bugün

/244
sözlük yazarı.
nice senelere... zall ballıses' ten gelsin; doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce...
özel mesajlarıma cevap vermiyor bu şahıs. bir de hemşehrim olacak. cep telefonuna tango yüklemişsin hemen bildirim olarak geldi.
http://televidyon.com/p/1880/

kekemelik tedavisi alması gereken kişi.
spiker ilk sunmaya başladığında, kaşlarını çatan, biraz daha uzatırsa kafayı koyacak gibi bakan kişilik.
bugun duyduguma gore sozlugun sahibiymiş.
hakkında soyunacak iddaaları çıkan sözlük sahibi.

zall, yapma etme. gittiğin yol, yol değil.
kendine gel. zall, yoldan çıktı, kötü yola düştü dedirtme bizlere.
yazma özürlü olduğu kadar konuşma problemide çeken uludağ sözlük sahibi.
http://televidyon.com/p/1880/uludagsozlukcom
açılın ben doktorum.
ilginç bir adam. videoda otistikmiş gibi konuşuyor.
sanırım kekemedir.
abdullah gül'e hakaretten ötürü dava açılmış kendisine.

görsel
videosunu izlememizle beraber, Sözlüğü tam olarak ne zaman kurduğunu bilmeyen kişi olmasının yanında gereksiz yere sırıtmalarıyla kesinlikle hep bir orgazm anında olduğu tahmin edilen kişi.
kendisine dava açılmış sözlük sahibi.

kafayı takmamasını diliyoruz. bu sözlük ne bakireler atlattı be. bunun da hakkından gelir evelallah. seninleyiz zall başgan!
hiç bir şey çıkmayacak bir davadır, takmasın kafaya denilesi yazar.
aklıma kendini şikayet etti burdan sözlügün reklamını yapmaya çalışıyor gibi aşmış bir komplo teorisi geliyor.

ne bileyim söz konusu entryde en ufak bir hakaret yok. kim açmış bu davayı anlamadım hani o entry suç olursa biz yandık demektir. ne agır entryler yazılıyor sözlüklerde.
itü sözlükte hakkında dava açıldığı gerekçesiyle onlarca giri yazılan yazar. burda, kendi sözlüğünde zerre iplenmemesine şaşırdım doğrusu.
keşke cumhurbaşkanı abdullah gül ile bizzat görüşebilse de derdini dile getirebilse.
diyalog in - monolog out.
kanka seni içeri atarlarsa atlet, don, fanila falan getiririz ya hiç sıkma canını. tespih ve beyaz çorap stoğun bana ait.
sadece belirli üyelerin görebildiği online toplantı butonu yapmış kişi. dışardan bakınca ya bu uludağ kendi mevzusunu bile fazla iplemiyor havası olması normaldir. nasıl ki üye değilseniz adnan hakkında bir şey göremezseniz aynı şekilde bu butonunuz yoksa ortada nasıl bir fırtına estiğinden de haberiniz olmaz. modlar, yetkililer, hukukçu arkadaşlar ve yazarlar şu anda yaklaşık 500 kişi hararetle bu konuyu tartışıyoruz. butonu olmayanlar kusura bakmasın. iyi birer yazar olursanız bir gün sizde bu butonu görebilirsiniz.
http://televidyon.com/p/1880/uludagsozlukcom surdaki konusmasiyla uludag sözlügün ruhunu yansitan kisi. hakikaten uludag sözlük böyle iki kelimeyi bi araya getiremeyen yada entry i basit cümleler kullanarak girebilen yazarlarla dolu. türkiye'de günlük hayatta konusulurken 2000 kelime hazinesiyle konusma gibi bir ortalamayi sözlükte olabildigine hissediyoruz. gercekten sözlük icin cocugum gibi ifadesini kullanabilir.

Cok karsilastiriliyor diye bide sunu verelim. Tamamen birbirinden farkli olmasina ragmen sikca kendileri tartilir;
(video artık mevcut değil)
Karşıdan süzülerek Bakıldığındaa tipsiz tarzında sonuca varılacak Kişi.
tipi neyse de bire bir program be abi. 2 kelimeyi bir araya getirememek icin hic bir sebep yok. stüdyoda konuk yok, canli degil, karsinda juri yok, sunucu dünyaca taninmis biri degil. Burda konusamayacan da nerde konuscaksin. (bkz: ben sana sözlük kuramazsin demedim)
naif, ağırbaşlı bir insan, ancak yıllardır önerilen çözümleri görmezden gelmiş arka arkaya bir sürü yazarı alarak sözlüğün foruma gidişinde ön ayak olmuş admindir. iyi bir insan, yetersiz bir yöneticidir ne yazık ki.
teknik konularda moderatörlerine, yetkililere, yazarlara kısacası sözlük ahalisine daha fazla kulak vermesi gereken sözlüğün tamircisi, kaportacısı.
sübyancı moderatör.
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026