bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması16
- uzun entry giren yazar enayiliği4
- yorgun mermi5
- squirtle2
- sürekli vurduran kadın nasıl anlaşılır4
- ölümün en iyi tanımı8
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı9
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler5
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği3
- tarık biberovic2
- yazarların mezun olduğu okullar17
- kadınların esasında ters dönmüş penis olması2
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- sabahın şiiri2
- ankara da nato zirvesi13
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- ctrlx'in ayakları11
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- yazarların en sevdiği hayvan2
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- günün şiiri25
- saraca finch house20
- bakire kadını gözünden tanımak6
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- yoğurt11
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- 23 yaş7
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- döl bankası4
- aleyna tilki nin ayakları4
- dövmesi olan erkek9
- 2026 dünya kupası24
- ragnar rockefeller38
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- sivas ta kayınbabanın damadını vurması2
- velvet30
- adana sokak lezzetleri5
entry'ler (45)
(img:#1)
yahu yıllardır bize zenginlik abidesi diye kaktırdınız bunu ve bizde hayal kurduk paramız olsada yada sevgilim sürpriz yapsa şurada az romantizm yaşasak diye. bu muymuş abi gerçek yüzün hani verdiğin sözler nerde. zenginlik abidesi dedik etrafı varoşmuş meğerse. sende yalanmışsın tac mahal.
yahu yıllardır bize zenginlik abidesi diye kaktırdınız bunu ve bizde hayal kurduk paramız olsada yada sevgilim sürpriz yapsa şurada az romantizm yaşasak diye. bu muymuş abi gerçek yüzün hani verdiğin sözler nerde. zenginlik abidesi dedik etrafı varoşmuş meğerse. sende yalanmışsın tac mahal.
görsel
Hollanda’da 2 Kasım 2020 günü gerçekleşen mucizedir. Raydan çıkan tren denizin sularına gömülecekken dev balina heykeli kuyruğunda asılı kalıyor ve adeta mucizeler gerçekten var dedirten o an yaşanıyor.
Hollanda’da 2 Kasım 2020 günü gerçekleşen mucizedir. Raydan çıkan tren denizin sularına gömülecekken dev balina heykeli kuyruğunda asılı kalıyor ve adeta mucizeler gerçekten var dedirten o an yaşanıyor.
Killa Hakan’ın ceza ile birlikte söylediği bir albümü vardı 2006’larda dinlerdim hadi bize bağlan, sen oyna dilber falan. Adam islamic force kurucusu da değil mi? Biraz babaya saygı duymak lazım bence arkadaşlar.
Almanya’da yayın yapan bilim ve tarih dergilerinden olan “damals” bu aya ait sayısının manşetinde “modern türkiye'nin kurucusu” başlığı ile Mustafa Kemal Atatürk’ü taşıdı. yurtdışında atamıza duyulan saygı gururlandırdı arkadaşlar benide paylaşmak istedim.
görsel
görsel
Başakşehirden 2 futbolcu sayamam ama 2-2 olursa buradaki arkadaşlara çok güleceğim 10-0 diyenlere.
Abla da uğruna köpek olunacak bir şeye benzemiyor, ben daha güzelim valla.
Silbaştan isimli kitabı okumanızı öneririm adam on yıllar önce düşünmüş kurgulamış aynı düşünceyi.
Perşembe kan verebilirim ameliyat olacak bir arkadaşımın annesine. Şükür 6 aydan fazla olmuş.
Özellikle çalışırken farkına varmam aynı playlist döner durur. Genelde motivasyon şarkıları.
Güdüler yoksa ben bir hiçim.
Gıcırdamasın yeter yataktayken en sevmediğim şey zaten tekrarlayan sesleri sevmem birde tekrarlayan gıcırdama sesi olmaz yani yapamam asla.
Çocuğu sallamaya devam ediyor olabilir direk mal demeyelim, uyumuyorsa sıpası yazar ne yapsın?
iyiki ekranı büyütmemişim küçük bir kriz olabilirdi o an için...
Efsane diyelim bence, uykusuz geçen sabahlamalara, üniversite yıllarına ve defalarca yendiğim ev arkadaşıma selam olsun.
Beşik sallıyorsundur, ha gayret uyudu uyuyacak sıpa.
koş doru koş (pc oğlanda olunca böyle oluyor birde eşlik ediyor kıyamıyorsunda)
O ne ben bilemedim böyle bir şey de mi varmış...
Evdeki bilgisayarımda Vista yüklü hala, sanırım o yüzden hiç açmıyorum şirketin bilgisayarını getirip götürüyorum yanımda. Başlığı okuyunca mantıklı geldi bak şimdi.
Bir hafta oldu Narcos dizisi de sigarada yok hayatımda. Yabancı diziler gerçekten çok özendiriyor sigara kullanmaya.
Ağız yarası, tuzlu su ile gargara iyi geliyor gerçekten bu duruma.