bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri11
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- enteresan beddualar9
- türkiye a milli futbol takımı15
- köyde gece tuvalete gitmek5
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- seni hayata bağlayan şey8
- dövmesi olan yazarlar6
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak4
- telegram vs whatsapp2
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- ankara mı istanbul mu9
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- treni kaçırmak5
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- berberlere zam gelmesi7
- siz yazın ben yatıyorum3
- erkeklerin akılsızlıkları9
- kendini beğendirmek2
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- platonik aşk5
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- sevgilisini paylaşan adam3
- vurduran erkek davranışları3
- kimseyle tanışamamak2
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- gavat bir insan olmak3
- 13 seçim kaybetmedim7
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- crrc corporation3
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- haiti3
- iç anadolu ağzı3
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
sony'nin apple'a karşı çıkardığı yeni telefon modeli, XPERia u ve xperia p. özellikleri şöyle efendim:
Xperia P'nun teknik özellikleri: 4 inç ekran, 540x960 piksel ekran çözünürlüğü, 8 megapiksel dahili kamera, 1080 piksel formatında görüntü kaydı, 16GB hafıza.
Xperia U'nin teknik özellikleri: 3.5 inç ekran, 480x854 piksel ekran çözünürlüğü, 4 GB hafıza, 5 megapiksel kamera, 720 piksel formatında video kaydı.
--spoiler--
APPLE'IN BAŞLATTIĞI DÖNEM BiTiYOR
5 yıl önce Apple ile başlayan dönemin sonuna gelindiğini dile getiren Mignot, yeni bir dönemin başladığını ve bu dönemde bütünleşmiş ve entegre olmuş cihazların önemli olacağını belirtti. 20-25 yıllık bir sürede bu konu üzerinde Sony ekibi olarak çalıştıklarını dile getiren Mignot*, bu dönemi kendilerinin başlattığını söyledi.
--spoiler--
görsel
Xperia P'nun teknik özellikleri: 4 inç ekran, 540x960 piksel ekran çözünürlüğü, 8 megapiksel dahili kamera, 1080 piksel formatında görüntü kaydı, 16GB hafıza.
Xperia U'nin teknik özellikleri: 3.5 inç ekran, 480x854 piksel ekran çözünürlüğü, 4 GB hafıza, 5 megapiksel kamera, 720 piksel formatında video kaydı.
--spoiler--
APPLE'IN BAŞLATTIĞI DÖNEM BiTiYOR
5 yıl önce Apple ile başlayan dönemin sonuna gelindiğini dile getiren Mignot, yeni bir dönemin başladığını ve bu dönemde bütünleşmiş ve entegre olmuş cihazların önemli olacağını belirtti. 20-25 yıllık bir sürede bu konu üzerinde Sony ekibi olarak çalıştıklarını dile getiren Mignot*, bu dönemi kendilerinin başlattığını söyledi.
--spoiler--
görsel
alttaki şeffaf kısım buradan açınız jelatini gibi duruyor.
ciklet kutusu gibi incecik, özellikli ve başarılı tasarım.
xperia ray serisi fiyatları ortalama gibi görünüyor, 2 ay sonra almayı düşündüğüm telefon.
androidin en çok yakıştığı seri.
entry girdiğim tasarımına yandığımının bir çok modeli olan android işletim sistemine sahip telefon.
sony'nin göz bebeği.
sony nin akıl küpü.
Sony gayette dayanıklı sağlam göz alıcı serisidir.
Bir ıxperia değildir.
Z1'den öncesi çöp seri. Z1 başarılır, z2 daha da başarılı ama zirveye oynayamadı.
xperia c4 vs c5 karşılaştırmasını yapabilecek varsa bilmek isterim aradaki fiyat farkı sadece ekran boyutu çözünürlük falan mı yoksa bataryada falan farkediyor mu?
Aga c serisi ve m serisi tamamen saçmalık.
Yani buna para veren ahmaklar var. Ulan desire one z gibi seriler dururken buna para verilmez.
Yani buna para veren ahmaklar var. Ulan desire one z gibi seriler dururken buna para verilmez.
Geçmişten gelen sony alışkanlığı olan insan gerçekten başka markaya yönelmiyor..
Birçok serisini kullandım xperia'nın, en son z ve şuan xa serisini kullanıyorum.
Geçtiğimiz günler de dokunmatik de dahil ekranını (kasası ile beraber) kendim değiştirdim, 280 lira maliyet çıkardı.
Iphone son serilerin sadece 'cam' tamiri 800 lira idi..
Ne yazık ki geçtiğimiz dönemler de Türkiye piyasasından çekilme kararı aldı sony..
Birçok serisini kullandım xperia'nın, en son z ve şuan xa serisini kullanıyorum.
Geçtiğimiz günler de dokunmatik de dahil ekranını (kasası ile beraber) kendim değiştirdim, 280 lira maliyet çıkardı.
Iphone son serilerin sadece 'cam' tamiri 800 lira idi..
Ne yazık ki geçtiğimiz dönemler de Türkiye piyasasından çekilme kararı aldı sony..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar