bugün
- osuruktan şiirler89
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- vancouver'dan toronto'ya gitmek4
- 22 ağustos 20262
- kendi memleketinde yabancı hissetmek5
- pazartesi işe gidecek olmak4
- dolar isterse 100 olsun40
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- g i l d e d l i l y28
- kapıma beyaz toros gelseydi eğer11
- tcg anadolu da robotik cerrahi denemesi2
- kadınınızı çalıştırır mısınız14
- victor osimhen20
- nasıl birisiniz15
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- diamond bosphorus8
- nah sana oy17
- kürtler8
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması8
- velvet mi güzel g'i l d'e d l'i l y mi8
- beybi leydi7
- game of thrones taki kerhaneci16
- velvet48
- kadın olmanın çok güzel bir şey olması6
- gürcistan göçmenleri13
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- yeni parti de bölünebilir10
- uludağ sözlük bakanlıkları3
- türk solcusu6
- simko320
- allah her şeyden çok tevhidi önemsiyor6
- tai lung mu güzel g'i l d'e d l'i l y mi6
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- evde kalmış olan 24 yaşında kız5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- güzel kızların mutsuz olması5
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- ısrarla ne iş yaptığını soran insanlar4
- osimhen lukaku vlahovic salah5
- miras davası5
- ankara6
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- almancıları sevmemek11
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- 195 boyunda 134 kilo minnoş kalpli erkek5
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
entry'ler (2624)
Güzel film, keşke "bunu sevenler bunları da sevdi" sekmesi olsa.
Erkekler için geçerlidir genelde.
Kaç senedir burdayım ilk defa bu başlığa girdim, ne işe yarıyor bu ?
Tanım: bir takım yazalar.
Tanım: bir takım yazalar.
Biz tanışalı 1 sene olmuş, bir başkası gerekirmiş meğer.
Aynı şekilde düşünmüyoruz ama anlaşabiliriz.
Başakşehir futbol kulübünün süper lig mücadelesi daha önemli olduğu için satılan idonun verdiği karar. Şu Başakşehir'i düşürmek farzdır. adamlar akbilden aldıkları parayla geçiniyor, tonla yabancı adam futbol oynuyor hani alt yapıdan bilmem nerden yetişiyor deseler bir şey demicem Arsenal'in sol beki gelip yılda 4 milyon euro kazanıyor, 4 milyon euroyu yıllık iDo'ya verseydiniz milyonlarca vatandaş bir kaç ay daha yolculuk ederdi.
Güzel bulmadığım, kuzenimin arkadaşı.
teorik bir nesnedir.
Çekik gözlü, yüzü kemikli, açık kumral, geniş alınlı, ince dudaklı, buğday tenli... Napıyorum ben ya ?
1 kilo yiyorum bazen. Hem de 61 kilo kalmışlığım vardır haftada 4 gün bir 1 kilo yiyerek.
Ters gelecek ama kahvaltı yapmak. Scholardan araştırın. Kapitalizmin oyununa gelmişsiniz yine.
Olsa olsa (bkz: garsona hava olsun diye kızı azarlamak)tır o.
"Sana yaşamak düşer çarkların gövdesinde."
---
Beraberce bir müzik zevkimiz vardı, enstrümanlarla olan. Daha doğrusu biz, bizken kalbinden söyleyen insanları dinlerdik. Şimdi ben benim, o başkasıyla "biz". Ve o kapitalizmin sunduğu sanat nesnelerine bıraktı kendisin, tabii buna sanat denebilirse ! Dinlenmek, dahası satılmak için yapılmış müziklere. Sadece müziği dinlerdik, herhangi bir şey yaparken tüketmek için olanlar bizim için müzik değildi. Ancak şimdi ot çekerken kafa olsun diye yapılmış müziklerle "lathouse"u hissetme derdinde...
---
Beraberce bir müzik zevkimiz vardı, enstrümanlarla olan. Daha doğrusu biz, bizken kalbinden söyleyen insanları dinlerdik. Şimdi ben benim, o başkasıyla "biz". Ve o kapitalizmin sunduğu sanat nesnelerine bıraktı kendisin, tabii buna sanat denebilirse ! Dinlenmek, dahası satılmak için yapılmış müziklere. Sadece müziği dinlerdik, herhangi bir şey yaparken tüketmek için olanlar bizim için müzik değildi. Ancak şimdi ot çekerken kafa olsun diye yapılmış müziklerle "lathouse"u hissetme derdinde...
Evet akpye destek veren burjuvazi, ulusalcıyı kaybetmemek için napıyon böyle koyun gibi güdüyor maalesef. Ali Koç demişti Türkiye iyiye gidiyor diye. Buyrun Ali bey, iyiye gidiyorsa neden ters zihniyeti anıyorsunuz?
Alkol alın, kısa vadede işe yarar. Uzun vadede ise psikoterapist...
N'apılır bilmiyorum ama karşı aldatma sırf bunun için aldatma daha beter bir durum. Böyle bir intikam anlayışı saçma. iLişkiden ilişkiye değişir bu napıalcağı. ama zor bir durum.
Ülkeyi böyle bölsek daha güzel, herkes alsın özerkliğini çomarlar çomarlara, çomar olmayanlar takılsın kafasına göre.
Abartılı bir şeyler gönderilmesini tavsiye etmiyorum, en azından ilk aylar için. Normal fotoğraf isteyebilir, skopik dürtü var sonuçta. Diğer türlüsü başka bir noktaya götürecek işi, en azından zaman geçmeli biraz.
Bu arada kadınlar sanki hiç istemiyor ha !
Bu arada kadınlar sanki hiç istemiyor ha !
Bana bir tane boyunluk kaldı. ince giydiğim gün olan buluşmamız. izmir'in soğuğu tabii. Hem hastayım, hem yorgun. Kendi elleriyle boynuma geçirmişti. Sonra uzun uzun baktı. Yüzyüze bir şey kalmadı ondan sonra. Sana yakışıyor dedi. Sarıldık ve bir daha hiç göremedim onu. Mesajla gelen "olmayacak bu" o bakışı sonsuza kadar uzattı. O bakış üşüyüp gözlerimi her kapattığımda göz perdelerime yansır, anlamlandıramam o anı ve acı olan o boyunluğu koklamam oldu bu mesaj gelene kadar. Onun kokusunu çekiyordum içime, ciğerlerime kaydoluyordu. O beni kendisinden silip atarken ben onu göğsümün en derinine kaydediyordum.
istanbul'a döndüğümde ne o çantayı kullandım, ne de o eşyaya bir daha baktım. Yüzüme karşı yapacak cesareti yoktu belki, böylesi zor oldu. Üstünden bir yıl geçmedi ama henüz bazen hala içimden ona anlatıyorum. Gerçi anlatılacak bütün yolları da yaktım. Ama yine tanrıya dua etmek gibi...
istanbul'a döndüğümde ne o çantayı kullandım, ne de o eşyaya bir daha baktım. Yüzüme karşı yapacak cesareti yoktu belki, böylesi zor oldu. Üstünden bir yıl geçmedi ama henüz bazen hala içimden ona anlatıyorum. Gerçi anlatılacak bütün yolları da yaktım. Ama yine tanrıya dua etmek gibi...