bugün
- sözlükte flörtleşmek17
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl7
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- mavi gözlü erkek5
- pandela43
- uludağ sözlükte herkes birader yazardır4
- türk müsün6
- madımak2
- azgın türbanlı10
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz3
- uludağ sözlükte kadın yazar var sanmak3
- kürtçülerin beyinsiz olması4
- arkadaşlar çok sıkıcısınız2
- lanetli çaylak2
- sözlükte dertleşme3
- karpuzu kaşıkla yemek2
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek2
- gerizekalı ai moderatör2
- abd başkanlık seçimi2
- sözlük kızlarının biraz gergin olması2
- gizem altunsoy5
- evlenmekten korkmak10
- dünyanın en kısa fıkrası4
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- yaşlılara moruk demek4
- arkadaşlar ben hapise giriyorum5
- uçağa binmek3
- cumhurbaşkanlığı sistemi6
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması9
- alttaki yazara aşık ol11
- arkadaşlar bakar mısınız bi2
- küfürlü konuşmak2
- imamoğlu'nun duruşmadan çıkarılması2
- pazartesi diyete başlıyorum3
- dikkat dikkat tai lung kız11
- sözlüğün kahve olması12
- naruto dayıya tavuk döner ısmarlamak4
- nermin3
- gerdek namazı10
- ak parti yükselişte2
- yaya geçidinden koşarak geçmek2
- velvet ile revani yemek6
- el alemin köpekliğini yapmak2
- aylık 405 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- izlenmiş en kusursuz film5
- nato liderler zirvesi nde 56 bin personel3
- seks yapmayı zevkli sanmak11
- türkiye de en güvenilen kurumlar6
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle24
- deniz göktaş17
haline tavrına hayran olunası, muhteşem sesi dinlenesi bir sanatçı. bir seferinde zaga'ya çıkmıştı. arkadaki orkestra bir gece ansızın gelebilirim'i çalmaya çalışırken yaşar özel'de onlarla ahenkli gitmeye uğraşıyordu. şarkının bir noktasında yaşar özel'in şalter atmış olacak ki resmen müziği duymazlıktan gelip bildiği gibi okumaya başladı. orkestraya da ritim tutmak düştü.
kendisi az sayıda kalan gerçek sanatçılardandır.
geçen sene başkent üniversitesi yayın kanalı olan btv'de program yapıyordu. denk geldikçe izlerdim. bir gün başkent üniversitesi'nin benzinliğinde bir arkadaşla beraber araba yıkama sırası beklerken yanımıza bıyıklı gözlüklü bir amca yaklaşmaya başladı. daha yaklaşırken siması tanıdık geldi ama tam anlamıyla çıkaramadım. sonra bir anda bu amca "gençler uzun yola gideceğim sakıncası yoksa sıranızı alabilir miyim?" deyince, amcanın bas sesi neredeyse kulaklarımı tıkadı. o anda anladım yaşar özel olduğunu. ben tanıyınca haliyle şaşırdı o da. biraz sohbet ettik. çok keyifliydi. gençlerin klasik türk müziğine ilgisizliğinden dert yandı. ben de sorunlarını not alıp ilgileneceğimi belirttim. resim çektirmek istedi, kabul ettim. daha sonra teşekkür ederek ayrıldı. böyle de bir anısı vardır benimle.
kendisi az sayıda kalan gerçek sanatçılardandır.
geçen sene başkent üniversitesi yayın kanalı olan btv'de program yapıyordu. denk geldikçe izlerdim. bir gün başkent üniversitesi'nin benzinliğinde bir arkadaşla beraber araba yıkama sırası beklerken yanımıza bıyıklı gözlüklü bir amca yaklaşmaya başladı. daha yaklaşırken siması tanıdık geldi ama tam anlamıyla çıkaramadım. sonra bir anda bu amca "gençler uzun yola gideceğim sakıncası yoksa sıranızı alabilir miyim?" deyince, amcanın bas sesi neredeyse kulaklarımı tıkadı. o anda anladım yaşar özel olduğunu. ben tanıyınca haliyle şaşırdı o da. biraz sohbet ettik. çok keyifliydi. gençlerin klasik türk müziğine ilgisizliğinden dert yandı. ben de sorunlarını not alıp ilgileneceğimi belirttim. resim çektirmek istedi, kabul ettim. daha sonra teşekkür ederek ayrıldı. böyle de bir anısı vardır benimle.
bugün ( 24 aralık 2008 çarşamba ) 15:00 - 16:00 saatleri arasında, radyo alaturka'nın canlı yayın konuğu olan tsm sanatçısı, mükemmel bir sese sahiptir, ruhi su'yu anımsatır.
"en çok ne yaşar?" şeklinde iğrenç espiri maduru.
özeldir.
özeldir.
sen mevsimler gibisin yorumu şaheserdir. güçlü bir sesi beyefendi görüntüsü vardır . saygıyadeğerdir.
bas bariton sese sahip, TSM eserlerini okunması gerektiği gibi okuyan, gereksiz nağmelerden kaçınan duru yorumcu. özellikle 80'li yıllarda TSM alanında yeni besteler yapılmasını teşvik ettiği ve bu besteleri de o güzel mi güzel davud'î sesiyle seslendirdiği için kendisine müteşekkiriz. doğru şarkı söylemek isteyenler mutlaka kendisini bol bol dinlemeli..
müzeyyen senar' dan çok daha önemli bir sanatçıdır .
şarkıları o denli rahat söyler ki o parçanın icrasının ne denli zor olduğunu söylemeye çalıştığında farkerdesin. tıpkı rol yaptığını asla hissettirmeyen gerçek oyuncular gibi.
harika bir ses ve iyi eğitilmiş bir nefes. yeni neslin bilmemesi bence büyük bir ayıp ve eksiklik.
iyi ki var ve iyi ki bizim sesimiz. ne okusa dinlerim.
sesine ve vücuduna sağlık beyefendi kişilik.
harika bir ses ve iyi eğitilmiş bir nefes. yeni neslin bilmemesi bence büyük bir ayıp ve eksiklik.
iyi ki var ve iyi ki bizim sesimiz. ne okusa dinlerim.
sesine ve vücuduna sağlık beyefendi kişilik.
bas bariton sesiyle ve duygu yüklü yorumlarıyla 60, 70 ve 80 li yıllara damga vurmuş türk sanat müziği efsanelerindendir. allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin.
(bkz: ses kralı)
(bkz: ses kralı)
dün gece hayatını kaybetmiş. yalnızca Türk sanat müziği değil, Türk müziği önemli bir yorumcusunu kaybetti. huzur içinde yatsın.
değerlerimize sahip çıkmıyoruz,kıymet bilmiyoruz.Allah rahmet eylesin
çocukluğumun sanatçılarından. allah rahmet eylesin.
Bugüne kadsr hepitopu 11 entry girilmiş hakkında. Allah rahmet eylesin. Çocukluğumuzun sesleri, görüntüleri teker tekrr gidiyorlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar