bugün

vodafone self servis uygulaması'nın yerine almış yeni program.
Bu uygulama ile her hafta beleş 1 gb internet paketi alabilirsiniz.
yanımdaysa niye beni sevdiklerime bağlayamıyor diye sormak istediğim uygulama.

dipsiz kuyularda hapsolmuş gibi hissediyorum kendimi sayende vodafone. beni dünyadan soyutladığın için teşekkür ederim.
adsl inden memnunum. 50 tl sabit geliyor.
Yavaş ve dandik mobil uygulama.
ayda bir kez 1 gb bedava internet veriyor. onu da almayalım diye bağlanıyor deyip duruyor. geçen hafta açtım uygulamayı halen bağlanıyor yazısı var. ayıp lan ayıp. 1 gb internet için düştüğünüz duruma bakın. uygulamayı yavaş çalıştırıyorsunuz ki o 1 gb ı almayalım diye. yerler mi lan! yarın avea ya geçiyorum silkerim böyle operatörü demek isterdim ama kırmızı beyaz renklerinden midir nedir seviyorum bu vodafone u.
ayda birkez verdiği 1-2 gb hediyenin geçerlik süresinin 3 güne indirerek üzmüş vf uygulaması.
görsel
her ay verilen bedava 1 gb internet hediyesi kaldırılmıştır.
(bkz: vodafone bana ne var)
Adını 'vodafone yükleniyor' olarak değiştirmeleri gereken uygulama.
vodafone dan uzak durmak için bir sebep daha.
pazartesi günleri hiç hediye vermiyor.

Çünkü avea'lıyız.
pazartesi günleri hediye mi veriyor?
zırt pırt mesaj atıp indir 1 gb cebinde diyen uygulama.
yaptığı kampanyalarla bedava burger king yediğim uygulama.
(bkz: Anan yanımda)
Turkcelliler aylık 10 gb alırken bizlere haftada 1 günlüğüne 100 mb veren cimri uygulamadır.

Zamanında aylık 2 gb verirdiniz noldu bi' yerinize mi girdi aq?
sürekli mesaj geliyor tamam anladık yanımdasın.
Hafta başı 1 gb internet hediye eder. Bir gün geçerli olur. Evet.
Faturayı bir gün 106 lira, bir gün 90 lira gösteren uygulama. Nasıl yanında olmak bu? 90 lira fatura mı olur Allahsız.
40 dakikadır açılmıyor amına kodumun dandik ötesi programı.
Güncelleme sonrası çiçeğe böceğe dönüşmüş programdır.

Baharı getirmiş*
yeni güncelleme ile arayüzü değişmiş app.
telefonumda kullanamaz oldum, sürekli kendi kendine kapatıyor.
Çok yanımda. Yeni adreste alt yapı olmadığı için iptal ettirdiğim ev internetine iki aydır hala fatura düzenleyecek kadar yakın hissediyorlar kendilerini bana. .
yatak kürek paket değişim bildirimleri yüzünden yanlışlıkla paket değiştiren uygulama. gönderme monakoyum gönderme istemiyorum paketimi değiştirmek bırak peşimi. sadece kalan kullanım haklarıma bakmak istiyorum.
© copyright 2005 - 2026