bugün
- 14 temmuz şempanze günü7
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız5
- mason greenwood18
- gocu18
- ölen senatörün yerine kardeşini atamak3
- ben geldim naneler33
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- hesabıma yatan 15k para3
- velvet korumam altındadır4
- bu sene de iyi kur yaptı3
- diamond bosphorus6
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek22
- tepkiselbiri4
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- turistin hesabına eklenen gönüllü bahşişe isyanı2
- var olma zorunluluğu4
- şeytan3
- fake hesaplarla eksi verenler3
- allah6
- gulmekicinyaratilmis3
- anın görüntüsü19
- kalbin hafızası2
- ilk olgun erkek3
- kadidi çıkmak2
- sigma olomouc2
- karşı cinsle her münasebetinde kur yapan insan2
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın6
- geceye bir şarkı bırak15
- yapay zeka şirketlerinin kitapları imha etmesi5
- bir oh çekmek2
- bunalımdan çıkmaya karar verilen an3
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi12
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- sinir bozucu şeyler10
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek8
- anne olan kadın2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- zengin kızların güzel olması7
- haluk levent'e para emanet etmek23
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- sözlük için ne yapabiliriz10
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- özel'in yeni parti planı2
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar4
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
güzel sanatlar fakültesinin resim/heykel bölümüne kaydolarak , canlı modelllerin ayaklarını çizerek veya ayak heykellerini yaparak, fakülteden hiç mezun olmadan, yaşamına "devamlı öğrenci" olarak devam etmesi nihai çözüm olur.
Ayaklara fısıldayan adam diye bir film çıksa kesin başrol verirler denilen yazar. Bir insan bu kadar mı detaylı ayak şevki imajı verir bilemiyorum. Şayet Evlenirse ayağı güzel biriyle evlenmesi dileğiyle ne diyek.*
kandil kandil rahat bırakın adamı. evd.
https://m.uludagsozluk.com/e/45361401/
Entrysinin içinde kaybolduğum yazar. Azıcık dursa soluklansa mıydı bazı yerlerde nokta mı koysaydı bilemedim.
Entrysinin içinde kaybolduğum yazar. Azıcık dursa soluklansa mıydı bazı yerlerde nokta mı koysaydı bilemedim.
Sözlüğe renk katan, mizah anlayışı yüksek, entelektüel yazarlardan biridir.
Kendisi 2019 yapımı charlies Angels filminde de kısa bir rol almıştır. giriş sahnesinde Kristen Stewart ile rio de janerio'da romantik bir akşam yemeği yiyen takım elbiseli zengin adamdır.
Kristen Stewart topuklu ayakkabılarını çıkartmış ve ayaklarını usualsuspects'e uzatmıştır. Kendisi de fırsat bu fırsat der gibi okşamaya başlamıştır tabi.
Akabinde Stewart, filmdeki adıyla Sabina sexy bir striptiz yapmış sonra da usual'ı birazcık hırpalamıştır.
Bu sahneyi sinemada sol eli cebinde izleyenler vardı. swh.
görsel
Kendisi 2019 yapımı charlies Angels filminde de kısa bir rol almıştır. giriş sahnesinde Kristen Stewart ile rio de janerio'da romantik bir akşam yemeği yiyen takım elbiseli zengin adamdır.
Kristen Stewart topuklu ayakkabılarını çıkartmış ve ayaklarını usualsuspects'e uzatmıştır. Kendisi de fırsat bu fırsat der gibi okşamaya başlamıştır tabi.
Akabinde Stewart, filmdeki adıyla Sabina sexy bir striptiz yapmış sonra da usual'ı birazcık hırpalamıştır.
Bu sahneyi sinemada sol eli cebinde izleyenler vardı. swh.
görsel
çocukluğunda sindirella masalını çok sık dinlemiş olabilir. sindirella masalının ayak fetişizmine özendirmesi malum.
ayaklara takıntısı olan izmirli yazar.
Katalanca dilinde "olağan şüpheliler" anlamına gelen bir ifade. Sözlüğümüzde de 7.nesilden sevilen bir yazar.
Artık rahat bırakılması gereken yazar. Zira attığınız mide bulandıran fotoğraflardan ben bile bıktım. Ayrıca oldukça kibar bir beyefendidir kendisi.
kendi halinde bir yazardır. Sonuçta maksat biraz kafa dağıtmak.
kadın ayağı uzmanı ayrıca hakkında ihbar (#45604768) yapılan zevat.
çok güler yüzlü bir yazar.
8 yıldır ün yapmak veya dikkat çekmek için kendisine sataşan kifayetsiz muhteris ve yavan tiplerden kurtulamayan kendi halindeki bir yazar. (bir örneği hemen az önce girilen.)
kadın ayağı takıntısı olan bu her şartta dile getiren yazıya döken öylesine bi yazar..
gerçekten çok yazık..
görsel
gerçekten çok yazık..
görsel
doğruları yazan kaliteli bir arkadaşımızdır.
ayağını yorganına göre uzatması gereken bir yazar.
(#44424841)
yine nick altına dadanılan yazar. ispat nerede? yok... çamur at , izi kalsın... gına geldi bu liselilerden...
yine nick altına dadanılan yazar. ispat nerede? yok... çamur at , izi kalsın... gına geldi bu liselilerden...
ayak yalama ve koklama sanatçısıdır.
bu mesleğin hakkını fazlasıyla veren detaylı çalışmaları mevcut. sözlük kızları şu adamı üzmeyin atın bir kaç tane ayak fotoğrafı helak olacak yoksa.
bu mesleğin hakkını fazlasıyla veren detaylı çalışmaları mevcut. sözlük kızları şu adamı üzmeyin atın bir kaç tane ayak fotoğrafı helak olacak yoksa.
Eskilerden tanıdık bir yüz. Halen yazıyor olması güzel.
Ayak yalıyor diye adamı dışlıyorsunuz dalga geçiyorsunuz ama adamdaki takva ve ilmihal bilgisi hiç birinizde yok.
https://m.uludagsozluk.com/e/44085428/
https://m.uludagsozluk.com/e/44085428/
bırak artık bu ayakları demek istediğim yazar.
Evet bırakmalısın artık.
Evet bırakmalısın artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar