bugün
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü9
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- evrene bir mesaj bırak7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- muhafazeküler4
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- hocalı katliamı2
- ismail kartal10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- kilo verdiren gıda4
- işi düşünce aramak2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- linkedin4
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- org vs synthesizer4
- şu anda ne yapıyorsun19
- çocuğuna dünyayı dar edip toruna dünyaları vermek2
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- cemil tugayın chp den istifa etmesi2
- bugün ne yedin10
- eski eş2
- sevgilinin arkadaşının daha yakışıklı olması2
- yıllık yazısı3
- 2026 dünya kupası13
- vedat muriqi3
- samara morgan2
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- kemal derviş5
- bir gün ölecek olmak6
- koyun yoğurdu3
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- karakalpakistan2
- en iyi yanık kremi5
- en iyi terapi6
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- 30 lu yaşlar14
sözlüğe giremeyen yazarlara gelişmelerden sesleniyor seviyoruz seni.
epey zamandır coder ağzıyla konuşuyordu ama sonunda türk üsulu '' olmazsa bi kapat aç yap o zaman girer abicim'' olayına döndü. hah şöyle be abi.
an itibari ile emrindeki moderotorleri tarafından haksızca ve neden belirtilmeksizin yazarlıgımın elimden alınmasına neden olan adam.
Oyleyse terk ediyorum.
Oyleyse terk ediyorum.
Sözlügu tasidiktan sonra ddos saldirilarini artik kendi şahsina alan sahip kişi. Kendinide tasimasini onerdigim coder. Yada acip kapatsin. giremedigimiz Sözlükten tavsiye vermekle neyin kafasini yasadiginida paylasmasini istedigim sözluk başkani.
sözlüğü taşıma işi için 300.000 euro harcadığı duyumunu aldığım admin. 300.000 euro lan! dile kolay, sözlükteki ergen zümrenin bir ömür boyu bırakın görmeyi telaffuz dahi edemeyeceği bir meblağ...
sözlüğü taşımak için dayısının pikabını ve dayısının oğullarını kullandığı duyumunu aldğım admin. çocukalrın beli çıkmış lan!
sözlüğe yeni adım atmış yazar. koşsun zıplasın buralarda.
adam alayımızını mal yerine koydu ya la!!
la tamam anladık geçici geçici. burası öylesine fasulyeden amk bu 57. gelişmeler duyrusu, hala daha mesajla taciz eden mal varsa da siktirsin gitsin arkadaş ne kastın yahu. hepi topu 230 kişiyiz amk, herkes kavramıştır olayı. sakin...
edit: ne oluyo lan? ben bu entryi yazmadım nerden geldi bu burya? eski entrydi bu neler oluyo olum? eski entryler mi geliyor yoksam?
la tamam anladık geçici geçici. burası öylesine fasulyeden amk bu 57. gelişmeler duyrusu, hala daha mesajla taciz eden mal varsa da siktirsin gitsin arkadaş ne kastın yahu. hepi topu 230 kişiyiz amk, herkes kavramıştır olayı. sakin...
edit: ne oluyo lan? ben bu entryi yazmadım nerden geldi bu burya? eski entrydi bu neler oluyo olum? eski entryler mi geliyor yoksam?
tüm sözlüğü yanına alıp, miğfer dibi'ne kaçmaktadır.
suratına paraları fırlatarak, kaç lira lan bu sözlük ? diye sormak istediğim yazar.
kıçından ter damlarken bizim masamızın başında entryleri havada uçuşturup arkasından dedikodu yapmamız çok zevkli yaa.
kusura bakma ismoşum sen ayıp oluyor beyler dememi bekliyordun ama dürüst olalım yani. aramızda yabancı mı var. *
kusura bakma ismoşum sen ayıp oluyor beyler dememi bekliyordun ama dürüst olalım yani. aramızda yabancı mı var. *
adam fizikciler ın bile yapamadığını yaptı zamanı büktü.
4 5 gün önce girdiğim entrileri şimdi tekrar giriliyor. server taşıma muhabbeti yüzünden.
m.uludagsozluk.com/e/16902452/
eli değmişken 2gün sonra uludağ sözlük zaman tünelimde 00.00 a itiraf girecek şekilde ayarlasin benim entrileri.
zall bukecegin zamana sokayim ben gidiyorum pampa.
(img:#285418)
4 5 gün önce girdiğim entrileri şimdi tekrar giriliyor. server taşıma muhabbeti yüzünden.
m.uludagsozluk.com/e/16902452/
eli değmişken 2gün sonra uludağ sözlük zaman tünelimde 00.00 a itiraf girecek şekilde ayarlasin benim entrileri.
zall bukecegin zamana sokayim ben gidiyorum pampa.
(img:#285418)
gelişmelerden yayınladığı son duyurudan sinirlendiği belli olan moderatör.
sakin ol yavrum, geçecek hepsi birkaç saate. lan siz de mesaj atıp durmayın adama sıkboğaz etmişsiniz baksanıza gelişmeler butonuna tecavüz ediyor sizin yüzünüzden. özel mesaj mesaj butonum bu kadar sık yanmıyor benim ya!*
sakin ol yavrum, geçecek hepsi birkaç saate. lan siz de mesaj atıp durmayın adama sıkboğaz etmişsiniz baksanıza gelişmeler butonuna tecavüz ediyor sizin yüzünüzden. özel mesaj mesaj butonum bu kadar sık yanmıyor benim ya!*
biraz sinirli bi arkadaş. boşver aga her mesaja cevap yetiştirmek zorunda değilsin. zalla gitsin.
başkomutan ünvanıyla ordusunu* savaş alanından güvenli bir yere doğru geri çeken hede.
server taşımanın şerefine, dün geceden beri gelişmelerden 9 kez yazarları bilgilendirmek adına yaptığı duyurular ile büyük performans sergileyen admin.
en az 1-2 sene sesi soluğu çıkmaz artık.
en az 1-2 sene sesi soluğu çıkmaz artık.
gelişmeler kısmını twitter a çevirmiş yüce şahsiyet.
arkadaşlar taşınıyoruz ama sigara yakcam ondan sonra.
taşınma esnasında ne yedik. fotolar az sonra(:
gibi gelişmelere aşina olacağız.
arkadaşlar taşınıyoruz ama sigara yakcam ondan sonra.
taşınma esnasında ne yedik. fotolar az sonra(:
gibi gelişmelere aşina olacağız.
(bkz: the zall)
mesaj kutusuna şöyle bir göz atması gereken insan. anacım ne zormuş cevap alabilmek.
gerek ciddi olsun, gerek mizahi olsun onlarca mesaj attım ama birine bile cevap vermedi allahsız.
kölelerine değer vermeyen çiftlik ağası.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar