bugün
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi18
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız7
- öldükten sonra bana ne olacak4
- sözlüğün kırbacı2
- erkekler neden erken ölür4
- tamar tanrıyar2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- anın görüntüsü22
- sözlükteki gizli düşmanım10
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- 1 kilometrelik gökdelen2
- şafak çak4
- içtim şarabı13
- türbanlı kızların diğerlerinden güzel olması4
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- owner of a lonely heart2
- her insanın bir cini olması8
- ilişkilerde fizik mi kimya mı önemlidir sorgusu6
- kadir inanır22
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi2
- enjoy im vaccinated3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- her kadın güzeldir3
- günün şiiri6
- rakı sevmemek7
- uzun zaman sonra sözlüğe girmek3
- cilveli dişi yazar botu2
- ellerim bos gonlum hos2
- aşure yapan sözlük kızları7
- kemalist dünya24
- genç görünmeye çalışmak3
- düşün ki o bunu okuyor16
- uzun bir süre sonra entry girmek2
- hayalet gibi bir insan olmak3
- 7 aydır berlinde yaşıyorum soruları alayım7
- muhtarlıkların kapatılması gerekliliği3
- çift katlı otobüs3
- true'nun çaylak olması16
- venezuella depremi3
- arkadaşlar ben gavat değilim2
- üniversitelerin gereksiz olması16
- sözlükte neden atatürk ve türk bayrağı resmi yok3
- daha relax3
- özelden sözlük erkeklerini taciz etmek3
- sektör öldü tek yol tıp diyen primat3
- avrupada hava sıcaklıkları2
- tas kafa traşlı hırt sorunu5
- çok güzel ama manyak kadın7
- büstiyer2
- mustafa kemal atatürk7
1987 doğumlu, chievo da oynayan muhteşem bir futbolcudur; enyimba dan gelmiştir, nijeryalıdır ve kanımca geçen sezonun serie a da en güzel golünün de sahibidir.
hızlı, teknik, fiziki özellikleri itibariyle kusursuz bir futbolcudur. yakın zamanda patlama yapması beklenmektedir.
pes 6 ya göre 25 yaşında eline su dökülemeyecek oyuncu olacaktır.
wonderkid'imdir benim.. (bkz: chievo verona) (bkz: fm 2007)
pes 6'da da durdurulamaz olusu ve caprazdan kacırmadığı gollerle gönlüme taht kurmuştur bu genç yetenek hele sol kanattan luciano ile bir gelirki.. (bkz: gol olur)
pes 6'da da durdurulamaz olusu ve caprazdan kacırmadığı gollerle gönlüme taht kurmuştur bu genç yetenek hele sol kanattan luciano ile bir gelirki.. (bkz: gol olur)
gelecek sezon Inter forması giyecek olan kaliteli golcüdür.
tam adı Victor Nsofor Obinna olan 1987 doğumlu forvet.. haziran başında chievo'dan inter milan'a transfer olmuş, dün itibariyle de everton'a kiralanmıştır..
fifa 08 oyununun içerisinde barınan manager mode'da 2 yıl içerisinde hızla gelişen futbolcu. bakalım kehanetler tutacak mı.
dün akşam ki roma- inter maçında adrianoyu ilk 11 den kesme başarısını gösterip bir de gol atmış wonder.
malagaya kiralanmıştır.
(bkz: Victor Nsofor Obinna)
bazı rivayetlere göre, manisaspor' un transfer etmek için gayret gösterdiği, geçen sezon la liga' da, malaga formasıyla 4 gol atmış nijeryalı forvet. nijerya milli takım formasıyla 9 golü bulunmaktadır.
fm 2010 da alinip sag kanada koyulmasi gerekilen isimdir. o ne depar atmalar, o ne driblingler aga, sastim kaldim. fiyat performans acisindan en iyi verimi alirsiniz. tek kötü tarafi son vuruslari ve teknigi cok zayiftir, fizigi ve hizi cok iyidir ama.
sampiyonluga oynayan takiminizda en iyi yedektir.
sampiyonluga oynayan takiminizda en iyi yedektir.
john obi mikel'in sakatlığının ardından nijerya milli takımının 2010 dünya kupası'ndaki en önemli kozu olmuş yetenekli futbolcudur.
hızlı, boğa gibi, manchester city e geçtiğimiz günlerde 2 gol atarak Benitezin gözüne giren + olarak hayranlığımı PES 2010 da hızı ve kuvveti ile kazanmış inter ekibinin şuan ki konumu ile yedek oyuncusu, geleceği parlak zenci.
(bkz: pro evolution soccer 2010)
(bkz: pro evolution soccer 2010)
pes10 da militonun yerine forvet hattında eto ile beraber oynattığım oyuncudur. bir maç da dört gol atmışlığı olmuştur.
4-0 lık manchester united maçında yaptığı asistlerin yanında çok ta güzel bir futbol sergiledi. yakın bir gelecekte çok daha iyi bir takımda görebiriz.
pes 9 become a legenda bi türlü pas amayan topçu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar