zaman girer abicim'' olayına döndü. hah şöyle be abi.
--spoiler--
Arkadaslar tasinmadan sonra sozluge ttnet uzerinden giremeyenler, modemlerini tekrar baslattiktan sonra girebilirler.
--spoiler--

neyin kafasını yaşadığını merak ediyorum. hayır gerçekten ciddi ciddi böyle birşey yazdı ya ayağa kalkıp güldüm. *
an itibari ile emrindeki moderotorleri tarafından haksızca ve neden belirtilmeksizin yazarlıgımın elimden alınmasına neden olan adam.

Oyleyse terk ediyorum.
Sözlügu tasidiktan sonra ddos saldirilarini artik kendi şahsina alan sahip kişi. Kendinide tasimasini onerdigim coder. Yada acip kapatsin. giremedigimiz Sözlükten tavsiye vermekle neyin kafasini yasadiginida paylasmasini istedigim sözluk başkani.
sözlüğü taşıma işi için 300.000 euro harcadığı duyumunu aldığım admin. 300.000 euro lan! dile kolay, sözlükteki ergen zümrenin bir ömür boyu bırakın görmeyi telaffuz dahi edemeyeceği bir meblağ...
sözlüğü taşımak için dayısının pikabını ve dayısının oğullarını kullandığı duyumunu aldğım admin. çocukalrın beli çıkmış lan!
sözlüğe yeni adım atmış yazar. koşsun zıplasın buralarda.
adam alayımızını mal yerine koydu ya la!!

la tamam anladık geçici geçici. burası öylesine fasulyeden amk bu 57. gelişmeler duyrusu, hala daha mesajla taciz eden mal varsa da siktirsin gitsin arkadaş ne kastın yahu. hepi topu 230 kişiyiz amk, herkes kavramıştır olayı. sakin...

edit: ne oluyo lan? ben bu entryi yazmadım nerden geldi bu burya? eski entrydi bu neler oluyo olum? eski entryler mi geliyor yoksam?
tüm sözlüğü yanına alıp, miğfer dibi'ne kaçmaktadır.
(bkz: server taşırken ddos atıvermek)
(bkz: server taşırken 2 moderatörün hayatını kaybetmesi)
(bkz: gold üyelerin 5 günlük entrylerini geri alabilmesi)
(bkz: yeni server sağlam mı diye ddos atmak)
(bkz: 5 günlük özel mesajlarda kız msn leri bulunması)
(bkz: zall ın gelişmeleri sms olarak atması)
suratına paraları fırlatarak, kaç lira lan bu sözlük ? diye sormak istediğim yazar.
kıçından ter damlarken bizim masamızın başında entryleri havada uçuşturup arkasından dedikodu yapmamız çok zevkli yaa.
kusura bakma ismoşum sen ayıp oluyor beyler dememi bekliyordun ama dürüst olalım yani. aramızda yabancı mı var. *
adam fizikciler ın bile yapamadığını yaptı zamanı büktü.
4 5 gün önce girdiğim entrileri şimdi tekrar giriliyor. server taşıma muhabbeti yüzünden.
m.uludagsozluk.com/e/16902452/
eli değmişken 2gün sonra uludağ sözlük zaman tünelimde 00.00 a itiraf girecek şekilde ayarlasin benim entrileri.

zall bukecegin zamana sokayim ben gidiyorum pampa.
(img:#285418)
gelişmelerden yayınladığı son duyurudan sinirlendiği belli olan moderatör.

sakin ol yavrum, geçecek hepsi birkaç saate. lan siz de mesaj atıp durmayın adama sıkboğaz etmişsiniz baksanıza gelişmeler butonuna tecavüz ediyor sizin yüzünüzden. özel mesaj mesaj butonum bu kadar sık yanmıyor benim ya!*
biraz sinirli bi arkadaş. boşver aga her mesaja cevap yetiştirmek zorunda değilsin. zalla gitsin.
başkomutan ünvanıyla ordusunu* savaş alanından güvenli bir yere doğru geri çeken hede.
server taşımanın şerefine, dün geceden beri gelişmelerden 9 kez yazarları bilgilendirmek adına yaptığı duyurular ile büyük performans sergileyen admin.
en az 1-2 sene sesi soluğu çıkmaz artık.
gelişmeler kısmını twitter a çevirmiş yüce şahsiyet.

arkadaşlar taşınıyoruz ama sigara yakcam ondan sonra.

taşınma esnasında ne yedik. fotolar az sonra(:

gibi gelişmelere aşina olacağız.
(bkz: hızır)
*
(bkz: the zall)
mesaj kutusuna şöyle bir göz atması gereken insan. anacım ne zormuş cevap alabilmek.
gerek ciddi olsun, gerek mizahi olsun onlarca mesaj attım ama birine bile cevap vermedi allahsız.
kölelerine değer vermeyen çiftlik ağası.
© copyright 2005 - 2026