bugün
- yunanistan29
- sevişirken video çekmek11
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı9
- anın görüntüsü14
- balıkesir vs eskişehir2
- en son aldığınız iltifat13
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- irmik helvası vs un helvası18
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- sözlükten birinden hoşlanmak3
- sözlüğün bitmesi3
- sözlük kızları nerede3
- japonya23
- cem küçük10
- hırvatistan2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- nebiye salat ve resule itaat4
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- gürcistan26
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- üşüyen erkek12
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- adalet ve kalkınma partisi4
- gelecek partisi'nin kapanması12
- adanalı ateist10
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- ketçap aromalı ruffles10
- hayvan gibi acı salça yemek5
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- türk ateisti2
- ctrlx22
- la ilahe illallah2
- douglas adams okuyanların kanser riski taşımaması2
- bik bikle yemek yapmak9
- bir ayın daha bitmesi3
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- 1 milyon verecekler mali yayında donunu indirecek8
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı10
- gammaz çetesi çökertildi8
- ilk buluşmaya bugatti veyron ile gelen kız7
- gocu12
- türk kahvesi7
- daş göprü sarmsağ geldih4
- aşka düşmek4
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
kendini pazarlama anlayışı "turkcell'e ve kullanıcılarına nasıl laf çakarız."dan ibaret olan itici marka.
freezone denen gençlik kulübüne ait dergilerinde bu ay dev şebnem ferah posteri veriyorlar. ücretsiz derginizi vodafone şubelerinden alabilirsiniz.
görsel bu resimdeki şebo fotoğrafının posteri...
görsel bu resimdeki şebo fotoğrafının posteri...
Senelerdir kullanılan ve sevilen gsm operatörü.
sanırım turkcell' i alt etmek için çirkin oyunlara başvuruyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=u7ILsQ8u4bk
https://www.youtube.com/watch?v=u7ILsQ8u4bk
"kötünün iyisi" dedikleri bu oluyor herhalde.
nedensiz çektiği kontörlerimi aylık cepnetimi uzatarak geri vermiş gsm operatörü.
türkiye'de 2011'in en çok tercih edilen hattıymış. hak etmiyor da değil hani.
9 gündür sorunumu çözmemiş beceriksiz operatör.
faturalı hattınızın kısıtlanmasıyla birlikte bir sonraki ay ekstrenize 3 lira kısıtlama bedeli uygulayan öperatördür efenim.
25 TL'lik faturalı hattıma daha hiç 25 tl ödemek nasip olmadı 30-50 arası geliyor hep faturalar nedense. 30 geldiğinde seviniyorum yani artık.
2011'in istanbul'unun, Kadıköy semtinin, Moda'sında, evimde çekmeyen bir operatör. Evde köşe kapmaca modundayım telefonla konuşabilmek için.. Aradım zat-ı muhteremleri, ''beyefendi bodrum katlarda bazen problem olabiliyor'' dediler. ''Layn evim 5. katta, gayet ferah bi lokasyonda'' dedim. Cevab da veremediler. Son reklamıyla kendimi çok fena taşşak geçilmiş hissettim. Herifler dans ediyor lan tünelde, metroda filan. Ha son olarak sınırsız internet + konuşma paketi 90 lira olur hacı sana dediler; eyvallah gözüm dedim. 280 lira faturayı kilitlemişler bu ay. Bakalım..
bugün bodruma indim, çekmiyor. sözlerini de yazayım da tam olsun:
alt katta çekiyormuş
metroda çekiyormuş
tüneldeeeee çekiiiyormuş
biz aynı nağmeleri duymaktan sıkıldık vodafone, ve elbette diğer operatörler. yok nüfusun yüzde doksan yedisi kapsama alanınızdaymış, yok 2 saatte bir baz istasyonu dikiyormuşsunuz... bırakın bu işleri. çekmiyor işte amk.
alt katta çekiyormuş
metroda çekiyormuş
tüneldeeeee çekiiiyormuş
biz aynı nağmeleri duymaktan sıkıldık vodafone, ve elbette diğer operatörler. yok nüfusun yüzde doksan yedisi kapsama alanınızdaymış, yok 2 saatte bir baz istasyonu dikiyormuşsunuz... bırakın bu işleri. çekmiyor işte amk.
