Yeni çalışma ve sosyal güvenlik bakanı.
bakan olur olmaz ilk iş olarak twitter hesabını kapatmış olan şahıs.
görsel

neden böyle bir şey yaptı ki?
geçmiş tweetlerini temizlemekle uğraşmak yerine komple kapatmış hesabı.

neden? hangi tweetleri gizlemek için yaptı böyle bir şey acaba?
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Işıkhan, Mardin’in Artuklu ilçesinde 1966’da dünyaya geldi. ilk, orta ve lise öğrenimini izmir’de tamamlayan Işıkhan, lisans, yüksek lisans, doktora, doçentlik ve profesörlük eğitimlerini Hacettepe Üniversitesi’nde sosyal hizmet alanında tamamladı. Hacettepe Üniversitesi’nde profesör olarak görev yaptı.
Hoş adam değil mi sizce de?
acayip kibar bir konuşması var. nasıl akpli olmuş entersan.
ablası Seyhan Güneş (K-61) izmir'de yaşamını yitirdi.
kendisinin sorumluluk alanındaki doruk madencilik işçilerinin direnişine kayıtsız kalan çalışma ve sosyal güvenlik bakanı. işçiler aylardır maaş alamamış, aralarında 10 ay maaş almayan bile var, ama bu duruma müdahale etmesi gereken çalışma ve sosyal güvenlik bakanı vedat ışıkhan, tabiri caizse ölü taklidi yapıyor. neden?
Saraydakinin izni ile hacete gidemeyenlerden aksiyon akmasını bekleyen birer ponçiksiniz. Adamlar hazineyi sömürmeye doymuyorlar. Halktan yana mı olacaklardı.
xvala hassasiyetini sevsinler senin, derdin 10 aydır maaş alamayan işçilerin yanında olmaksa konak belediyesiyle ilgili birkaç başlık da açsana şenlensin ortalık.

işine gelmez ama değil mi? hadi şimdi samimiyetsizliğinizi ortaya çıkardım diye içinde küfür olan masklavili başlık açın gidin de.
birileri pontuslu rum diye yaftalanma korkusuyla kendilerini iyiden iyiye zavallı duruma düşürüyor. bırak lan pontuslu rum desinler. "işçi düşmanı, patron dostu" diye anılmaktan daha kötü değil ya.

vedat bey'e gelirsek; kendisi işçilerin haklarından sorumlu bir görevde ama işçilerin maaşları ödenmezken, hakları verilmezken bu sorunu çözmek adına hiçbir adım atmıyor. acaba neden?
sosyal medyadan bir kaç kez dürtüklediğim bakandır. atandığı zaman şu eyt meselesi için mesaj attım kendisine muhatap olmadı. sonra bir daha attım bir daha attım başka yerlerden birkaç tane daha attım hiçbirisine cevap vermedi. seni bulacağım olm...

--spoiler--

xvala hassasiyetini sevsinler senin, derdin 10 aydır maaş alamayan işçilerin yanında olmaksa konak belediyesiyle ilgili birkaç başlık da açsana şenlensin ortalık.

--spoiler--

kanka olaya bir de tam tersinden bakabilseniz var ya ülke uçacak uçacak. yani siz de sürekli ibb abb izmir falan adaletin yılmaz savunucusu modunda geziyorsunuz ama on binlerce entry girip akp belediyeleri ile alakalı tek kelime yazmıyorsunuz ya arkadaşa verdiğin tavsiyeyi biraz da kendin tutabilsen keşke..
© copyright 2005 - 2026