bugün
- sözlüğe renk katan yazarlar hangi rengi katıyor22
- sarı poşet kudurtması14
- bik bik'in neden bu kadar tatlı olması7
- evliliği ayakta tutan güçler11
- erkeklerin bir kızda aradığı kriterler4
- manisada okul saldırısı17
- türkiye de muhalefet var mı8
- siyaset üstü yazarlar9
- truenun aslında çok beyefendi biri olması3
- sözlükte herkesin kavga edecek bir şey bulması5
- halk tv haberciliği5
- true nickli yazar11
- pkk lılar ermeni dölüdür deyince hırttıran hırt9
- kış geliyor3
- iş arayanların aslında para araması10
- atatürk'e tapmak'ya da reis tapmak2
- iş hayatında takılan maskeler2
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu6
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi8
- mel mel abi dün neden bira içmeye gelmedin6
- kendinden bile sakladığın şey3
- sözlüğümde siyaset istemiyorum kampanyası8
- 22 eylül 2026 mini kış provası3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri9
- türkiye bir kedi cumhuriyetine nasıl dönüştü8
- mel mel bakan gibson'ın tatlı dili7
- hepinizi çok seviyorum lan gelin sarılıcam5
- kastamonu5
- afrikalılar gariban avrupa emperyalist yalanı14
- yapay zekaya entry yazdırmak7
- ingilizce bilmeyen birine fuck'u demek4
- berbere gidince söylenenler4
- erkeklerin artık kadınların peşinden koşmaması7
- sarı torbadan rahatsız olan kürt7
- tas kafa traşlı hırt sorunu8
- yeni partiden chp'ye geçecekler ne dir2
- sürekli birilerine cevap yetiştirmek5
- dünyanın en ölümcül terör örgütü hristiyan lra8
- asansörde susma zorunluluğu2
- umumi tuvalette telefonundan video izleyen insan3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok29
- iş çıkışı birası4
- atlet giymeyen insan6
- birini kırmadan nasıl iletişimi kesersiniz17
- habire1223
- z kuşağı7
- sözlükteki teroristler5
- otobüsten inerken şoföre teşekkür etmek2
- çorap giyerken düşmek2
- marion cotillard2
(bkz: yasak)
seçim kağıdı evine gelmemiş kişilerin netten öğrenme çabasını boşa çıkaran siteye sahip kurul.
yıkıcı silahsız kuvvetler. evet 2009 bana bunu öğretti.
http://www.haberturk.com/...cat=110&dt=2009/03/31
akp'nin yasal seçim organı.
not: yusuf uzun oy kullandığım sınıfın koridorunda gevrek gevrek sırıtarak hayırlı olsun diyordu insanlara. diğer partilerin adaylarına giriş yasak.
akp'nin yasal seçim organı.
not: yusuf uzun oy kullandığım sınıfın koridorunda gevrek gevrek sırıtarak hayırlı olsun diyordu insanlara. diğer partilerin adaylarına giriş yasak.
Kesinlikle trt'yi denetledigine inanmadıgım akp yandası olan kurum.
" milliyetteki köşesinde, ysknnın görevlerini hatırlatan Melih Aşık, neden iş trtye gelince kurumun sessizliğe büründüğünü sorguluyor ve ysk uyuyor mu?, diye soruyor. işte o yazı: "
http://www.telgrafhane.com/index.php/kategoriler/siyaset/362-ysktrtyiizlemiyormu.html
" milliyetteki köşesinde, ysknnın görevlerini hatırlatan Melih Aşık, neden iş trtye gelince kurumun sessizliğe büründüğünü sorguluyor ve ysk uyuyor mu?, diye soruyor. işte o yazı: "
http://www.telgrafhane.com/index.php/kategoriler/siyaset/362-ysktrtyiizlemiyormu.html
kızılderililerin de türk olduğuna inananlardan oluşan bunak heyeti.
2011 genel seçimlerinde 12 bağımsız adayın veto edilmesi kararını veren kurum.
ksk'dan turemis kelimedir.
yasaklı seçim kurulu.
dağın başı ile medeniyeti karıştırmış davarların sevmediği hukuki devlet kurumu. siktirin gidin dağınıza .
leyla zana'nın bile engelini kaldırabilen, hem de 2 gün önce bunun aksi yönde karar vermiş olan kurum. utanıyorum lan bunlardan! türkiye karışacak diye mi korktular yani şimdi? karışırsa karışsın. leyla zana gibi bir terörist meclise girecekse meclisi kapatsınlar be!
hatip dicle ile ilgili kararıyla ortalığı karıştırmış gereksiz, cunta ürünü, faşizan kurum.
şu sıralar yetki gaspıyla gündemden düşmeyen içişleri bakanlığına bağlı bir kurum.
kırk yılda bir doğruyu yapmış kurum.
sebahat tuncel ile bakireliğini kaybetmiş kurumdur. sebahat tuncel kararı yanlış bir karardı, anayasanın 76. maddesinin ithafta bulunduğu 14. maddeye aykırı bir karar olduğu ortadaydı. ama onlar milletin seçtiği vekili anayasanın üzerinde tutarak kendilerinde bulunmayan bir gücü kullandılar ki bu kesinlikle yetki aşımıdır. tabi kararlarına itiraz edilemediği için sükut tek yol oluyor.
içtihadı yanlış koymuş sonrasında fevri hareketlerle tepki toplamış amiyane tabirle saçmalamıştır.
içtihadı yanlış koymuş sonrasında fevri hareketlerle tepki toplamış amiyane tabirle saçmalamıştır.
seçim hileleri denilerek zan altında bırakılan yüksek mahkeme mahiyetindeki kurul.
yurtdışı seçmenlere çıkardığı zorluklarla da akp karşıtı damgası yedi.
kimseye yaranamıyor yani.
yasaları adam gibi uygulayıp kenara çekilmesi gereken kurul aynı zamanda. yasa budur, der çıkarsın. yanlışsa değiştirmesi gerekenler düşünsün dersin. ama yasayı yamuk uygularsan suç sendedir. diğer taraftan tekrar ediyorum, kimseye yaranamıyor.
yurtdışı seçmenlere çıkardığı zorluklarla da akp karşıtı damgası yedi.
kimseye yaranamıyor yani.
yasaları adam gibi uygulayıp kenara çekilmesi gereken kurul aynı zamanda. yasa budur, der çıkarsın. yanlışsa değiştirmesi gerekenler düşünsün dersin. ama yasayı yamuk uygularsan suç sendedir. diğer taraftan tekrar ediyorum, kimseye yaranamıyor.
secmleri yoneten ve secim uyusmazlilarini karara baglayan mahkeme olarak sayilmayan idari bir kuruldur. 7 asil ve 4 yedek uyesi vardir ve uyelerinden 6si yargiyat 5idanistaydan secilir.
an itibariyle sitesine erişilemiyor. nerede oy kullanacağımızı öğrenseydik iyiydi.
Yasaklari kanal 24 için geçersizdir.
kaldırın yasağı amına koduklarım.
Şu an da kaldırmasalar bu yasağı yaklaşık 1 saat sonra kaldırırlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar