bugün

/129
birkaç dakikadır "acaba bu mesajlar niye gitmiyor" diye düşünürken, sol framede başlığı görür görmez "kesin genel problem, iyi benle alakası yok" dedirten uygulamadır.
sol frame de görülmesiyle akla 'yine bozulmuş bak' fikrini getiren uygulamadır.
Mortingen olan uygulama.
facebook paketi varken gereksiz olan uygulama.
Bozuk uygulama.
çatır çatır çalışıyor ibneliğin luzumu yok.
fazlaca hayatın içine giren şey. zindan eden şey hayatı aslında. özgür değilsin artık bu şey varsa.
"Zaman zaman bozuluyor." denilen uygulama. Aynı durum an itibariyle de sosyal medyada birçok paylaşıma neden oldu. 3 yıllık kullanıcısıyım, hiç bozulduğunu görmedim. Arkadaşlarla internet üzerinden sohbet etmeyi sağlayan, kullanıcı için ek özelliklerle birleştirilmiş bir akıllı telefon uygulamasıdır.
bende şimdilik durum güncellemesinde hata veren uygulama.

* hangi harfe basacak olsam (dıt) diyerek, harfle yazısını gündeme getirmiş ama elimden kurtulamamamıştır.
an itibariyle patlamış uygulama.
ibneligin luzumu yok hala anası sikik.
sıçışa geçmiş uygulama.
Uzun zaman sonra tekrar ariza cikaran anlik mesajlasma uygulamasi.
kullanmadıgım uygulama. yaz tatilinde her dakika kullanıyodum 9 kıla konuştugum bile oldu aynı anda. ne olduys kuruttuk amk. bozulmuş diyolla ama 3 gün sonra online oldum, sorun yok gibi iphone app de.
bozulduğunu farketmediğim uygulama, genel olarak mesaj gelmediğinden.
düzelsin artık denilen uygulama.
şu an "sorun bende değil, whatsapp'da" dedirten uygulama.
arada bir bozulması iyidir, hatun dırdırı olmadan fifa 14 atabiliyosun daha ne olsun?
Sorun bende diye silip yeniden yükledim hıaamına.
'Hay bağlantını becersinler' dedirten uygulama.
An itibariyle kendi kendine triplere giren uygulama.
Sorun var dediler inanmadım. Arkadaşlar doğru söylüyormuş.
sohbetin en iyi yerinde içine veren uygulama.
arkadaşlar düzelmedi
sözlükte başlığı görmeden önce sorunun bende olduğunu zannedip sinirden telefonu kırdıran uygulama. Bim poşetinden giriyorum.
© copyright 2005 - 2026