bugün
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar14
- deniz göktaş24
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam12
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu10
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği11
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi14
- sözlükte flörtleşmek22
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- erkekleri taciz eden kadın9
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- eşiniz rol gereği öpüşse5
- sizce ben güzel miyim7
- kemal kılıçdaroğlu13
- nemin en çok olduğu il3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum6
- true nickli yazar4
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği4
- alttaki yazar ile kafes dövüşü yapıyoruz3
- suca suruklenen cocuk6
- 3000 yıldır kitap okuyoruz2
- uzay neyin içerisinde genişliyor5
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız2
- mevlana2
- sizlerdenbirisi2
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı8
- tai lung24
- pandela44
- üniversitelerin cahil yetiştirmesi2
- özgür özel'in kastamonu da orman köylülerine sesle2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- karanlık kafese inen ruh kuşu3
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- ben geldim naneler19
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- başlıkların silinme sebepleri3
- ona bir şey söyle8
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- 35 yaşında ölmek6
- ai analizin tavsiyelerine kulak vermek2
- en son gelen mesaj2
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ev kedisi2
- ali haydar fırat2
- ferdi özbeğen9
- sıla türkoğlu2
bir insanın yemeden, içmeden, sıçmadan, sevişmeden, uyumadan yani hiç aralık bırakmadan başında oturup bütün videolarını izleyemeyeceği paylaşım sitesi. hatta ve hatta izleyemediği video sayısı; her saniye, bir önceki saniyeye nazaran artacaktır.*
an itibariyle "An error occurred, please try again later" hatasını verip videolarını izleyemediğimiz site.
çatır çutur girebilip her türlü vidyoyu da izleyebildiğim site. oh canıma deysin!
doğru dürüst bir gelir modeli bulunamadığından son 2 yılda 1,5 milyar dolar zarar etmiştir. time dergisi'nin "en büyük 10 fiyasko" olarak gösterdiği yatırımlardan birisidir. söylentilere göre yakın zamanda kapanabilirmiş.
çığır açmıştır denilebilir. ortalama 3-4 dakikalık küçük görsel içeriklerin aslında ne kadar popüler olabilceğini görmüşüzdür. sanal alemin kralı konumuna gelmiştir youtube. görsel bilgi kaynağı haline gelen ve giderek daha da çok verinin yüklendiği bir site olmuştur. tabi her türlü popüler olgu gibi bu sitede sömürülmüş suyunu çıkarmıştır şu insancıklar. üstüne yasaklarda cabası. ama yinede görsel olarak yeni yaratıcılıkların ve fikirlerin kapısını açtığını düşünüyorum.
"An error occurred, please try again later" hatasını devamlı hale getirmiş olan sitedir. ulan benim makinada var dedim başta, baktım herkeste varmış sorun. hayır izleyebilen varsa beri geliversinde anlatsın.
kablo internet kullananlar için hala çalışan sitedir. fakat 2 dakikalık videonun yüklenmesi 10 dakika sürmektedir.
(bkz: ben böyle aşkın ızdırabını)
(bkz: ben böyle aşkın ızdırabını)
hotspot shield launch ile rahatlıkla izlenebilen site.
her açılmaya çalışan videoda "an error occurred, please try again later" yazarak dailymotion'a geçiş yapmamızı sağlamış video kaynağı.
3 gündür beni deli eden, sadece videosunda değil mesajlarında da sorun olan video paylaşım sitesidir.
türkiye' deki erişimi engellenmiş sitelerden birisidir.
hala açılmamış olmasına karşın birçok kişinin çeşitli yollardan girebildiği site.
open dns aracılığı ile ve hosts dosyanızda yapacağınız değişikliklerle ek bir yazılıma ihtiyaç duymadan da girebilersiniz.
hosts dosyası için
c:\wındows\system32\drivers\etc dizinindeki hosts dosyasını notepad ile açıp en altına şu satırları girin:
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 http://www.youtube.com
open dns için
başlat - denetim masası - ağ ve internet bağlantıları - ağ bağlantıları - yerel ağ bağlantısı - özellikler - internet iletişim kuralları (tcp/ip) - genel sekmesi - aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan seçeneği
208.67.222.222
208.67.220.220
tüm bunlari yaptıktan sonra tarayıcınızdaki çerezlerinizi silin.
