bugün
- beni özleyenler elime mum diksin13
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması9
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık7
- kadir mısıroğlu3
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri4
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- bey biraderler beydirler3
- 2026 ağustos ayı nasıl geçecek3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım8
- iq testi4
- volvo v702
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar naber ya4
- inşaat gürültüsü4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- slip mayo giyen erkek4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri2
- yunanistan29
- en köylü özelliğiniz4
- beynin dopamin salgılamaması3
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- la diyen kadın3
- türk ateisti7
- ioçk'nın müziği4
- ali vefa7
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- nervio ile travertenlere gitmek4
- yanık akrep dumanı çekmek5
- sözlük çok bozdu3
- zorunlu eğitim7
- çomar müzikleri3
- metrobüs2
- sidretü l münteha4
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- benkimki11
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- domdomusa3
- en son aldığınız iltifat14
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- şimdi mokv olacaktı4
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- organize suç örgütü2
- kanal 72
entry'ler (2043)
Oldukten sonra yok olacagimiz aklima geldikce uzuluyorum. Guzel olurdu bir kere daha gozlerimizi acsak.
Yahu herkes bir sakin olsun. Daha ilk bolumden nedir bu elestiriler. Ulkedeki herkes yapmayi bilmeyen anca elestirmeyi bilen kisiler. Black mirror desen hepsi off abi bas yapit ya falan der ama ilk sezonu onun da bok gibi? Bir sans verin insanlara. Bir susun, kapayin cenenizi. Cok iyi biliyorsaniz da siz cekin bir tane izleyelim.
Yabanci kizlar kufur edip sigara icince agizlarinin suyunu akitan turk erkeklerine bak hele. Gidin once ense trasinizi olun lan.
Bu ulkenin kizlarina laf edip bakire kiz arayan turk erkegi... ahahahahhaha. Aynen bakire kizi kesin rusyada norvecte bulurlar.
Kiz kendall jenner falan degilse sorun cikaracak eylem.
Igrenc insan. Gundemde kalmak icin her turlu seyi yapiyor gerizekali.
Nicki minaj anaconda. Gece cinlerden mi korkuyorsun? Ac anacondayi.
Bilgili birer vatandas.
Bir turlu kanimin isinmadigi komedyen.
Her kiza yakismaz.
Dior make-up.
Kalin dudaklilarin "dogal olun ya dudak dolgusu ne ya :s :s" tarzi salak yorumlar yaptigi islem. Arkadaslar dogmadan once bize "kalin dudak mi istersiniz ince mi" diye sorulmadi. Boyle yasamak istemiyorlarsa birakin yaptirsinlar. Siz gidin dogal olun onlar dogal olmak istemiyorlar amk.
Yapamadigim eylemdir. Bagdas kurunca bacaklarim uyusuyor bu lanet hareketi nasil yapiyorsunuz amk.
Cocuk diyorlar ya. Ulan 18 yasinda ne cocuklugu, beyin gelisimi mi tamamlanamamis da cocuk diyorsunuz? Bak tamam ben de inanmiyorum darbenin ciddi olduguna, ya da dogru, ama maalesef su bir dogru ki orda olen insanlar gercek. Kiz bu yasina kadar guzel olduguna inandirilarak simartilarak buyutulmus igrenc egoist bir kiz. O olen ailelerin cocuklarinin ne yasadigini bilmiyor. Ve umarim bilir bir gun. Zaten torpille birinci olmustu amk niye taci alindi diye bu kadar sey yapiliyor? Kiz olen insanlarla dalga gecerek "ooo itir esen siyaset yapti yaa haahaha feci komik kiz yaa ooo solcu yaa" imaji cizmeye calismis o tweetle basbaya. Eger bunu hala anlayamiyorsaniz gercekten gerizekalisiniz siz sizi telefonla arayip kredi karti numaranizi ve sifrenizi isteyip borclarinizi kapayacagini soyleyen dolandiricilara da inanirsiniz.
Bu adamla konussam basbakan diye ciddiye alamam amk.