bugün

/41
carano yine en moralimin bozuk olduğu anda yetişiyor. bu ilaç gibi geldi. usual uykusundan uyanabilir bunu hisseder o.
görsel
görsel
görsel
görsel
Eh bu saatte çorbaya hayır diyemem. Ama o ayrı, zarif ayaklara ilgi olayı ayrı tabii... Selamlar...
kendisine ayak paça ısmarlamak istediğim usta yazar. boşver gel, sirkeli sarımsaklı iyi gider gece gece. evet.
Defol git gereksiz adam, gece gece zırlama nick altımda. (Edit : sonunda layığını bulmuş, çaylak edilmiş.)
(bkz: torpilsuspects)
kibariye'nin ayağını gördükten sonra ayak işlerine tövbe ettiği kulislerde konuşulan yazar.

(bkz: kibariye nin ayağı)
Bir sözlük efsanesidir.
Entry girmeden, sözlükte bulunduğu için bile kendisine plaket verilmelidir.
Buraya usulca teşrif etmesi bile seviyeyi yükseltir. swh.
Yine kaşıntısı olan bir kifayetsiz muhteris dadanmış nickaltıma . Kendince alakasız bir şeyler yakıştırıp bana saldırmış. Ne diyelim, kötü söz sahibine aittir. *
usual koş grek ayak gelmiş nadir bulunur. şarapçı adamsın.
Bu link Kendisine naçizane hediyemdir.

https://youtube.com/short...O_QfI?si=Y-azqdG4HZSYD881
izmirliymiş.
--spoiler--

mesleği ne ortopedist filan mı?

--spoiler--

Podolog. *
anons filmini bir kaç gün önce övünce, senin aklına uyup izledim. kriz geçiriyordum....
geçirdiğim 30 dakikaya lanet ettim.
Zamanında benim de ayak anatomisi konusunda uzun uzun sohbet ettiğim yazardır. Parasızlıktan bir izmir'e gelemedik ki yakından tanışalım.
zaman zaman kadın ayağı konusunda ciddi akademik tartışmalar yaptığım yazardır. son derece donanımlıdır bu konuda, sağlam hipotezleri var üstadın.
Meksika ekibinde siz de varsınız.
(bkz: meksika açmazı macerası)
Anladığımız kadarıyla kadın ayağına karşı bir ilgisi olan yazar. Öyle tahmin ediyoruz yani...
Ne zaman sözlükte bir kadın ayak paylaşsa o anda sözlükte olmuyor nedense. *
Bir ara eskiden yazmış olduğu uzun entryleri ne güzel kafama fırlatan yazardır.
Yanlış anlama olmasın, şimdi de nokta atışı yazıyor ancak eskisi gibi uzun değil. Tarihi bir şey varsa alırım bir dal.
Araba kullanırken dikkat etmesi gereken yazar.

görsel
olağan şüphelilerdeki topal numarası yapan adammış.
Kendisi uma thırman ın ayaklarını görebilmek için quentin tarantino hayranı olmuş diyolar.
Erkek ayağına ilgi duymayan yazardır. Güzel kadın ayağına like.
Tanırım. iyi adamdır.
1234...41
© copyright 2005 - 2026