bugün

/42
true : mastürbasyonu bırak.

sözlük tarihinin en komik sözü.
ben yeterince kapıştım kanka git biraz da sen kapış.
Anti-faşist olması benim için bir insanın iyi olması için yeterli.

Sözlüğün adalet timsalidir aynı zamanda.
True kendisine laf söylediğine göre çok düzgün bir yazardır.
Üslubu saygılı. özellikle tarihi konularda yazmış olduğu eski entrylerini de çok sevdiğimi belirtmeden geçemeyeceğim.
Boş beleş sapıklık yapıp ona buna salça olanlar içinse tek kelimelik bir cevap yeterli. Anlayamazsınız...
Gel kapışalım true! *
--spoiler--
Apartmanda yaşamıyorum ki. 3 yıldır falan artık Şehrin biraz dışındaki villamda sakin sakin takılıyorum.
--spoiler--

ulen konu o mu yav hay amk biz kimlerle takılıyoruz. bir kavga başlat lan. bir linç ye. beyin dosyasını getirin demeyle hayat geçmez kanka.

görsel
Rockçı teoman'dan sonra en ünlü Boğaziçi üniversitesi mezunudur.
Aynı zamanda Osmanlı tarihçisi ve film eleştirmenidir.
https://youtube.com/short...n6kPQ?si=fvyV0_cIiUx5awUN
fayt kılap adamısın true.
Apartmanda yaşamıyorum ki. 3 yıldır falan artık Şehrin biraz dışındaki villamda sakin sakin takılıyorum.
etliye sütlüye karışmadan geçirdin 15 yılı amk. apartmanından dışarı çık. karşı cinsten biriyle tanış. lüzumsuz alışverişi ve mastürbasyonu bırak. işinden ayrıl. bir kavga başlat.yaşadığını kanıtla. eğer insanliğini ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. artık uyarıldın.
Güzel mesajlara " bilmukabele " ve " o sizin güzelliğiniz " gibi yanıtlar yollayan yazardır.
Anti-faşist, beyefendi, değerli bir insan.
Sözlükte gerçek kimliğimi bilen iki yazardan biridir.
Diğeri:
(bkz: enayimiknatisii)
Geçmiş mesajlarımdan ötürü af dilediğim kişi.
O zeytin dalı sevmez ona ayak uzatmak lazım daha çok sever o tür şeyleri kesinlikle şüphesiz sjsj.
varoluş sıkıntısını uyku kaçmasıyla açıklamaya çalışanlardan bu da.
(bkz: beyin ayağını getirin)
aslında dindar olan ama çaktırmayan yazar. yine de biz onu ayak analizleriyle, kadın ayağına duyduğu derin özlem ve fantezileriyle sevdik.
Namını çok duyduğumuz bir yazardır. Osmanlı tarihçisi ve ayak uzmanı diyorlar.
Özür dilediğim kişi.
Ve Memduh bashgan yeni feykiyle de nick altıma saldırdı. Be arkadaş, her gün yeni feykle geleceğine insanlara saldırmadan, küfür etmeden efendi gibi yazmayı öğrensene şu 3 günlük sözlükte...
Haklısın, 1,5 saat ara veriyorum o başlıklara. Hatta verdim, başka konulara el attım bile.
Reyiz napıyon cuma vakti yav

görsel
(bkz: Memduh bashgan kimdir lo)
memduh bashgan'ın başka türlü saldıramayınca şimdi de feyki hewal ebo kanalıyla sataşıp durduğu yazar. Ama düzeysizliğine umduğu karşılığı bulamayacak.
1234...42
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026