bugün

/244
entrylerini görür görmez eksiliyorum biliyorum çok ayıp bu yaptıgım ama olsun bi nevi düzene isyan gibi bişey. tabi kendi çapımda.

bu entry sonrası;
jack oneal
altıncı nesil silik
(bkz: uludağ sözlük) kurucu üyesi. (bkz: patron) sempatik güler yüzlü şakacı olmasının yanında bir o kadarda anlayışlı senden benden bir insanoğlu. bu sözlük benim değil yazarlarındır diyerek ne kadar alçakgönüllü olduğunuda ispat etmiştir.
bu sözlük benim değil yazarlarındır diyip, reklam gelirlerini sözlüğün sahipleriyle paylaşmayarak kafaları kurcalamıştır.
yazarlarına bir parmak bal yedirmiştir sözlükten at butonuyla ama kaldıracağı zamanı ayarlayamadı mis gibi sohbetimi böldü allahsız.*
cd başlığının ikinci sayfasını hala düzeltmeyen yazar/moderatör.*
emeklerine helal olsun. Allah onu başımızdan eksik etmesin. amin.
ontv ye verdiği röprtajda amerikancı olduğunu belirten uludağ sözlük'ün kurucusu.
(bkz: zall ın ontv ye verdiği röportaj)
on* tv ye de röportaj verse ve hepsinde de amerikancı olduğunu da belirtse gönlümün tahtından onu indirebilene aşk olsun.
uludağ sözlük'ün yaratıcısı.
ama ona iki çift lafım var:
bak beyim, koskoca adamsın, paran var, pulun var, her şeyin var. Binlerce kişi çalışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta sokağa atmak, aç bırakmak? ama nasıl yakışmaz? sen değil misin öz kızına bile acımayan, bir damlacık saaddeti çok gören? anlamıyor musun beyim, bu çocuklar birbirini seviyor! ama ben boşuna konuşuyorum... sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum... sen büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi zall bey... sen mi büyüksün hayır ben büyüğüm yani yaşar usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne oğluma ne de gelinime hiçbir şey yapamayacaksın! yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun! dokunma artık aileme! dokunmaçocuklarıma! dokunma oğluma! dokunma gelinime! eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemis olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile...
gönüllere su serpen kişi.
üzerimize tuz serpen kişi.
iki de bir arkadaşlar demiyor mu.. nerden arkadaş oluyoruz bilaaader diyesim geliyor.
bizleri rahatlatan insan olmuştur.
--spoiler--
yine arkadaşlar dedi
--spoiler--
(bkz: arkadaşlar düzeldi) episode one.
(bkz: arkadaşlar düzelmedi) episode two.

o değil de, niye özel bilgilerimiz polislerin eline geçiyor? şimdi ben buradan rte'ye sövdüm. o adamlar benim kimlik bilgilerime niye ulaşsınlar? ulaşırlar elbet, burada olmasa başka yerlerde fişleniyoruz ama burada olması daha bir manidar geliyor bana.
sözlüklerin kapanma söylentilerine cevaben ''öyle bir ihtimal yok'' diyerek, postayı koymuş adamdır.
iyi bi adam. seviyom ben.
bir çok yönden eleştirsemde sevdiğim, yürüyüş için sözlüğü organize etmesiyle teşekkürü borç bildiğim insan. ayrıca kendisini orda bekliyoruz modlarıda tam kadroyla bu işi tam olarak üstlenmesini bekliyoruz.
televidyon adlı kanalda yaptığı konuşmadan anladığım kadarıyla çok heyecanlı bir arkadaş. tam bir coder profili var ama.
iddialara göre incisözlüğün sahibidir kendisi. http://www.incisozluk.blogspot.com/
kendisini istediği kanalda, istediği programcı ile canlı yayında düelloya davet ediyorum.

hodri meydan!
okan bayülgen bugün televizyon programında muhabbet kralı'na her sözlükten birinin katılacağını söyledi. eğer bizim sözlüğümüzden de birisi gidecekse bu kişi zall olmalıdır. moonlight sonata siksen çıkmaz, başı belaya girer. salca desen çıkıyor ama çok silik takılıyor. bizden biri çıkacaksa bu mutlaka zall olmalıdır.
sözlükle ile ilgili düşüncelere anında cevap veren ilgili coder. bu iyi bak.
lider, sözlük sahibi materyaline sahip olmayandır.
(bkz: serkan inci)
© copyright 2005 - 2026