bugün
- beyler gammazlandım3
- düşünürken tavana bakmak4
- herbokolog4
- chp'li 17 belediye başkanının akp'ye geçmesi5
- göğüs dekoltesi olan erkek4
- iş flörtü4
- kalamar ızgara2
- falıma bakmak isteyen var mı11
- paraya ip bağlayıp komşu fakir ülkeye atıp çekmek2
- chp izmir il örgütünü basan hırsızlık hükümlüsü3
- pelin gümüşdağ2
- yastığın soğuk tarafı2
- kemal kılıçdaroğlu9
- bu saatte teyzesinde olduğunu söyleyen kız4
- erkek erkeğe açık oylaşmak9
- müşriklerin esasında putlara tapmaması6
- arkadaş kafayı mı yedin sen2
- chp den akp'ye jet geçiş5
- tembellik hakkı4
- yaz aşkı bulamamak4
- sokak köpekleri sorununun çözümü2
- iran la ilgili endişe ortaya çıktı2
- ayrılığın 7 aşaması4
- midenin tencere olması3
- bir şeyler söyle3
- ibrahim hacıosmanoğlu'nun dünya kupası açıklaması3
- çita leopar jaguar farkı2
- meme mutluluk getirir mi getirmez mi sorunsalı15
- özgür irade yanılsaması ve günlük hayat2
- gece 23'ten sonra sözlüğe giren erkek10
- para mutluluk getirir mi getirmez mi sorunsalı16
- kadınlar neden aldatır17
- her entryde artılama ve kalp isaretleme2
- erkek aldatabilir ama kadın aldatamaz14
- su içmekten göbeğin çıkması3
- vivaldi'ye gıygıy diyen kezo3
- 23 haziran 2026 portekiz özbekistan maçı12
- klimasız arabayla uzun yol gitmek7
- çifte memiş2
- 1 euro 52 93 tl3
- eski uludağ sözlük ortamı7
- sedat pekmez18
- rize de zincirleme kaza 3 ölü 5 yaralı2
- devşirmelik makamı13
- online yazarlar8
- manipülasyon nasil önlenir5
- sözlükteki üstü kapalı erkek nefreti11
- lip balm kullanan erkek6
- dating app kültürü ve değişen cinsellik algısı6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle27
istatistikler arayüzüne cila çekmiş.
mühim olan bikaç açığı kapatmış.
ama önemli bi açıkla uğraşmak istememiş kendisi.
aferin zall gözüme giriyosun.
ama tembellik sana yakışmıyor bebeyim.
mühim olan bikaç açığı kapatmış.
ama önemli bi açıkla uğraşmak istememiş kendisi.
aferin zall gözüme giriyosun.
ama tembellik sana yakışmıyor bebeyim.
ilk kez demin fotoğrafını gördüğüm mod. Hayal ettiğim gibi değil. Olmadı zall olmadı....
burası açıldığından beri kendini hiç bozmadı, takdir ediyorum. hala kötü yönetiyor ve berbat yazıyor.
kendisine ilettiğim teknik bir problemi okuduğundan bile şüpheliyim.
kendisinin birkaç videosunu izledim. Tahminimce yolda kambur yürüyen, konuşurken başı önünde olan, kız görünce kekeleyen tipik bi loser. Hatam varsa bu entryi silsin, bunu unutalım.
obabeyi dir.
asla havalara girmez.
başka sözlük sahipleri gibi burnu havada değildir.
asla havalara girmez.
başka sözlük sahipleri gibi burnu havada değildir.
benim için deli olan, sayfa sayfa şiir yazan ve telefonda beni kendini öldürmekle tehdit eden yazar.
burayı yönettiği itü'de yazdığı ve ekşi'de okuduğu rivayet edilen patronumuz.
"chrome eklentisi güzel olmuş" dedirten şahıs.
bu sefercik silmeyin "dedirten" dedim diye.
bu sefercik silmeyin "dedirten" dedim diye.
Uludag sozlugun admini. Tv den izledigim kadariyla iyi birisi.
iyi niyetli insan ama kötü yönetici. bu kadar yazarı doldurdun, sözlükte kalite kalmadı zall beyefendi.
güvenlik kalkanlarını bırakıp bir an önce vizyon yapması lazım olan erkişisi.
fm diliyle konuşacak olursak;
Özel yetenek: -
Akıcılık: 2
Takım oyunu: 1
Maddi durum: 20
Çalışma azmi: 20(her gün görsellerle ilgili bi çalışma yapıyor amk)
Sözlük/yazar bağlılı: 1
Özel yetenek: -
Akıcılık: 2
Takım oyunu: 1
Maddi durum: 20
Çalışma azmi: 20(her gün görsellerle ilgili bi çalışma yapıyor amk)
Sözlük/yazar bağlılı: 1
uzun boylu rockçı uzun saçlı adam sanıyordum.
sözlük patronudur.
bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herşeyin var. binlerce kişi yazıyor sitende. yakışır mı sana entry sildirmek? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta çaylak yapmak? sözlükten şutlamak? ama nasıl yakışmaz? sen değil misin birinci nesil yazarlara bile acımayan? bize bir damlacık saaddeti çok gören. anlamıyor musun beyim? bu çocuklar tanım içermeyen entry girmeyi seviyor, başlık altına gereksiz bkz. vermekten hoşlanıyorlar. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. hıh! sen, büyük patron, milyarder, para babası, sözlükler sahibi sahibi ismail bey. sen mi büyüksün? hayır ben büyüğüm, ben, babavepic usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun? bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne trollerime, ne de imla hatası yapan yazarlarıma hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi! çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık iki yumurta bir sucuk'a! dokunma proest sanayici'ye! dokunma antikaw miliarst'e! dokunma rosava'ya! eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, babavepic usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni. anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile!
bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herşeyin var. binlerce kişi yazıyor sitende. yakışır mı sana entry sildirmek? yakışır mı bunca günahsızı, çoluğu çocuğu karda kışta çaylak yapmak? sözlükten şutlamak? ama nasıl yakışmaz? sen değil misin birinci nesil yazarlara bile acımayan? bize bir damlacık saaddeti çok gören. anlamıyor musun beyim? bu çocuklar tanım içermeyen entry girmeyi seviyor, başlık altına gereksiz bkz. vermekten hoşlanıyorlar. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama sevgiyi anlatmaya çalışıyorum. hıh! sen, büyük patron, milyarder, para babası, sözlükler sahibi sahibi ismail bey. sen mi büyüksün? hayır ben büyüğüm, ben, babavepic usta. sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun? bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne trollerime, ne de imla hatası yapan yazarlarıma hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi! çünkü biz birbirimize parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık iki yumurta bir sucuk'a! dokunma proest sanayici'ye! dokunma antikaw miliarst'e! dokunma rosava'ya! eğer onların kılına zarar gelirse ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, babavepic usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni. anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile!
yazarlar tarafından şamar oğlanına çevrilmiş sn. yönetici kişisi.
an itibariyle gelişmeler butonuyla heyecanlandıran.
uludağ sözlük yeni tasarım başlığını kendisinden hızlı açtığım için entyrsini silmek zorunda kalmış patron.
buraların en hızlı entry giren yazarı benim dostum. *
(bkz: silmeseler iyi) *
buraların en hızlı entry giren yazarı benim dostum. *
(bkz: silmeseler iyi) *
sözlükte online olunca insanı ürküten moderatör. *
çok çirkin adam lan öyle böyle değil çok çirkin lan.
doğum günüymüş. nice senelere kardo.
hoşgelmiş yeni yazar. at koştursun bakalım.
(bkz: at koşturmak)
(bkz: at koşturmak)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar