bugün
- yörük kızı15
- kız düşürmenin kısa yolu16
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü17
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- mercimek çorbası içen kadın14
- pankek mi pişi mi10
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sarımsak yiyen kız5
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi3
- zuhal olcay'a aşık olmak6
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- taşaklı erkek4
- hamarat kadın5
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- dinlenme tesisi soğuğu5
- pizza6
- sözlüğün en masum yazarları16
- erdoğan'ın atamaları resmi gazete de2
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- s'i l v'e r m'i s t26
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- artı oy yalakalığı5
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- insanlarla göz teması kuramamak3
- türkiye13
- pandela 38
- güzel kızların erkenden uyuması4
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- sarapci koala43
- fusya semsiyeli yabanci26
- arkadaşlar larissa kim12
- anadolu güzellemesi yapan tipler3
- mekselina3
- yemeğe bulyon koyan insan6
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- soslu adana kebap5
- belki kızdır diye artılamak3
- mersin tantuni4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pum pum çorbası4
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- nervio21
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
sony'nin apple'a karşı çıkardığı yeni telefon modeli, XPERia u ve xperia p. özellikleri şöyle efendim:
Xperia P'nun teknik özellikleri: 4 inç ekran, 540x960 piksel ekran çözünürlüğü, 8 megapiksel dahili kamera, 1080 piksel formatında görüntü kaydı, 16GB hafıza.
Xperia U'nin teknik özellikleri: 3.5 inç ekran, 480x854 piksel ekran çözünürlüğü, 4 GB hafıza, 5 megapiksel kamera, 720 piksel formatında video kaydı.
--spoiler--
APPLE'IN BAŞLATTIĞI DÖNEM BiTiYOR
5 yıl önce Apple ile başlayan dönemin sonuna gelindiğini dile getiren Mignot, yeni bir dönemin başladığını ve bu dönemde bütünleşmiş ve entegre olmuş cihazların önemli olacağını belirtti. 20-25 yıllık bir sürede bu konu üzerinde Sony ekibi olarak çalıştıklarını dile getiren Mignot*, bu dönemi kendilerinin başlattığını söyledi.
--spoiler--
görsel
Xperia P'nun teknik özellikleri: 4 inç ekran, 540x960 piksel ekran çözünürlüğü, 8 megapiksel dahili kamera, 1080 piksel formatında görüntü kaydı, 16GB hafıza.
Xperia U'nin teknik özellikleri: 3.5 inç ekran, 480x854 piksel ekran çözünürlüğü, 4 GB hafıza, 5 megapiksel kamera, 720 piksel formatında video kaydı.
--spoiler--
APPLE'IN BAŞLATTIĞI DÖNEM BiTiYOR
5 yıl önce Apple ile başlayan dönemin sonuna gelindiğini dile getiren Mignot, yeni bir dönemin başladığını ve bu dönemde bütünleşmiş ve entegre olmuş cihazların önemli olacağını belirtti. 20-25 yıllık bir sürede bu konu üzerinde Sony ekibi olarak çalıştıklarını dile getiren Mignot*, bu dönemi kendilerinin başlattığını söyledi.
--spoiler--
görsel
alttaki şeffaf kısım buradan açınız jelatini gibi duruyor.
ciklet kutusu gibi incecik, özellikli ve başarılı tasarım.
xperia ray serisi fiyatları ortalama gibi görünüyor, 2 ay sonra almayı düşündüğüm telefon.
androidin en çok yakıştığı seri.
entry girdiğim tasarımına yandığımının bir çok modeli olan android işletim sistemine sahip telefon.
sony'nin göz bebeği.
sony nin akıl küpü.
Sony gayette dayanıklı sağlam göz alıcı serisidir.
Bir ıxperia değildir.
Z1'den öncesi çöp seri. Z1 başarılır, z2 daha da başarılı ama zirveye oynayamadı.
xperia c4 vs c5 karşılaştırmasını yapabilecek varsa bilmek isterim aradaki fiyat farkı sadece ekran boyutu çözünürlük falan mı yoksa bataryada falan farkediyor mu?
Aga c serisi ve m serisi tamamen saçmalık.
Yani buna para veren ahmaklar var. Ulan desire one z gibi seriler dururken buna para verilmez.
Yani buna para veren ahmaklar var. Ulan desire one z gibi seriler dururken buna para verilmez.
Geçmişten gelen sony alışkanlığı olan insan gerçekten başka markaya yönelmiyor..
Birçok serisini kullandım xperia'nın, en son z ve şuan xa serisini kullanıyorum.
Geçtiğimiz günler de dokunmatik de dahil ekranını (kasası ile beraber) kendim değiştirdim, 280 lira maliyet çıkardı.
Iphone son serilerin sadece 'cam' tamiri 800 lira idi..
Ne yazık ki geçtiğimiz dönemler de Türkiye piyasasından çekilme kararı aldı sony..
Birçok serisini kullandım xperia'nın, en son z ve şuan xa serisini kullanıyorum.
Geçtiğimiz günler de dokunmatik de dahil ekranını (kasası ile beraber) kendim değiştirdim, 280 lira maliyet çıkardı.
Iphone son serilerin sadece 'cam' tamiri 800 lira idi..
Ne yazık ki geçtiğimiz dönemler de Türkiye piyasasından çekilme kararı aldı sony..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar