bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı27
- her şeye sahip insan mutsuzluğu6
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- halife olacağım7
- her şeyden anlayan adam edası4
- evliliğin anlamı11
- beyazconverse nickli yazar erkek mi3
- windows 983
- herkese pas veren kız barselonada oynasın4
- buddy dude3
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- kürtsüz türkiye10
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- hilafet gelsin mi6
- alexander sörloth3
- anın görüntüsü33
- nervio hamferdi8
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- fenerbahçe15
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- ergenlikte sivilce problemi yaşamamış insan2
- sophie dee'nin memeleri3
- ismet gürbüz5
- kelly divine ın götü2
- güne bir şarkı bırak2
- dünyanın en güzel evi4
- bir şeyler söyle6
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- beyazconverse birader2
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- gökten çikolata yağması4
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık3
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- amerikan kuklası halife2
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- fesli alagavatın gençliği2
- ayak fetişistlerini onurlu yaşama davet2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- gecekonduda otururken dünyanın en zengini oluverme2
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
son entrysini 20 ekim 2010 tarihinde 20 ekim 2010 manchester united bursaspor maçı başlığı altına giren, toplamda 1646 başlık ve 3527 entry sahibi beşinci nesil silik.
sözlükte pek seveni olmasa da yazdıklarını keyifle okuduğum yazar.
(#3785009) Kendileri sözlüğümüzün ender yazarlarındandır. Bir olay bu kadar net ve belirleyici anlatılabilir.
(bkz: Teşekkürler)
edit: bkz.
(bkz: Teşekkürler)
edit: bkz.
atatürk'ün fena halde rahatsız ettiği yazarlardan.
atatürk'e laf atmaya çalıştığı her başlıkta sözüm ona liboşlar gibi ''tarafsız'' bir eleştiri havasında yazmaya çalışıp halt eden yazardır ayrıca.
çanakkale şavaşı'ndan kurtuluş savaşı'na tüm milli savaşların gıcık yaptığı,
osmanlı'dan türkiye'ye tarih ile bir alıp veremediği olan,
devlet'e, vergi sistemine, anadolu halkına karşı bir antipatisi olan
sürekli bir rahatsızlık hali içinde olan yazardır.
atatürk'e laf atmaya çalıştığı her başlıkta sözüm ona liboşlar gibi ''tarafsız'' bir eleştiri havasında yazmaya çalışıp halt eden yazardır ayrıca.
çanakkale şavaşı'ndan kurtuluş savaşı'na tüm milli savaşların gıcık yaptığı,
osmanlı'dan türkiye'ye tarih ile bir alıp veremediği olan,
devlet'e, vergi sistemine, anadolu halkına karşı bir antipatisi olan
sürekli bir rahatsızlık hali içinde olan yazardır.
özlenen yobaz.
(#6931061) cesurdur yazardır, kimseye aldırış etmeden yazması gereken yazardır.
sir isaac ın küçük tosunu.
(bkz: knvb)
sir isaacın kankasıdır. aynı düşüncenin yan sanayisidir. ha bir de çok ulvi düşünceleri varmış gibi ona buna çamur atarlar. dağa çıkmadıkları için kendilerini nimetten sayıyorlar sanırsam.
sir isaac ın baş yalakası olmaya aday zevat.
(#6932067)
(#6932067)
(#6929302) işbu entrysi ile şahsımın bu ülkenin gerçek sahipleri arasında olmadığımı gösteren, ilk çıkacak savaşta bu ülkeyi ilk terk edecek kişilerden olduğumu bana öğreten ve bu müthiş bilgiden ötürü kendisine de özel olarak teşekkür ettiğim yazardır.
bu arkadaş çoğu entrysinde "ötekileştiren" kişileri eleştirir fakat eleştirdiği kişilerden bile daha ağır bir "ötekileştirme" yazısı gerçekten takdire şayan.
beni bilen bilir, siyasi düşüncemi de, tuttuğum takımı da, yaklaşımlarımı da... hiçbir şekilde, bu ülkede bir partiye oy verenleri ülkendeki iç tehdit olarak görmedim. bilinçsiz demişimdir, at gözlüğü ile bakıyor demişimdir -bunları da somut bilgiler vererek yapmışımdır- ama hiçbir zaman "iç tehdittir bunlar, vatan hainidir" dememişimdir. ilgili siyasi partilerin içinde "hain" bulduklarım vardır fakat bu onların davranışları ile alakalı olarak bana düşündürttükleridir. tıpkı, chp'nin içinde bana bu bunu düşündürenlerde olduğu gibi.
ha belirtmeden geçemeyeceğim, vakt-i zamanında 159 gün bir askerlik maceramız olmuştur sınırda. -18 derecede yazlık botlarla, parkasız 4 saat gece 1-5 nöbeti tutup, 11 saat adam kovalayıp, mermi sıkıp, çatışmanın eşiğinden defalarca dönüp, ayaklarımda 1 tl'lik madeni paranın iki katı çapında kan toplanmaları olup yine de 3 saat sonra emir geldiğinde arazide 5 saat adam kovalayıp geldikten sonra "yeter ulan" dememiş biriyim, o 5 saatin ardından yine bir 11 saat koşsam yine gıkımı çıkarmazdım.
neyse, bağı terk etme vaktidir nasıl olsa gerçek sahibi olmayanlardanım, bavulumu toplayayım da savaş çıktığında her şeyim hazır olsun!
bu arkadaş çoğu entrysinde "ötekileştiren" kişileri eleştirir fakat eleştirdiği kişilerden bile daha ağır bir "ötekileştirme" yazısı gerçekten takdire şayan.
beni bilen bilir, siyasi düşüncemi de, tuttuğum takımı da, yaklaşımlarımı da... hiçbir şekilde, bu ülkede bir partiye oy verenleri ülkendeki iç tehdit olarak görmedim. bilinçsiz demişimdir, at gözlüğü ile bakıyor demişimdir -bunları da somut bilgiler vererek yapmışımdır- ama hiçbir zaman "iç tehdittir bunlar, vatan hainidir" dememişimdir. ilgili siyasi partilerin içinde "hain" bulduklarım vardır fakat bu onların davranışları ile alakalı olarak bana düşündürttükleridir. tıpkı, chp'nin içinde bana bu bunu düşündürenlerde olduğu gibi.
ha belirtmeden geçemeyeceğim, vakt-i zamanında 159 gün bir askerlik maceramız olmuştur sınırda. -18 derecede yazlık botlarla, parkasız 4 saat gece 1-5 nöbeti tutup, 11 saat adam kovalayıp, mermi sıkıp, çatışmanın eşiğinden defalarca dönüp, ayaklarımda 1 tl'lik madeni paranın iki katı çapında kan toplanmaları olup yine de 3 saat sonra emir geldiğinde arazide 5 saat adam kovalayıp geldikten sonra "yeter ulan" dememiş biriyim, o 5 saatin ardından yine bir 11 saat koşsam yine gıkımı çıkarmazdım.
neyse, bağı terk etme vaktidir nasıl olsa gerçek sahibi olmayanlardanım, bavulumu toplayayım da savaş çıktığında her şeyim hazır olsun!
anti-kemalist.
atatürk hakkında doğru sanılan yanlışlar başlığı ile atatürk bir b.k yapmamıştıra getirmeye çalışan özdek... boşuna uğraşma, güneş balçıkla sıvanmaz...
(#6366480) gelen tepkiler üzerine kaynak gösterdiği haber7 yerine sondakika ve haber5 gibi başka dinci siteleri kaynak gösteren komedi yazar. ha şimdi inandık değil mi? eğleniyorum bu yazarı okuyunca. günün neşesi yazar.
adam çok ilginç abicim. çaylakken bile meme sevmenin suç sayılması başlığını açmış. işte ideali uğruna her şeyi göze almak buna derim işte ben.
basini yaktigim yazardir. bal arisi diye yazdigi bir entrysiyle dalga gecmek icin mesaj attim ve mavi balina hem de minik'in meme yalamak uktesini doldurmasi icin kiskirtan benim. sorumluluk cidden bana aittir.
kendinden ozur dilerim.
edit: ozel mesajlar burdan ifsa edilemiyor. ben dedim ona doldur o basligi diye. isteyene mesajin ss ini alip yollarim.
kendinden ozur dilerim.
edit: ozel mesajlar burdan ifsa edilemiyor. ben dedim ona doldur o basligi diye. isteyene mesajin ss ini alip yollarim.
osursa nick altında yankı yapıyor.
ergenliğin keşke evli olsam evresini yaşayan yazar.
giresunlu bir arkadaşı kendisine 5 kilo has giresun fınduğu getirmiştir. tüm meselenin özü budur. tartışmaya mahal yoktur.
yoldan cikarip sevgi pitircigi yapmak isterken, bal arısı olmus kisi.
pipisi bamyadan büyük olduğu için, pipisine bamya diyen kızlara çok sinirlenen ama memeleri büyük olduğu halde memelerine küçük dediği kızların kendisine sinirlenmesine de bir anlam veremeyen yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar