bugün
- antipanik9
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları5
- türkiye20
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ateistlerin yaşama amacı28
- sosyalist reisçi2
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak2
- birader başlığına kızan yazarlar2
- karı kıza para yedirir misiniz8
- zorunlu eğitim18
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- sabahları nefret edilen şeyler16
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- lokum gibi3
- sarapci koala69
- rafael leao24
- koala görünce eksiyi basmak7
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- günün sözü20
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- recep tayyip erdoğan23
- erkeklerin istediği tek şey17
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- biraderlerin vurduyor olması12
- sarapci diye nick alan akpli17
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- ismet özel der ki3
- fener balı15
- ayağı şiir kokan kadın6
- fenerbahçe vs galatasaray26
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı6
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- biraderizm felsefesi6
- sikerim böyle hayatı deyip 7/24 taksicilik yapmak2
- manifest11
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- bir dinciyle tartışmak5
- teröriste sövmek artık yasak23
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
insan iki gün oynamayınca eli ayağı titriyor.
Bebe herosu diyenlere verin daha q tutturamazlar.
Yasuo lol'ün en zor herolarından biri çünkü.
Bebe herosu diyenlere verin daha q tutturamazlar.
Yasuo lol'ün en zor herolarından biri çünkü.
asıl nerfün bu sezon geleceği duyuruldu.
çivili çıkmış rammusu götünü yırtsa da kesemez, öylede boktan herodur. tank kasmamışsa 1 stunlık işi var. genelde bebeler oynar.
Onlarca nerf'e rağmen hala bebeğimmiş gibi gelen şampiyon.
Herkes buildden şampiyonun rezil ya da vezir ettiğinden bahsetmiş.
Darius match-up'ından bahsetmek istiyorum.
Masteries 18-0-12 girmenizi öneriyorum. Key mastery olarak can çalma alın, on ikilik kısımdan ise +50 can olanı almanız gerekiyor.
Doran kılıcı ve bir potla lane'e gelin. Lv 1 takaslarınların adam her minion almaya geldiğinde q ve basic hit atın. Ben 19 atack speed ile giriyorum yasuo'ya. 8.5 ad geri kalan zırh.
Harassladıkça lanede öne geçeceksiniz. Q'sunun can çaldığı alana girmeyin, 2 lvda minionları kullanıp, kaya kaya harasslayın.
ilk base'de ben 800 goldluk adamı kanatan kılıcı ve 400 lük kritik itemini tercih ediyorum bu match-upta. O can çalamadıkça takaslar işime geliryor ve 6 lvdan önce en az bir kere kesiyorum adamı. Kısa kısa ama sık sık trade e girdikçe kazanırsınız bu karşılaşmayı.
Hayalet kılıç- kanasusamış- ebedi buildini çok öne geçtiğim maçlarda ise hayalet kılıç- vampir asa- ebedi kılıç buildini tervih ediyorum. Sustain oldukça bu karakter her şeyi 1v1 de yok eder.
Herkes buildden şampiyonun rezil ya da vezir ettiğinden bahsetmiş.
Darius match-up'ından bahsetmek istiyorum.
Masteries 18-0-12 girmenizi öneriyorum. Key mastery olarak can çalma alın, on ikilik kısımdan ise +50 can olanı almanız gerekiyor.
Doran kılıcı ve bir potla lane'e gelin. Lv 1 takaslarınların adam her minion almaya geldiğinde q ve basic hit atın. Ben 19 atack speed ile giriyorum yasuo'ya. 8.5 ad geri kalan zırh.
Harassladıkça lanede öne geçeceksiniz. Q'sunun can çaldığı alana girmeyin, 2 lvda minionları kullanıp, kaya kaya harasslayın.
ilk base'de ben 800 goldluk adamı kanatan kılıcı ve 400 lük kritik itemini tercih ediyorum bu match-upta. O can çalamadıkça takaslar işime geliryor ve 6 lvdan önce en az bir kere kesiyorum adamı. Kısa kısa ama sık sık trade e girdikçe kazanırsınız bu karşılaşmayı.
