bugün

/19
güncelleme desteğini yitirmiş efsanelerden.
windows 10'dan çok çok daha iyi bir işletim sistemi. artık destek almaması üzücü. ancak biz kullanmaya devam edeceğiz bir süre daha.
Windows 8.1e bir türlü bağlılık oluşmadı, en hoş 7'ydi fakat tasarımsal açıdan bence yine vista aero best.
Gelmiş geçmiş en iyi işletim sistemidir. Microsoft kendi müşterisini dinlemeyerek 400 milyar dolar kaybetti. Böyle devam ederse yine kaybedecek.
Evdeki bilgisayarımda Vista yüklü hala, sanırım o yüzden hiç açmıyorum şirketin bilgisayarını getirip götürüyorum yanımda. Başlığı okuyunca mantıklı geldi bak şimdi.
bir hata yapıp geçtiğim windows 10 denilen iğrenç sistemin çökmesi sonucu tekrardan döndüğüm harika işletim sistemi.
kendi özel bilgisayarıma dönüp dönüp tekrar yüklediğim işletim sistemi.
Linux mint, Windows 7 den sonra ilaç gibi gelir.
Deneyin.
kötü olan windows 8 ve 10 dan sonra ilaç gibi gelen windows sürümü. ama 1 yıl sonra fişi çekilecek diyorlar. kötü olur.
Nostaljik bir sistem olmuştur. Sadedir, görünümü daha doğaldır, 2020 yılında da fişi çekilecektir. bilgisayarlarımın birinin yadigar sistemidir.
w10’un eline su dökemez..

xp ve w10 arası açık ara en iyi win sürümüydü w7..

kendisine teşekkür edip alkışlarla uğurlamalıyız bence..
Win10 varken hala neden kullanıldığı anlaşılmayan fosil Windows sürümü.

Ortadan kaldırılması da doğru bir harekettir.
fişi çekileli çok oldu aslında. bir kesim kendine yediremiyor.

sonuç olarak bitmiş bir işletim sistemi..
2020'den sonra fişi çekilecekmiş.
son 1 senemiz.
abv microsoft.
Gelmiş geçmiş en stabil Windows sürümü.
peki neden microsoft win 7 yi bitiriyor biliyormusunuz tabikide windows 10 a geçin diye 500 tl sipaliyi cebe atıcaklar sonra ne olucak biliyomusunuz win 7 de microsft mağazası yoktu win 10 da var oradan kazık fiyatlardaki oyunları satıcaklar size.
görsel
çıktığı dönem ve takribi 4-5 yıl sonrasında dahi adından söz ettirmeyi başarabilmiş bir işletim sistemi. vista rezaletinden sonra kimi kullanıcılara ilaç gibi gelmişti. ardından gelen win8 ise çöp çıkmıştı.

işletim sistemlerinin allahı muhammedi için: (bkz: windows 10)
Şimdi windows 7 yüklesek hala ücretsiz windows 10a geçiş yapabiliyor muyuz acaba yoksa o tren çoktan kalktımı.
oldukça gösterişli ve sorunsuz bir sistem. ancak yeni oyunlar ve programlar için bir win10 olmaz.
%36.90 pay ile en çok kullanılan ikinci işletim sistemi.
Sekizin yaptığını kaldıramaz windows 7.

- sekiz2
microsoft seneye desteği çekince ne yapacağım diye kara kara düşündürmektedir.
o ıvırık cıvırık windows 10'u istemiyorum arkadaş.
sanırım linux yolu gözüküyor.
işletim sistemlerinin gaws'ül azamı'dır. Allah başımızdan eksik etmesin.
xp'den sonra severek kullandığım ve değişmeyi de düşünmediğim işletim sistemi. 10'a lanet olsun.
© copyright 2005 - 2026