Sırf internet paketi için 5 senelik turkcell hattımi iptal etmeme sebep olan operatör. Turkcell'de internet kullanarak kazıklanmisim yıllar yılı ona yanarım ama zararin neresinden dönersen kardır.
25 liralık faturalı genç avantaj tarifesine hayran olduğum operatör.
her yöne 500dk + her yöne 5000 sms. şebnem konserine bedava biletimi de vermiştir.
her yöne 500dk + her yöne 5000 sms. şebnem konserine bedava biletimi de vermiştir.
içerik indirmeme ve böyle aboneliğim bulunmamasına rağmen bunları yapmışım gibi davranıp bugün yüklediğim 10 liralık kontörü çekerek orosbuçocukluğu yapmış dolandırıcı cep telefonu operatörü.
9 yıllık turkcell operatörümden bana numara taşıttıran operatör. allah utandırmasın.
zaten antipatik gelen kendisinden şafak sezerle yaptığı reklam anlaşmalarımdan sonra eşime ait olan hattıda kapattırmama neden olan bir türlü ısınamadığım, uğruna turkcell'e liralar ödediğim gsm operatörü.
2011-2012 mali yılı ikinci çeyrek gelirleri, müşteri bazı, ses dışı gelirler, data gelirleri ve mobil internet gelirlerinde büyüme sağlayan, toplam trafik, arpu ve ebitda'da (VAFÖK) rekor üstüne rekor kıran operatör.
Bütün bunlara rağmen marka değeri olarak en azından Türkiye'de hala Turkcell'in çok gerisindedir. Anlaşılan insanların Telsim'i unutması için bir kuşak geçmesi gerekecek.
Bütün bunlara rağmen marka değeri olarak en azından Türkiye'de hala Turkcell'in çok gerisindedir. Anlaşılan insanların Telsim'i unutması için bir kuşak geçmesi gerekecek.
sadece hattımı değil kendimi de taşıdığım yeni işverenim. iyisin hoşsun ama her yerin kırmızı.
blackberry'lerdeki interneti çok güzel olan operatör. ayrıca bir diğer beğendiğim özelliği ise internet paketiniz veya sms paketiniz bitti ama o an telefonunuzda tl yok, bir süre sonra tl yüklediğinizde hemen paketinizi yeniliyor. turkcell'de ise yeniletmek için müşteri hizmetleri ile saatler süren kavgalar edersiniz.
bugün mail ile yaptığım başvuruya 5 dakika içinde telefonla dönüş yaparak takdirimi kazanmış gsm operatörü.
çekmeyen operatör.
güldüren video yeterince açıklamasını yapmıştır heralde. buyrun. http://www.izlesene.com/v...miyor-iste-kanit!/2796485
güldüren video yeterince açıklamasını yapmıştır heralde. buyrun. http://www.izlesene.com/v...miyor-iste-kanit!/2796485
3g'sinin amına koyayım. 100 tllik fatura kesip hızı 128k yapıp üstüne tebrikler bu ayki tüm data kullanımlarınız bizden diye mesaj atarlar. ulan 128k da ne datası kullancam ki ibneler?
3g'sini sakın almayın, aldırtmayın.
ekleme: vodafone'un çalışanları uludağ sözlükte yazıyormuş. bunu da gördüm. tamam lan on numarasınız zırt pırt git gel yapmıyor hep çekiyor tabi yersen.
3g'sini sakın almayın, aldırtmayın.
ekleme: vodafone'un çalışanları uludağ sözlükte yazıyormuş. bunu da gördüm. tamam lan on numarasınız zırt pırt git gel yapmıyor hep çekiyor tabi yersen.
bir türk şirketinin başta vodafone ile birleşmesi, isminin telsim-vodafone olması sonra; telsim'in de atılıp sadece vodafone olması şu türk milletinin hiç mi zoruna gitmiyor diye düşündüren kan emici emperyal şirket.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar