bugün
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı4
- yazarların bildiği en kötü küfür5
- mikrodalgaya sucuk koymak5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay4
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı16
- erdogan'a suikast timi itirafı2
- penise dövme yaptırmak3
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi24
- clemence baptista4
- renault 9 broadway8
- nihoşun ölümü16
- akrabalarla ilişkiyi kes5
- memduh bashgan14
- sözlük yazarlarının tatlıları8
- futbol3
- kezoların burada kibirlenmesi5
- sözlükte sürekli güzel kızların çaylak olması6
- saç dökülmesi5
- avusturya3
- mason greenwood'un galatasaray'a döşeyeceği boru6
- arkadaşlar bugün kavga yok mu5
- meal kuran değildir26
- yazın yorganla yatan insan5
- ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı7
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması5
- çin'in abd'ye iha ihracatını yasaklaması11
- artı oy alma yolları5
- çaylak olunca hissedilenler5
- masklavi ve mel mel gibson'un birbirini artılaması11
- ekonomi13
- hangi şehrin neyi meşhur4
- asteğmen7
- en hakiki mürşitteki ilim4
- mason greenwood5
- karşısındaki yazarı kadın sanıp mesaj atan erkek11
- gecenin şiiri5
- simko39
- tavsiye4
- arkadaşlar sizce ben ne kadar sapığım7
- rambo ariel ortega8
- tuba büyüküstün7
- bayan kelimesi neden rahatsız edici28
- moderatörlere sesleniş5
- halkın fesad'ı ahlakta haiz olduğu derece3
- özgür özel'in tutuklanması9
- yılmaz güney'in sömürgecilerin kucağına oturması7
- haydi selametle kt3
- brad pitt4
- inci sözlüğün sözlük olmakla alakası olmaması3
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi14
5. nesil yazardır hoş gelmiştir.
dream theater hakkında epey ilgili ve bilgili olduğunu düşündüğüm 5. nesil yazar, hoşgelmiştir.
(bkz: ulrich van gobbel) *
dünyadaki en büyük dream theater hayranı olmaya aday adayı olan, klavyeciliğiyle nam salmış 5. nesil yazar.
http://www.galatasaraysozluk.com un demir baş yazalarındandır. sıkı bir yazardır.
çocukluğumun kahramanların dan azman defans oyuncusu ulrich van gobbel'i nick seçmiş yazar. hoşgelmiştir.
Türkçeye "Van gobbel gibi herif" deyimini kazandıran süper güçlü defans oyuncusu. Aynı zamanda 5. nesil bir yazarımıza ismini vermiştir.
müziğin ortak paydalarında çok keyifli diyaloglar kurulan, kafa dengi sözlük insanı.
4 temmuz 2009 dream theater istanbul konseri nde kendisini tanıma şerefi umudu taşıdığım kaliteli yazar.
futbol konusunda oldukça olumlu fikirleri olduğunu düşündüğüm yazar dileğim her zaman bu fikirlerini sözlüğe yansıtmasıdır.
aramıza katılmasıyla beni çok mutlu etmiş, tanıştığıma memnun kaldığım takımdaş, dreamer arkadaşım. *
futbol sohbeti oldukça iyi olan yazar.
sabah sabah dream theater muhabbeti yaparak dt tarihini deştiğimiz yazar. ayrıca hasta biraz. geçmiş olsun.
hem galatasaraylı hem dreamer. iyi ki varsın...
müslüm babanın şarkılaırını yarım yamalak türkçesiyle farklı bir yorumda seslendiren eski galatasaraylı futbolcu.
#12461910 küçük bir şeye bu kadar sevinen antistorax ın o anki ruh halini bu kadar hoş betimleyerek gülümseten entrynin yazarı * * tenk yu
orta dünya hakkındaki engin bilgisini okuması eğlendirici ve doyurucu olan kişi.
açıkcası kendisinin dt haricindeki hiç bir entrysi dikkatimi çekmemişti. he halada çekmiyo veya denk gelmedi bilemedim şimdi. ama kendisinin roadrunner'dan biri olduğunu düşünmeye başladım veya petrucci kendisi. anbean dt ile ilgili bilgileri direk paylaşan ve hakkında bu kadar profesyonel irdelemeler yapabilen biri bence grupla bağlantılıdır.
kendisine teşekkürlerimi sunuyorum kısmet olursa kendisiyle sıkı bi dt sohbetinede nail olmak isterim.
(bkz: we ll meet again my friend someday soon)
kendisine teşekkürlerimi sunuyorum kısmet olursa kendisiyle sıkı bi dt sohbetinede nail olmak isterim.
(bkz: we ll meet again my friend someday soon)
progressive tutkunu yazar.
lan gobel diye çorumlu ağzıyla hitap edesim var.*
galatasaray'ın bir zamanlar defansının bel kemiğiydi. o dönem beşiktaş'ta oynayan ertuğrul'a yasladığı maçları izlerken çok gülerdik sonra feyenord'a gitti orada pier van hooijdonk ile beraber uefa kupasını kaldırdı. kıymeti bilinmeyen karayılan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar