bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz20
- hangi yazarla çift olursunuz29
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası10
- sözlükte bile yalnız olmak10
- murat kekilli dinleyip intihar eden gençler3
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- üzülünce kime gidersiniz4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı21
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- şapka takar mısınız12
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- parcalandim toparlanamiyorum317
- 2200 yılında nasıl görünürdüm4
- sarapci koala hatayi13
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- istanbul12
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- tomtom mahallesi2
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- ucan tekme atan hipopotam43
- vahşi kelebeğim3
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
- sezen taş7
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- bana onu sormayin17
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- cemil tugay11
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı2
- iyi geceler7
- evandro roncatto2
Gençliğim bana para katar kısmında gözlerimin yaşardığı çok acıklı 90'lar şarkısı..
Klibindeki kamyon fatih değil, kırmızı kafa man'dır.
Çocukken dayımda aynı kamyondan vardı. Şoför mahalline oturur içimden bu şarkıyı söyleyerek kendi kendimin klibini çekerdim!
Çocukken dayımda aynı kamyondan vardı. Şoför mahalline oturur içimden bu şarkıyı söyleyerek kendi kendimin klibini çekerdim!
eziyet eden acımasız olandır.bir de hep duyarım zalim olma,mazlum ol derler.bu da nereye kadar.insanın bir noktadan sonra yeter diyesi geliyor.
kimdir diye sorarsak:
zulmü yapan kişi fail, ona maddi manevi yardım eden işbirlikçi, bu zulmü engelleme makamında olmasına rağmen engellemeyenler seyircidir. fail, işbirlikçi ve seyircilerden oluşan bütüne ben zalim adını veriyorum.
kardeşlerim, bundan böyle bir zulüm, haksızlık işlendi mi cok boyutlu düşünün. 3 unsurunu da bulunki bu üç unsurdan biri arka planda olmasından ötürü zulüm halinden kendine pay cikarmasin.
örnek vermek gerekirse ırakta 1.5 milyon müslümanın şehit edilmesi ve kadınların ırzına geçilmesi bunun yanında oranın bütün devlet yapısının çökertilmesi ve madenlerinin çalınmasında zalim kimdir?
fail belli emperyalizm-amerika-siyonizm
işbirlikçi de belli türkiyenin de aralarında bulunduğu sözde müslüman ülkeler
seyirci ise gücü olmasına rağmen ses çıkarmayan devlet ve o devletin halklaridir.
zulmü yapan kişi fail, ona maddi manevi yardım eden işbirlikçi, bu zulmü engelleme makamında olmasına rağmen engellemeyenler seyircidir. fail, işbirlikçi ve seyircilerden oluşan bütüne ben zalim adını veriyorum.
kardeşlerim, bundan böyle bir zulüm, haksızlık işlendi mi cok boyutlu düşünün. 3 unsurunu da bulunki bu üç unsurdan biri arka planda olmasından ötürü zulüm halinden kendine pay cikarmasin.
örnek vermek gerekirse ırakta 1.5 milyon müslümanın şehit edilmesi ve kadınların ırzına geçilmesi bunun yanında oranın bütün devlet yapısının çökertilmesi ve madenlerinin çalınmasında zalim kimdir?
fail belli emperyalizm-amerika-siyonizm
işbirlikçi de belli türkiyenin de aralarında bulunduğu sözde müslüman ülkeler
seyirci ise gücü olmasına rağmen ses çıkarmayan devlet ve o devletin halklaridir.
hadi seni sevdim diyelim bir daha,
gözümü karartıp yeniden taptığımda,
değişecek misin? söyle.
değişebilecek misin? zalim.
değişecek misin? söyle.
bir yalın şarkısıdır.
gözümü karartıp yeniden taptığımda,
değişecek misin? söyle.
değişecek misin? söyle.
bir yalın şarkısıdır.
zalime merhamet mazluma zulümdür.
Oyunbozan.
Ben herkesi sevmelisin zırvalığından iğrendiğim kadar hiçbir şeyden iğrenmiyorum. Zalimlere karşı verilebilecek tek kabul edilebilir tepki onlara kin duymaktır, gerektiğinde savaşmaktır.
