bugün
- kiraz cicegi kolonyasi34
- 30 gün psikiyatri servisinde yatmak3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle19
- kadir inanır ın buket saygı yı taciz etmesi13
- sözlükteki tatlı su solcuları2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
- yazarların en sevdiği sözler9
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi12
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- yapay zeka ile yazılımcı olmak2
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi11
- bir anne sözü bırak2
- yazarların en sevdiği meyve7
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu8
- midye8
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen17
- kuran da namazın olmaması21
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- mantra grubu6
- kadın yazarların kavga etmesi11
- velvet38
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler6
- 10 temmuz 20265
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- 1000 liralık boxer giymek5
- kürdistan5
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- macron koşacak diye park kapatan akepe35
- fas11
- fransa8
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak6
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- 2026 dünya kupası24
- ayakseverlik5
- saraca finch house25
- kadın erkek ilişkisinin güncel sorunu2
- futbol21
- düşün ki o bunu okuyor6
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- corona sonrası dünya düzeni4
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler15
- uzun ilişki sürdürmenin sırları4
- söylemek istenilenler4
- tabağında yemek bırakan erkek5
- her gün aynı yemeği bıkmadan yiyebilen insan9
- johnny sinsin araba vurdurması4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak10
- ctrlx10
entry'ler (45)
(img:#1)
yahu yıllardır bize zenginlik abidesi diye kaktırdınız bunu ve bizde hayal kurduk paramız olsada yada sevgilim sürpriz yapsa şurada az romantizm yaşasak diye. bu muymuş abi gerçek yüzün hani verdiğin sözler nerde. zenginlik abidesi dedik etrafı varoşmuş meğerse. sende yalanmışsın tac mahal.
yahu yıllardır bize zenginlik abidesi diye kaktırdınız bunu ve bizde hayal kurduk paramız olsada yada sevgilim sürpriz yapsa şurada az romantizm yaşasak diye. bu muymuş abi gerçek yüzün hani verdiğin sözler nerde. zenginlik abidesi dedik etrafı varoşmuş meğerse. sende yalanmışsın tac mahal.
görsel
Hollanda’da 2 Kasım 2020 günü gerçekleşen mucizedir. Raydan çıkan tren denizin sularına gömülecekken dev balina heykeli kuyruğunda asılı kalıyor ve adeta mucizeler gerçekten var dedirten o an yaşanıyor.
Hollanda’da 2 Kasım 2020 günü gerçekleşen mucizedir. Raydan çıkan tren denizin sularına gömülecekken dev balina heykeli kuyruğunda asılı kalıyor ve adeta mucizeler gerçekten var dedirten o an yaşanıyor.
Killa Hakan’ın ceza ile birlikte söylediği bir albümü vardı 2006’larda dinlerdim hadi bize bağlan, sen oyna dilber falan. Adam islamic force kurucusu da değil mi? Biraz babaya saygı duymak lazım bence arkadaşlar.
Almanya’da yayın yapan bilim ve tarih dergilerinden olan “damals” bu aya ait sayısının manşetinde “modern türkiye'nin kurucusu” başlığı ile Mustafa Kemal Atatürk’ü taşıdı. yurtdışında atamıza duyulan saygı gururlandırdı arkadaşlar benide paylaşmak istedim.
görsel
görsel
Başakşehirden 2 futbolcu sayamam ama 2-2 olursa buradaki arkadaşlara çok güleceğim 10-0 diyenlere.
Abla da uğruna köpek olunacak bir şeye benzemiyor, ben daha güzelim valla.
Silbaştan isimli kitabı okumanızı öneririm adam on yıllar önce düşünmüş kurgulamış aynı düşünceyi.
Perşembe kan verebilirim ameliyat olacak bir arkadaşımın annesine. Şükür 6 aydan fazla olmuş.
Özellikle çalışırken farkına varmam aynı playlist döner durur. Genelde motivasyon şarkıları.
Güdüler yoksa ben bir hiçim.
Gıcırdamasın yeter yataktayken en sevmediğim şey zaten tekrarlayan sesleri sevmem birde tekrarlayan gıcırdama sesi olmaz yani yapamam asla.
Çocuğu sallamaya devam ediyor olabilir direk mal demeyelim, uyumuyorsa sıpası yazar ne yapsın?
iyiki ekranı büyütmemişim küçük bir kriz olabilirdi o an için...
Efsane diyelim bence, uykusuz geçen sabahlamalara, üniversite yıllarına ve defalarca yendiğim ev arkadaşıma selam olsun.
Beşik sallıyorsundur, ha gayret uyudu uyuyacak sıpa.
koş doru koş (pc oğlanda olunca böyle oluyor birde eşlik ediyor kıyamıyorsunda)
O ne ben bilemedim böyle bir şey de mi varmış...
Evdeki bilgisayarımda Vista yüklü hala, sanırım o yüzden hiç açmıyorum şirketin bilgisayarını getirip götürüyorum yanımda. Başlığı okuyunca mantıklı geldi bak şimdi.
Bir hafta oldu Narcos dizisi de sigarada yok hayatımda. Yabancı diziler gerçekten çok özendiriyor sigara kullanmaya.
Ağız yarası, tuzlu su ile gargara iyi geliyor gerçekten bu duruma.