bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- günlük tutan erkek4
- yavrum diye hitap eden erkek4
- dar kot pantolon ile uyumak3
- kale3112 entry ni beğendi3
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- burunla blok flüt çalabilmek6
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti2
- kadın yazar çekme başlıkları6
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek2
- yeni tanıştığı kadına tatlım diyen adam2
- mine tugay3
- devalüasyon yakın mı2
- mustafa kemal2
- geldimgittim5
- tai lung12
- sineklik olmasına rağmen giren sinek3
- kısa aralıklarla kaka yapmak3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- çerçeve yasanın adalet komisyonu ndan geçmesi2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- şenay gürler3
- kiraz vs vişne4
- nasıl zengin olunur2
- sinek sokması3
- nazi sineması2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması11
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- çaylaktan dönüp geri çaylak olmak2
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- dünyada her saniye iki kişinin ölmesi3
- kafaya kuş sıçması5
- lex luthor'un babası2
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır7
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- hegelci giremez2
- silikon çekmek2
- ortega sedat2
- sözlükte kavga oluyor hissi3
- tak tak sedat2
- yeşil nohut3
- yazın çorap giyen insan3
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak3
- türkiye de iş hayatı3
- kadını kırbaçlamadan sevişemem ben2
- çarşının orta yerine sıçmak2
entry'ler (2043)
Oldukten sonra yok olacagimiz aklima geldikce uzuluyorum. Guzel olurdu bir kere daha gozlerimizi acsak.
Yahu herkes bir sakin olsun. Daha ilk bolumden nedir bu elestiriler. Ulkedeki herkes yapmayi bilmeyen anca elestirmeyi bilen kisiler. Black mirror desen hepsi off abi bas yapit ya falan der ama ilk sezonu onun da bok gibi? Bir sans verin insanlara. Bir susun, kapayin cenenizi. Cok iyi biliyorsaniz da siz cekin bir tane izleyelim.
Yabanci kizlar kufur edip sigara icince agizlarinin suyunu akitan turk erkeklerine bak hele. Gidin once ense trasinizi olun lan.
Bu ulkenin kizlarina laf edip bakire kiz arayan turk erkegi... ahahahahhaha. Aynen bakire kizi kesin rusyada norvecte bulurlar.
Kiz kendall jenner falan degilse sorun cikaracak eylem.
Igrenc insan. Gundemde kalmak icin her turlu seyi yapiyor gerizekali.
Nicki minaj anaconda. Gece cinlerden mi korkuyorsun? Ac anacondayi.
Bilgili birer vatandas.
Bir turlu kanimin isinmadigi komedyen.
Her kiza yakismaz.
Dior make-up.
Kalin dudaklilarin "dogal olun ya dudak dolgusu ne ya :s :s" tarzi salak yorumlar yaptigi islem. Arkadaslar dogmadan once bize "kalin dudak mi istersiniz ince mi" diye sorulmadi. Boyle yasamak istemiyorlarsa birakin yaptirsinlar. Siz gidin dogal olun onlar dogal olmak istemiyorlar amk.
Yapamadigim eylemdir. Bagdas kurunca bacaklarim uyusuyor bu lanet hareketi nasil yapiyorsunuz amk.
Cocuk diyorlar ya. Ulan 18 yasinda ne cocuklugu, beyin gelisimi mi tamamlanamamis da cocuk diyorsunuz? Bak tamam ben de inanmiyorum darbenin ciddi olduguna, ya da dogru, ama maalesef su bir dogru ki orda olen insanlar gercek. Kiz bu yasina kadar guzel olduguna inandirilarak simartilarak buyutulmus igrenc egoist bir kiz. O olen ailelerin cocuklarinin ne yasadigini bilmiyor. Ve umarim bilir bir gun. Zaten torpille birinci olmustu amk niye taci alindi diye bu kadar sey yapiliyor? Kiz olen insanlarla dalga gecerek "ooo itir esen siyaset yapti yaa haahaha feci komik kiz yaa ooo solcu yaa" imaji cizmeye calismis o tweetle basbaya. Eger bunu hala anlayamiyorsaniz gercekten gerizekalisiniz siz sizi telefonla arayip kredi karti numaranizi ve sifrenizi isteyip borclarinizi kapayacagini soyleyen dolandiricilara da inanirsiniz.
Bu adamla konussam basbakan diye ciddiye alamam amk.