(bkz: iyi seyirler)
hosts dosyası için
c:\wındows\system32\drivers\etc dizinindeki hosts dosyasını notepad ile açıp en altına şu satırları girin:
208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 http://www.youtube.com
open dns için
başlat - denetim masası - ağ ve internet bağlantıları - ağ bağlantıları - yerel ağ bağlantısı - özellikler - internet iletişim kuralları (tcp/ip) - genel sekmesi - aşağıdaki dns sunucu adreslerini kullan seçeneği
208.67.222.222
208.67.220.220
tüm bunlari yaptıktan sonra tarayıcınızdaki çerezlerinizi silin.
(bkz: iyi seyirler)
aylar sonra hiçbir ekleme çıkartma yapmadan kendi kendine açılıyor sanki bu site yahu? gözlerim doldu !
siktir çekercesine "An error occurred, please try again later" bu uyarıyı veriyor ise:
yeğlenen dns sunucusuna aha bunu:
208.67.222.222
diğer dns sunucusuna aha bunu:
208.67.220.220
yazıyorsunuz ve sonra artık gönül rahatlığı ile videoları izliyorsunuz.
yeğlenen dns sunucusuna aha bunu:
208.67.222.222
diğer dns sunucusuna aha bunu:
208.67.220.220
yazıyorsunuz ve sonra artık gönül rahatlığı ile videoları izliyorsunuz.
(bkz: yukardakileri yapın lan)*
türkiye mahkemelerince türkiye'den erişime kapatılan site. hayır sitenin sahibi olan ülke türkleri yasaklasaydı anlayacaktık.
erovizyon birincisinin videosu altındaki yorum;
bu adam gay haberiniz yok mu ya çok ciddiyim ortalık karışsın diye demiyorum orada yaşayan arkadaşım söyledi
ALEXANDER RYBAK is really gay!!
ahahaha manyak mısınız lan? işiniz gücünüz yok biliyoruz, türkiye'de işsizlik falan diyeceksiniz, işi olanlar az maaştan yakınacak ama düzgün uğraşlar bulun. bir de ALEXANDER RYBAK is really gay!! demiş *
erovizyon birincisinin videosu altındaki yorum;
bu adam gay haberiniz yok mu ya çok ciddiyim ortalık karışsın diye demiyorum orada yaşayan arkadaşım söyledi
ALEXANDER RYBAK is really gay!!
ahahaha manyak mısınız lan? işiniz gücünüz yok biliyoruz, türkiye'de işsizlik falan diyeceksiniz, işi olanlar az maaştan yakınacak ama düzgün uğraşlar bulun. bir de ALEXANDER RYBAK is really gay!! demiş *
3. dünya ülkeleri gibi bizdede girilmesi yasaklanan ancak rte'nin girdiği ve 'sizde girin' şeklinde teşvik ettiği video paylaşım sitesi. yasakta insanı dns lerle uğraştırmaktan başka birşey değil.
ttnet'in hatlarını rahatlatmak için uydurduğu bahanelerle kapatılan site.
atatürk'e hakaret içeren videoyu yayınladığından beri siki tutmuş site.
10 üzerinden 10 alan site.
yararlı yahu.
yararlı yahu.
son zamanlarda videolarında bol bol error hatası veren ,video paylaşım sitesi.
videolarında sıksık hata vermesinin nedeni artık youtube jacker'ın tek başına kâr etmemesinden kaynaklanan site. ayrıca dns'ler de değiştirilmeli.
208.67.222.222
208.67.220.220
dns adresleri ile daha az sorunla karşılaşılacaktır.*
208.67.222.222
208.67.220.220
dns adresleri ile daha az sorunla karşılaşılacaktır.*
dns ayarlarını değiştirince videoları sorunusuz izlenebilen site. dns ayarlarının nasıl değiştirileceğini öğrenmek isteyenler için.
http://www.bakterim.com/i...rmek-resimli-anlatim.html
http://www.bakterim.com/i...rmek-resimli-anlatim.html
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar