bugün

/129
son günlerde açtığımda 'whatsapp'ın bu sürümü çok eski ve artık çalışmıyor.' diye uyarıyla karşılaştığım uygulama.
edit:
kaldırıp yenisini indirirdim.
edit 2:
eksilenecek ne var bunda
pezevenk!
yurt dışından biri ile çok ucuza mesajlaşabileceğiniz, fotoğraf ve ses kaydı gönderebileceğiniz bir uygulamadır efendim.
Genelde öğrencilerin kullandığı internet paketi ile kullanılabilen mesaj ve sesli mesaj da atanileceginiz bir uygulama bkz : tavsiye ederim kullanımı rahattır
Gelişmiş msn diyebiliriz *
iletişim programı.

tanımı da yaptıktan sonra asıl konuma geliyorum:

telefona yükledim ama ne kadar internet ister bilmiyorum hiç; ona göre paket alacağım. aydınlatırsanız sevinirim gençler.
hattım: turkcell.
"whatsapp olan"
"whatsappp ?"
diye durum paylaşımlarına kadar yayılmış program.
bunları kızlar yapıyor birde. ne kadar düştü bu millet amk. daha bundan 3-4 yıl önce telefon numarasını sevgiliye vermeye bile utanan dolu dolu kız vardı. şimdi ise az az
Manitaların sormasına rağmen utanmadan "o ne ya bende yok" dediğim uygulama.

ayıplıyorlar lan resmen.
bazen mala bağlayan uygulama.
Bazı insanların profillerindeki fotoğraflarıyla çığır açtığı uygulama. işe yarayan bir uygulama ayrıca.
bazı insanları çok merak etmemi sağlayan uygulamadır. *
Gayet güzel işe yarayan uygulama sms in yerini almıştır hatta ancak işte ben (bkz: Windows Phone) kullanıcısıyım wp versiyonunda eksikler var onlarında düzeltilmesi lazım.
Neredeyse her akıllı telefonda bulunan internet üzerinden mesajlaşma uygulamasıdır.
An itibariyle iOS7 de favorilerin görüntülenmemesine çare bulamadığım bedava mesajlaşma şeysi.
an itibari ile mesajların gitmediği ve gelmediği uygulama. allah belasını versin en önemli konuşma ortasında...
Fakirlere hitap eden uygulama.

züğürtler sizi ahahha.
an itibariyle mesajların sorunsuz gittiği uygulama. *
Yeni nesil android işletim sistemli cep telefonlarının modası.
ismi chat olup kendisi göt olan telefonuma kuramadığım uygulama.
kizlarin numaralarini verdigi (msn kasiyormus) uygulamasidir.
gayet güzel uygulama. üstüne gitmeyin be.
Beklenen mesaji alamayan userlarin calismiyor diye bok attigi uygulama. Catir catir geliyor mesajlar, oh mis.
kullanıcılarına;

--spoiler--
whatsapp hizmet süresi uzatıldı
yeni geçerlilik tarihi şubat 2015
--spoiler--

şeklinde bir mesaj göndermiş uygulama.
son görülme tarihi özelliği olmasa daha iyi olacak olan uygulama.***
Uludag sozluk whatsap grubu kurmak istedigim uygulama. Katilmak isteyenler ozel mesaj atabilir. *
telefonla yazışmayı sevmeyen kimseleri çekmeyen uygulama.

her aldığım telefona kurduğum ama hiç kullanmadığım uygulama, yazmak nedir laa.
Kızları kezbanlaştırıyo galiba. Last seenim görükmesin diye cevap yazmıyo mallar.
© copyright 2005 - 2026