Hayalet kılıç- kanasusamış- ebedi buildini çok öne geçtiğim maçlarda ise hayalet kılıç- vampir asa- ebedi kılıç buildini tervih ediyorum. Sustain oldukça bu karakter her şeyi 1v1 de yok eder.
lol oynadığım zamanlarda oynadığım 10 oyundan 19unda denk gelen lanet şampiyon. karşı takımda olunca ırzımıza geçiyor bizim takımda olunca yine bizim ırzımıza geçiyor. lanet olasıdır.
Keko canlanıyor gözümde yasuo deyince. Çünkü hep kekolar oynuyor
Hadi inşallah.
Kıro keko velet herosu.
asla oynayamadığım lol karakteri.
Oynayan takımı vezir ederken oynayamayan ise rezil eder.
ilacı lulu olan karakter.
istediği kadar nerf yesin, hala en zor oynanışa sahip en ustalık gerektiren hero başlarda tilt olsanız bile 3 item sonra kaplan gücüne ulaştırıyor rüzgarı yeter.
Ranked oynamayanlara inat ranked giriyorum.
haseriyooo!
Ranked oynamayanlara inat ranked giriyorum.
haseriyooo!
800k yasuo var baba mid sal.
Ergenlerin her oyunda top lane ya da mid lane oynadigi herodur.
Orta eloda guzel ve daha metaya yakin oyunlar gecirmek icin mutlaka
Yasuo, darius, garen 3 lusu banlanir cunku alip feedlerler ya da otpleridir oyunun icine sicilir 2 turlude.
Guzel herodur crit build cikarsaniz. Tanky eh iste.
(bkz: arkadata)
Ergenlerin her oyunda top lane ya da mid lane oynadigi herodur.
Orta eloda guzel ve daha metaya yakin oyunlar gecirmek icin mutlaka
Yasuo, darius, garen 3 lusu banlanir cunku alip feedlerler ya da otpleridir oyunun icine sicilir 2 turlude.
Guzel herodur crit build cikarsaniz. Tanky eh iste.
(bkz: arkadata)
aşırı saçma bir mobilliğe sahip gereksiz bir şampiyondur. yetenek istemez istediği kadar lanede geriye düşsün, ölsün. sadece koridor ittirerek oyun kazandırır. 2 itemle 100 kritik şansına ulaşır, sonra tank kasar ölümsüz olur. oynayanlarda allah sendromuna rastlanır.
Anasını bacısını siktiğimin lol şampiyonu. Her el geliyor ve her el feedleniyor. Kamp kuruyorum bunun olduğu lane e yine de iki kill alıp hua mua diye gelip milleti kesiyor. Pasifi vs her şeyi geçtim ama o kalkan nedir amk. Ciddi manada op hero. Şimdi oyuncuları çıkıp ağlama falan diyecekler ama açık ve net op hero. Kanıtı mı her el yasuo oynanıyorsa ve oynayanların da çoğunluğu oyunu taşıyorsa bu şampiyonun op olduğu ortadadır.
master yi'den sonra en sevdiğim şampiyondur.
SENiN BEN PASiFiNi SiKEYiM YASUO O HAVAYA ATIP SONRA ATTIĞIN ULTiLERi SiKEYiM O DUVARINI DA SiKEYiM ŞEREFSiZ YASUO MALPHiTE'LE YAPTIĞIN O LOW KOMBOYU SiKEYiM BEN YASUO.
Beni öldürmeyemi geldiniz? Keşke adam toplasaydınız. "Yasuo"
bir yaprağın tek görevi dökülmek midir ? "yasuo"
Master yi nin amcaoğlu.
Noob herosu, ben zor bir tarafını göremiyorum siz görüyomusunuz?
Orianna - malphite - yasuo kombosu düzgün çalıştığında rakibi ağlatır. Oynaması en zorlardan biri olarak görünse de o pasifle o kadarda zor değildir.
Janna ile iyi anlaşır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar