bugün
- haramidere de haramilik yapmak3
- başlarım böyle hayata deyip akp'ye üye olmak5
- kedin mi var derdin var4
- sozluk yazarlarinin zengin olmasi2
- kilolu olmak6
- yürüyen bok3
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
- allah 1 metin 2 rte 33
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi25
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- sinem dedetaş11
- zall adlı yazar4
- şaka maka 40'a yaklaşmak7
- boyutlar arası seyahat yapmak mümkün mü2
- mason greenwood11
- masklavi'yi şeriatla yönetilen ülkeye göndermek13
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği13
- kemalistler yunanistan'a defolsun8
- oral süspansiyon2
- sözlükte entrylerini anlamadiginiz kişi15
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- üsküdar da başkan vekili seçimi tartışması2
- emret komutanım tahir yüzbaşı5
- batıl inançlar6
- çerçeve yasa7
- trabzonspor5
- akrabalarla ilişkiyi kes17
- izmirli kızlar neden kıçı açık geziyor sorunsalı11
- fetönün siyasi ayağı araştırlsın önergesinin reddi8
- apo hapisten çıkınca ak partililerin tepkisi8
- g'i l d'e d l'i l y4
- abant su3
- 15 temmuz tiyatro mu7
- velvet hanım ile kahve içmek8
- bana onu sormayın domaltmak istiyorum2
- kısa boylu olmak6
- ciddi düşünülen kızın dünya düz demesi6
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı18
- yoran insanların ortak özellikleri5
- the whirl cold brew3
- erdogan'a suikast timi itirafı8
- türkiye ve 7 ülkeden israil'e ortak tepki5
- emret komutanım albayın kızı suzi6
- renault 9 broadway12
- ebrar sitesi2
- kahveye naber lan avradını siktiklerim diye girmek2
- sözlükte umursanmayan yazar3
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum6
- ülke gündemini umursamamak3
- hapisteki pkklıları affedilmesi3
almanya'da bundesliga'nın en çok kazanan ve maç yöneten hakemi. asıl mesleği banka memurluğuymuş fakat bu sezon şuana kadar sadece almanya'da yönettiği maçlarda 75 bin euro kazanması ayrı bir olay. ayrıca kendisi 24 mart 2007 yunanistan türkiye maçının hakemi.
ulan sen nasıl bir hakemsin hadi seni geÇtim o kalenin yanındaki hakemleri ne diye koyuyorlar oraya bostan korkuluğu gibi dikiliyorlar herifler. manu'ya ceza sahasında bir hareket olsun cart penaltı bize gelince ouuvv
gang star
annesi zamanında parayla ilişkiye girermiş, müşterilerinin ise geneli türkmüş...
göt tam anlamıyla
manchesterın penaltısına bak bi de verilmeyen 2 penaltıya..
manchesterın penaltısına bak bi de verilmeyen 2 penaltıya..
manuya 3 büyük kıyak yapan sözde alman hakem. Chelsea münihe koydu şl şampiyonu oldu, insanda biraz ingiliz antipatisi olur yuh! 3 penaltıdan birini 8 tane gözden bir tanesi görmek istemedi. Çünkü golü atsak manu ya koyacağımızın farkındalardı. Haçlı zihniyeti şaşırmadım!
benim derdim bu adam değil aslında bu akşam. zaten son zamanlarda da sıçıp sıvamasıyla ünlü de.
penaltıda o çizgi hakemi ne iş yapar? daha doğrusu bu yeni kuralla gelen çizgi hakemleri ne sikime derman oluyor?
maçın hemen başı, bildiğin penaltı pozisyon, allah taş eder adamı. neden vermiyorsun? neden eyyam?
biz bu filmi atletico maçında da görmüştük, yeter artık lan!
penaltıda o çizgi hakemi ne iş yapar? daha doğrusu bu yeni kuralla gelen çizgi hakemleri ne sikime derman oluyor?
maçın hemen başı, bildiğin penaltı pozisyon, allah taş eder adamı. neden vermiyorsun? neden eyyam?
biz bu filmi atletico maçında da görmüştük, yeter artık lan!
(bkz: kör şeytan)
dün geceyi biz türklere bok eden spor adamı.
maçın gözlemcisi tarafından 6,3 gibi değerlendirme almış. şimdilik denilenlere göre bu sene bir daha şampiyonlar ligi maçı yönetmesi zor gibiymiş.
http://spor.haberturk.com...78165-stark-sinifta-kaldi
http://spor.haberturk.com...78165-stark-sinifta-kaldi
Korkusundan mıdır gözlerinin iyi görmemesinden midir bilinmez ama Galatasaray ın iki penaltısını vermeyen hakemdir.
görmemesine imkan vermediğim. kendisini ve ekibini türklere karşı kurmuş hakem müsvettesidir.
dün akşam cümle akrabasının milyonlar tarafından saygıyla anıldığı hakem(!).
(bkz: engin baytar ı oyuna alıp hakemi dövdürmek)
(bkz: engin baytar ı oyuna alıp hakemi dövdürmek)
90'ların sonu 2000'lerin başındaki galatasaray olsaydı umut bulut'un pozisyonuna kesin penaltı çalacak olan hakem. kendi ligimizde de aynı durum var. hakemler ancak 4 büyüklerden biri kötü durumdaysa adaletli olmaya başlıyorlar. yoksa bizim ligde de galatasaray bursa ile oynasa aynı pozisyona bursa lehine olsa penaltı kolay kolay verilmez. burada sorun galatasaray'ın eski popülerliğinde olmaması.
Wolfgang Stark'a bir daha Şampiyonlar Ligi maçı verilmeme kararı alındı. Durum o kadar vahimdi işte dün gece...
beter olsun pezevenk..
bu adamın özelinde değil kötü olmak, o da emir kulu! albayrak doğru söylemiş, Türk olduğumuz aklına gelince, doğruyorlar. tek sebep türk olmamız yoksa 15 hakemde maçta olsa o penaltı verilmez, görülmez.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar