bugün

ytü öğrencilerinin kurduğu ekşisozluk klonlarından biri olan sözlük. kalite ana hedefmiş. *
http://www.yildizsozluk.com
(bkz: surekli buyuyor efendim durduramiyoruz)
türkiye'deki yerel yapılanmalar gibi belirli bir süre sonra kendi kabuğuna çekilmesi beklenen.*
(bkz: ytusozluk)
sitesinin serverı çok iyi olan sözlük. acaip hızlı arkadaş yaa..
yıldız sarayından enstanteneler içerebilir.(site tasarımında)
an itibariyle çaylak bile olmadan yazar olunan sözlük. direk yazar başlıyorsunuz.
üye olunca iki mesaj atan, ilkinde on entry girdikten sonra değerlendirme yapılacaktır sonrasında yazar olacaksınız diyen, aynı anda gelmiş olan ikinci mesajda ise yazarlığınız onaylanmıştır diyen sözlük.
2. entry'den sonra yazar oldunuz diyerek, modlarının hızıyla şaşırtan sözlük olmuştur..
aynı zamanda, belli bir levele ulaşmadan ; açtığınız yeni başlıklardaki entrylerin gözükmediği sözlüktür. **
yanılmıyorsam hacklenmiş sözlüktür...
keşke uludagsozlukte yildizsozluk gibi hızlı olsa diye bizi düşünmeye iten sözlüktür..
gayriresmi ytü kullanma klavuzu.
hızıyla göz dolduran sözlük.

(bkz: her üniversiteye bir sozluk)
bir türlü istenen kaliteye ula$amamı$tır. bunda yeni kurulmu$ olmasının payı büyüktür.
(bkz: http://www.yildizteknik.org)
an itibari ile 227 adet gün başlığına sahip olan sözlük.
biraz da olsa hızlanmıştır.
kıskanan sözlük yapıyor kardeşim detirten sözlüktür. hayırlı olsun ne diyim.
captain harris adlı yazarın kullandığı sözlük. ajdayı da kullanmış zaten. 1 temmuz 2oo7 seni unutmayacağım harris. *
gitgide kendi içlerinde faaliyetleri de artan , sımsıcak bir sözlük ortamının ev sahibi sözlük..
edit: hiç de değil.. düşüncelerim tamamen değişmiş durumda..
şu sıralar server problemleri uğraşan sözlük.
kayda değer tüm yazarlarını tek tek buradan topladığım sözlüktür. şaşakalıyorum muntazaman. *
bir zamanlar kendi web sayfasını yapmaktan aciz (bkz: metu) olan yıldız teknik üniversitesi büyümüşte artık sözlük klonumu yapıyormuş. bravo. ben zaten demiştim yıldız 100 yıl sonra adam olur diye. hadi az kaldı.
not: elin - ye gitmeden evvel şu kilit bilgiyi de aklında bulundur ey okuyucu: ben de yıldız mezunuyum.
tamamiyle kapanmıştır.

(bkz: hey gidi günler)
© copyright 2005 - 2026