/244
"arkadaşlar,
birazdan yıldız teknik üniversitesi elektrik-elektronik fakültesi konferans salonunda söyleşiye katılacağım. yakındakileri beklerim."

dedi. az evvel gelişmelerden. eski tasarım kullanıyorsanız, gitmeyin. saldırgan olabilir. *
al sosyotrendini de git sözlükten.
muhammer gülerden hallice konuşma yeteneği olan kişi.
uludağ sözlük ün padişahı. ölünce oğluna bırakacak heralde.

(bkz: saltanat)
(bkz: ulu imparatorluğu)
katıldığı konferansa sözlüktekileri çağıran, egosu beyninden büyük sözlük kurucusu.
kendi bileceği iştir. lakin neredeyse her hafta 75 milyonun karşısına çıkıyorsun. olmaz ki böyle teklemek. sözlüğü temsil ediyorsun sonuçta sayın yazar.
bugünkü sosyotrend programında data centerlar hakkında güzel bilgiler vermiştir. valla tesadüfen denk geldim, baktım starda medcezir var, foxta kara gül var, tv2 de duvara karşı filan saçma sapan programlar derken olay tvye bi geldim çıktı karşıma nur yüzlüm. data center filan bir şeyler anlattı dinledim aydınlandım. meğersem bu türkiyedeki bütün internet sitelerinin dataları almanyada hollandada depolanıyormuş. lan bu bizim ülkemizde niye yok diyolardı sirkanla. çat ordan bi sosyal mesaj daha geldi, arkadaşlar şu an ciddiye almıyorsunuz ama önümüzdeki on yılda fabrikada çalışmak yerine data centerlarda teknisyen ya da mühendis olarak çalışabilir, rahatlıkla iş bulabilir, parayı cukka edebilirsiniz kendinizi şimdiden bu alana hazırlayın dendi. benim kafama yattı, ben bu işi araştırcam zallcım sağolasın, biz bu ülkeye data centeri kurucaz inşallah raad ol qanqsxd. tabi ilk önce tarlalara güneş panelleri kurmak lazım enerjiden tasarruf zira aynen.*
dogru konusmayan moderator. (#127) uludağ sözlük ve edebiyat ? hehehehe.
2011 yılında öldürülmüş ve yerine zossi kohen geçmiştir.

(bkz: zossi kohen)
keep calm and love zall.
benım gıbı utangac. Sosyotrend programında nasıl da kasıyorsun kendini görüyorum iso. Boşver kafana takma, biz temiz adamlarız.
utangaç yazar.

Bunu defalarca dedim ama dayanamıyorum sürekli söylemek istiyorum.

Sayende umutlarım arttı, ne bileyim ben utangaçlar asla ilerleyemezler diye düşünüyordum taa ki seni görene kadar.

Teşekkür ederim ismail.

Sosyotrend programında nasıl utandığını, zorla konuştuğunu daha doğrusu seni utangaç bilmesinler diye kendini zorladığını biliyor ve görüyorum.
Seksy yazar.
çok fazla teması olmuycak. banane olmuyycak işte. yapmıycam tema falan.
bugün de çok tatlı olan yazar.
Moderatörlugu elinden alınmış kişi.
Ben fakirim o zmana.
(bkz: zall bize burs ver)
"karma doyurmuyorsa ulupuan yesinler."

- zall efendi.
zall'ın umurunda olmayan işsiz yazar beyanı. dokuzuncu nesilsin, iki yılda daha yeni mi çaktın durumu...
sözlüğün kurucusudur. ismi ise ismaildir. sözlüğü 2005'de kurarak birçok insanı aynı sitede toplamıştır. ne kadar eleştirilse de bu yakışıklı olduğu gerçeğini gizlemez. *
çünkü tema mantığı geliştirme sürecine engel oluyor, demiş. şimdi,

"çünkü tema, mantığı geliştirme sürecine engel oluyor" mu demek istemiş? yoksa,

"çünkü tema mantığı*, geliştirme sürecine engel oluyor" mu demek istemiş?

(bkz: oku baban gibi eşek olma)
Bir gün geçmişe bakıp
"Vay amnkym niye bunu böyle yaptım ki" diyeceği şeyler yapmıştır.
doğum günün kutlu olsun. olsun da zall, hediye alamadım kusura bakma. bu entry'i de hediye kabul et.

selam söyle.
doğum günüm bana geldiğin gündür.
mutlu yıllar, patron.
© copyright 2005 - 2026