bugün
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek11
- eşitlik mi özgürlük mü8
- yeni partinin çerçeve yasa kararı15
- yaşlandığının farkına varmak9
- apı uygulama programlama ara yüzü2
- allah'ın doğurmamış ve doğmamış olması2
- sözlük yazarlarının hayatını değiştirecek şey4
- tarım3
- ekşi sözlük referans17
- kartoncu birader vs erecto bey3
- müzik dinlemek5
- almanya12
- orospu çocuğu gördüm de böylesini hiç görmedim3
- dağ evi olmayan erkek5
- asosyal ve çirkin olmak4
- sözlük yazarlarının kekleri5
- yahudi olmak için anneniz yahudi olması gerekiyor3
- yahudilere sallayan kitaplar3
- namaz5
- sözlüğün çok durgun olması6
- kedi5
- mekke anlaşması20
- hesaplama3
- eva mendes2
- sigara içmeyen erkek4
- clean girl akımı4
- 11 ağustos 20262
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- sıcak hava vs soğuk hava6
- evlenmeme nedenleri5
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- ekonomi16
- adavet2
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- yağmur2
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- şapka ve scream maskesi takıp dolaşmak2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- ulu parti5
- özgür özel7
- baliye balayına gitme ezikliği4
- 80 yaşında sözlük yazarı olmaz2
- türkiye10
- yaşlı izlenimi veren isimler3
- 2000 doğumlu kızlar5
- eline kız götü değmemiş sözlük erkekleri2
entry'ler (2043)
Oldukten sonra yok olacagimiz aklima geldikce uzuluyorum. Guzel olurdu bir kere daha gozlerimizi acsak.
Yahu herkes bir sakin olsun. Daha ilk bolumden nedir bu elestiriler. Ulkedeki herkes yapmayi bilmeyen anca elestirmeyi bilen kisiler. Black mirror desen hepsi off abi bas yapit ya falan der ama ilk sezonu onun da bok gibi? Bir sans verin insanlara. Bir susun, kapayin cenenizi. Cok iyi biliyorsaniz da siz cekin bir tane izleyelim.
Yabanci kizlar kufur edip sigara icince agizlarinin suyunu akitan turk erkeklerine bak hele. Gidin once ense trasinizi olun lan.
Bu ulkenin kizlarina laf edip bakire kiz arayan turk erkegi... ahahahahhaha. Aynen bakire kizi kesin rusyada norvecte bulurlar.
Kiz kendall jenner falan degilse sorun cikaracak eylem.
Igrenc insan. Gundemde kalmak icin her turlu seyi yapiyor gerizekali.
Nicki minaj anaconda. Gece cinlerden mi korkuyorsun? Ac anacondayi.
Bilgili birer vatandas.
Bir turlu kanimin isinmadigi komedyen.
Her kiza yakismaz.
Dior make-up.
Kalin dudaklilarin "dogal olun ya dudak dolgusu ne ya :s :s" tarzi salak yorumlar yaptigi islem. Arkadaslar dogmadan once bize "kalin dudak mi istersiniz ince mi" diye sorulmadi. Boyle yasamak istemiyorlarsa birakin yaptirsinlar. Siz gidin dogal olun onlar dogal olmak istemiyorlar amk.
Yapamadigim eylemdir. Bagdas kurunca bacaklarim uyusuyor bu lanet hareketi nasil yapiyorsunuz amk.
Cocuk diyorlar ya. Ulan 18 yasinda ne cocuklugu, beyin gelisimi mi tamamlanamamis da cocuk diyorsunuz? Bak tamam ben de inanmiyorum darbenin ciddi olduguna, ya da dogru, ama maalesef su bir dogru ki orda olen insanlar gercek. Kiz bu yasina kadar guzel olduguna inandirilarak simartilarak buyutulmus igrenc egoist bir kiz. O olen ailelerin cocuklarinin ne yasadigini bilmiyor. Ve umarim bilir bir gun. Zaten torpille birinci olmustu amk niye taci alindi diye bu kadar sey yapiliyor? Kiz olen insanlarla dalga gecerek "ooo itir esen siyaset yapti yaa haahaha feci komik kiz yaa ooo solcu yaa" imaji cizmeye calismis o tweetle basbaya. Eger bunu hala anlayamiyorsaniz gercekten gerizekalisiniz siz sizi telefonla arayip kredi karti numaranizi ve sifrenizi isteyip borclarinizi kapayacagini soyleyen dolandiricilara da inanirsiniz.
Bu adamla konussam basbakan diye ciddiye alamam amk.