bugün

çok konuşan insanlara söylenen cümle. eğer söyleyen kişi yakın arkadaşlardan birtanesi ise çok fazla ilgilenilmez. * *
ayrıca bir yazar arkadaşımız *
aramıza hoşgelmiş kaliteli yazılarını beklediğim yazar.*
hoşgelmiş yazar.* *
nick seçiminde yaratıcılık sınırlarını zorlamış yazar. hoşgelmiş.
benim nickim .

Canım sözlüğüm benim. Hep bu anı beklemiştim. Beni bu kalabalığın arasında farkeden ve hoşgeldin diyerek de daha bir şevke sokan tüm yazar arkadaşlara sevgiler.
sözlüğe yeni gelmiş ikinci nesil nazardır. nicki kadar sanırsam kendisi de ilginç olsa gerek *
yeni bir sözlük yazarı..le meteque i sevdiğini öğrendiğimde sempati duydum kendisine..ilginç bir nickede sahiptir..yaaaaa da ki 5 adet a harfinin özel bir anlamı var mıdır diye merakta ettim..uzatmadan hoşgelmiş dediğim yazar..
isyan anı bağrışını temsilen 5 adet a harfi kullanılmaktadır.
ağızdaki kaslarının istemsiz kas türü olduğuna inandığım insancıklara sarfettiğim "bi kapayın çenenizi" cümlesidir.
keşke o anı yaşamasaydım dediğim yazarın taaaaa kendisi...
Muhteşem geyiklerin insanı ve beni anlayabilen ender insanlardan biri... Ben onu anlayamasam da...
yeryüzünün en güzel karşılık cümlesi. her yere her cebe uygun kelimeler zinciri.
cok sık kullanılan güncel ötesi bir nick sahibi yazar kardesimiz hos gelmistir.
nickinden dolayı aslen bir psikolog olduğunu düşünmeden edemediğim yazar.***
tikky söylemidir.tamam susayımda o "yaaaaa" neyin nesi?delikanlı adama yakısmaz,söylenmez,söyletmez!delikanlı versiyonu ise;bi sus lan'dır.kelimeler uzatılmaz,tavır konulur,olay kapatılır..
an itibariyle geyiğin dibine mi vuruyor, yoksa kayışı mı kopardı anlayamadığım uuser * durum(uy)la alakalı olarak felsefeyi yakından (!) * takip etmesi mi onu bu hale getirdi, düşünmeden edemedim *
güzel nikli bi arkadasımızdır. günlük hayatta sürekli arkadaslara soylenen bir nike sahiptir kendileri hoşgelmişsin demek geliyor içimden ama demeyeceğim. *
ilginc nickli,yazilari okuyan,guzel entrylere sahip olan yazar arkadasimiz.
sozlukte nikini en cok begendigim yazar.
entrylerinden sonra nikine birkez daha bakıyorum valla *, takip edilesi kişilik. *

(bkz: hep boyle kal)
iyi yazan,yaratıcı bir yazar...
günlerdir nerde olduğunu merak uyandıran uuser.
(bkz: annem)
çok olması sorun değil de boş boş konuşan insanlara söylenebilir en güzel söz 'ya bi sus yaaa'.
© copyright 2005 - 2026