Her dinlendiginde kalbi yerinden sökercesine acıya ve umuta sebep olan şarkı.
yakıyor. ölmesini bile istiyorsun anlık olarak o zalimin. ama bir an işte. sonrasında bunu dusunebildigin için kendine kiziyorsun, hatta ceza bile verebilirsin kendine. bir insan sevdiği kişinin ölmesini ister mi hiç? canı yansa kahrolmaz mi? hem de nasıl! kiyamazsin da bir umuta sarilirsin her seferinde, Yaradana siginirsin.
zalim,
senin allah'ın yok mu?
yakıyor. ölmesini bile istiyorsun anlık olarak o zalimin. ama bir an işte. sonrasında bunu dusunebildigin için kendine kiziyorsun, hatta ceza bile verebilirsin kendine. bir insan sevdiği kişinin ölmesini ister mi hiç? canı yansa kahrolmaz mi? hem de nasıl! kiyamazsin da bir umuta sarilirsin her seferinde, Yaradana siginirsin.
zalim,
senin allah'ın yok mu?
başından sonuna bir kurgusu olan şarkıdır. yıllar geçer eskimesi söz konusu değil.
Nasıl olsa ölmez deyip can çekiştiren insan.
gece gece akla dusen sarkidir.
zalim, senin allahin yok mu ulan !...
zalim, senin allahin yok mu ulan !...
"Kimseye bir kötülüğüm dokunmadan yaşarken, zulmün elinde zalim oldum."
Mahir ünsal eriş, olduğu kadar güzeldik, iletişim yayınları, 3. baskı, zehir miktarda öyküsü, sayfa 106, 3. paragraf.
Mahir ünsal eriş, olduğu kadar güzeldik, iletişim yayınları, 3. baskı, zehir miktarda öyküsü, sayfa 106, 3. paragraf.
Kayyumlarla çalışır.
zalimlik emin olmakla başlıyordu, insanın sevgisinden ne kadar eminseniz, o kadar zalim olabiliyordunuz.
sonu yaklaştıkça zulmu artan kişi.
z
a
l
i
m
senin allahin yok mu?
a
l
i
m
senin allahin yok mu?
Ezel dizisinde cengiz ve eyşan'ın ayrılık yemeğinde duyulan şarkıdır. özellikle cengiz'in aşkına tam uyar.
"elleri sevdi nihayet, ben ebedi saadetten kovuldum" sözleriyle öldürücü vuruşu yapan, muhteşem şarkı.
levent yükselden başkası yorumlasaydı aynı derece etkili olur muydu şüpheliyim.
levent yükselden başkası yorumlasaydı aynı derece etkili olur muydu şüpheliyim.
cocuklugumun sarkilarindan biri. sevgilim yoktu o zamanlar ama bunu dinler tripten tribe girerdim.
"senin allah ın yok mu" diye devam etme hissi uyandıran olağanüstü şarkıdır.
her ayrılık sonrası ilk akla gelendir.
her ayrılık sonrası ilk akla gelendir.
1995 yılında çıkan albümünde yer alan en güzel şarkılardan birisidir.
sözleri Sezen Aksu ya, müziği Eldar Mansurov a ve düzenlemesi rahmetli büyük üstat Onno Tunç a ait olan şarkıdır.
iyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=gaM1AfLEgwg
albüm kapağı: görsel
klipten: görsel görsel
edit: ekleme.
sözleri Sezen Aksu ya, müziği Eldar Mansurov a ve düzenlemesi rahmetli büyük üstat Onno Tunç a ait olan şarkıdır.
iyi seyirler...
https://www.youtube.com/watch?v=gaM1AfLEgwg
albüm kapağı: görsel
klipten: görsel görsel
edit: ekleme.
Az önce youtube'da dolaşırken geldim klibine. Dinleyemeli epey olmuş.
Her zaman ki beklediğim duraktayım. Geçen hafta aynı günlerde rastladığım bir ağabeyimiz annesi ile otobüs bekliyor. Teyze pek yürümek istemediğinden başka bir otobüsle gitmek istiyor. Ağabeyimiz ise ısrarla ''binseydik, senin yüzünden binmedik'' diye hormurdanıyor. Teyze ezilip büzülüyor ne yapsın kadıncağız. Ertesi hafta yine aynı ağabey bu kez yanında annesi değil pek muhterem olmalı ki bir bayan arkadaşı ile tam bir kedi modunda. işte zalimlik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar