bugün
- izmir de başörtülü kadını sahilden kovan seküler15
- düşün ki bu gece öldün4
- sersem herif9
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması20
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- zihni göktay11
- yön duygusuna sahip olmamak6
- kadınların piç erkek tercihi8
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi5
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi4
- karı kıza para yedirir misiniz7
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam7
- 2026 dünya kupası26
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- günün şiiri21
- yeni yazarlara öneriler8
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı7
- yutar mısınız4
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- unutulmayan duvar yazıları7
- evlenilmeyecek kız tipi5
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- yılın ilk denize girişi4
- brezilya milli futbol takımı2
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı3
- ragnar rockefeller38
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı6
- isveç norveç danimarka2
- değersizlik hissi6
- beni de gammaz yapın5
- erling braut haaland6
- futbol21
- carlo ancelotti2
- apophis göktaşı'nın 2029 da dünya'ya yakın geçişi2
- neymar2
- daha önce başkasına nude atmış kızla evlenmek3
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı üzerine2
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller6
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- şeriatçıyım deyip ingiltere ye sığınmak3
2 yıldır kullanıyorum herhangi bir memnuniyetsizlik yaşamadım, gönül rahatlığıyla bağlatabilirsiniz.
şiddetle öneren arkadaşların hızlı bir şekilde bir hastaneye gitmeleri gerekmektedir. saat 5'den beri internete erişememekle birlikte, arıza kaydı bırakmamıza rağmen henüz teknik servis zahmet edip gelemedi. sözleşmenin bitişini beklemekten başka çare kalmadı artık.
Ttneti ve dsmarti siktirettim önümüzdeki ay bunu kullanicam, bakalim.
TTNET evlat olsa sevilmez yeminle.
TTNET evlat olsa sevilmez yeminle.
şu sıralar ekşisözlükte ölesiye eleştirilmektedir. eleştirilecek yanları olabilir, vardır da.
ama ben çok memnunum diyenlere turksat'ın paralı elemanları bunlar demenin bir mantığı yok.
ama ben çok memnunum diyenlere turksat'ın paralı elemanları bunlar demenin bir mantığı yok.
istanbulda bir parmak sayısı kadar ilçeye hizmet veriyorlar, vizyona gel.
Ttnet belasından sonra birde uydunet belası çıktı.. 10 gündür doğru düzgün internet yok.. şaka gibi 6 saatir internet olmaz mı ya.. allah belanı versin senin uydunet.
dun gece 1 den beri net ve tv kanallarinin hizmet vermedigi sirket. aradim sordum; bana cevap olarak bolgese calisma var dendi. iyi o zaman bolgede calisma olduguna dair bana maip atin dedim, sizin sozunuze istinaden mi kapaticam teli, dedim. yazili bilgi veremiyoruz, dedi.
garip bir konusma oldu, umarim bolgede calisma vardir. netim olmadiginda cok sinirli bir adam olabiliyorum.
garip bir konusma oldu, umarim bolgede calisma vardir. netim olmadiginda cok sinirli bir adam olabiliyorum.
Bende ping 1235664 di bugun oyunda.
Neredeyse her hafta telefonlastigim firma.
Neredeyse her hafta telefonlastigim firma.
Yaklaşık 1 saatir internet yok.. allah belanı senin uydunet.. film izliyordum tam da el insaf be.
2016 yılında hala trabzonda hizmet vermeyen internet sağlayıcı.
anladığım kadarıyla superonline leş. uydu biraz daha iyi.
ttnet mi ? onun ben amk.
anladığım kadarıyla superonline leş. uydu biraz daha iyi.
ttnet mi ? onun ben amk.
yakın zamanda ttnet ile olan münasebetimi bitirip yeni bir ilişkiye yelken açacağım internet sağlayıcısıdır. ttnet sonrası kesinlikle memnun kalacağımı düşünüyorum umarım bu da pişman etmez.
Internetim gitti ve 444 0 126 li numara mesgul caliyo. Ilginc bi durum.
Beni mesgule atan internet.
Beni mesgule atan internet.
internet hizmeti ttnet kadar meşhur olmasa da aynı olan, sürekli kopuklukların yaşandığı ve müşteri temsilcisi ile konuşma bedelinin en az yarım saat bekletildiği hizmet kuruluşu.
allah belasını versin dediğim ısp oluşumlarından. bide tabi btk
sorsanız faiz haram, caiz değil. kaybedenin hakkı üzerinde derler ancak, 50 mb internet ödediğim evde, iki gündür 500 kb ı göremiyorum.
şimdi bu benim hakkıma tecavüz değil mi?
amk sene 2016, interneti yavaşlatarak oluşumları önleyebileceklerini hayal ediyorlar.
sizin ben fantezinizi s.kim.
elalemde marsa parmak atıp, su cıkarma derdinde.
sorsanız faiz haram, caiz değil. kaybedenin hakkı üzerinde derler ancak, 50 mb internet ödediğim evde, iki gündür 500 kb ı göremiyorum.
şimdi bu benim hakkıma tecavüz değil mi?
amk sene 2016, interneti yavaşlatarak oluşumları önleyebileceklerini hayal ediyorlar.
sizin ben fantezinizi s.kim.
elalemde marsa parmak atıp, su cıkarma derdinde.
kullanmayın. kanser ediyor insanı. öğrenci olduğumuz için ev arkadasımın aklına uyup almıştık , o evden gitti sardırdıpı bu uydunet çilesi kaldı başımıza.
uydunet kesinlikle pişmanlık.
uydunet kesinlikle pişmanlık.
hala yavaş. akşam bir ara düzelir gibi oldu. tekrar yavaşladı.
Ttnet ten iyi superonline ile yarışan güzel bir firma .
Internet calismayinca butun telefonlarini mesgule alan degisik bi firma.
Daha kesildiğine şahit olmadım .
görsel
Kafayi yemek uzereyim son zamanlarda ozellikle aksamlari bu goruntu beni deli ediyor. Oyunlarda hic yemezdim dc oluyorum surekli internet kopuyor falan. Sabir..
Kafayi yemek uzereyim son zamanlarda ozellikle aksamlari bu goruntu beni deli ediyor. Oyunlarda hic yemezdim dc oluyorum surekli internet kopuyor falan. Sabir..
Modemim bozuldu ariza kaydi biraktim. 5 is gunu icinde modem getirebilirlermis sizce bekleyeyim mi yoksa gidip modem mi alayim napayim amk kafam karisti.
Bir firma.
Bir firma.
50 gb akk ile sorunsuz kullandığım platform
su gibi akıyor çok çabuk bitiyor ...
su gibi akıyor çok çabuk bitiyor ...
adil kullanım kotası sayesinde insanları muazzam bir şekilde kandıran kalitesiz internet servis sağlayıcısı. kota dolmamışken gayet rahat internet kullanabilirken, kotanın dolmasıyla hayatınızı cehenneme çevirir. sürekli bağlantı kesilir, arar sorarsınız bizde bir şey gözükmüyor derler ahahahah.
aboneliği iptal etmeme rağmen halen 108 lira alacağımı vermemiş kurum. üye olurken bir daha düşünün. hatta olmayın. abone olurken her şey laylaylom. abonelik iptal ettirmek için uğraşın durun.
edit: fatura değil arkadaşım bu. bilip bilmeden sallamayın. emin değilim ama cihaz ücreti olması lazım. çok savunuyosanız üye olun, görün.
edit: fatura değil arkadaşım bu. bilip bilmeden sallamayın. emin değilim ama cihaz ücreti olması lazım. çok savunuyosanız üye olun, görün.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar