bugün
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- elalem ne der4
- spiderman mi döver batman mi3
- scooter'a 6 kişi binmek3
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı2
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- stres yönetimi6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- yeni parti tüzüğü2
- 26000 entry2
- mekke ortak savunma anlaşması2
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi3
- taksici muhabbeti2
- stres2
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- sözlüğü 3 kelime ile anlatın2
- kuran ı kerim meali7
- petrol3
- josh hartnett2
- kadın kıyafeti giydirilip şantaj yapılan adam2
- gulmekicinyaratilmis11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı2
- askerlik2
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- insan olmaya ceyrek kala insan olabildi mi sorusu3
- rüşvet5
- karton toplayan çocuğun kartonları ne yaptığı3
- okulda itaat2
- kimseyi muhatap edemeyeceğin dertler3
- sokak hayvanları düzenlemesinin ikinci yılı4
- free ceuta2
- erotik şarkılar2
- aşk acısı çekiyorum sözlük13
- kylie minogue5
- true koş4
- gocu6
- 1 55lik türk kızının 1 85lik erkek hayal etmesi3
- çocukların sürekli abur cubur istemesi7
- hepinizin agzina biber surcem5
- sözlükte kimsenin kalmaması5
- din3
entry'ler (2043)
Oldukten sonra yok olacagimiz aklima geldikce uzuluyorum. Guzel olurdu bir kere daha gozlerimizi acsak.
Yahu herkes bir sakin olsun. Daha ilk bolumden nedir bu elestiriler. Ulkedeki herkes yapmayi bilmeyen anca elestirmeyi bilen kisiler. Black mirror desen hepsi off abi bas yapit ya falan der ama ilk sezonu onun da bok gibi? Bir sans verin insanlara. Bir susun, kapayin cenenizi. Cok iyi biliyorsaniz da siz cekin bir tane izleyelim.
Yabanci kizlar kufur edip sigara icince agizlarinin suyunu akitan turk erkeklerine bak hele. Gidin once ense trasinizi olun lan.
Bu ulkenin kizlarina laf edip bakire kiz arayan turk erkegi... ahahahahhaha. Aynen bakire kizi kesin rusyada norvecte bulurlar.
Kiz kendall jenner falan degilse sorun cikaracak eylem.
Igrenc insan. Gundemde kalmak icin her turlu seyi yapiyor gerizekali.
Nicki minaj anaconda. Gece cinlerden mi korkuyorsun? Ac anacondayi.
Bilgili birer vatandas.
Bir turlu kanimin isinmadigi komedyen.
Her kiza yakismaz.
Dior make-up.
Kalin dudaklilarin "dogal olun ya dudak dolgusu ne ya :s :s" tarzi salak yorumlar yaptigi islem. Arkadaslar dogmadan once bize "kalin dudak mi istersiniz ince mi" diye sorulmadi. Boyle yasamak istemiyorlarsa birakin yaptirsinlar. Siz gidin dogal olun onlar dogal olmak istemiyorlar amk.
Yapamadigim eylemdir. Bagdas kurunca bacaklarim uyusuyor bu lanet hareketi nasil yapiyorsunuz amk.
Cocuk diyorlar ya. Ulan 18 yasinda ne cocuklugu, beyin gelisimi mi tamamlanamamis da cocuk diyorsunuz? Bak tamam ben de inanmiyorum darbenin ciddi olduguna, ya da dogru, ama maalesef su bir dogru ki orda olen insanlar gercek. Kiz bu yasina kadar guzel olduguna inandirilarak simartilarak buyutulmus igrenc egoist bir kiz. O olen ailelerin cocuklarinin ne yasadigini bilmiyor. Ve umarim bilir bir gun. Zaten torpille birinci olmustu amk niye taci alindi diye bu kadar sey yapiliyor? Kiz olen insanlarla dalga gecerek "ooo itir esen siyaset yapti yaa haahaha feci komik kiz yaa ooo solcu yaa" imaji cizmeye calismis o tweetle basbaya. Eger bunu hala anlayamiyorsaniz gercekten gerizekalisiniz siz sizi telefonla arayip kredi karti numaranizi ve sifrenizi isteyip borclarinizi kapayacagini soyleyen dolandiricilara da inanirsiniz.
Bu adamla konussam basbakan diye ciddiye alamam amk.