bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu26
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- uyudun mu mesajı12
- boyumun 2 cm kısalması21
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü23
- sözlük yazarlarına güvenmek15
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar9
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması10
- marmara depremi için ezber bozan açıklama4
- arabada sevişmek6
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması3
- fazla samimiyet9
- gece 3 te boş bir sokakta taksi beklemek5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı9
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- otelde sevişmek8
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri13
- kiraz cicegi kolonyasi41
- sabah ezan i okunurken entry girmek3
- 2027 2029 dönemi bütçe çağrısı resmi gazete de2
- nev10
- mal mıyım sorunsalı13
- duygusal yorgunluk3
- anın görüntüsü26
- prenses gibi büyüyen kızlar4
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- küt saçlı hatun12
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- mossad'ın kullandığı gizli ağ3
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak4
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- gece gece canının adana dürüm çekmesi2
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum3
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- kanepede sevişmek3
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- ismail kartal34
- elidor4
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
zirvede göbeğimi farketmesiyle bana dumurlardan dumur beğendirmiş birinci nesil yazar, abi.
o kadar da siyah giymiştim demeden geçemiyorum.
o kadar da siyah giymiştim demeden geçemiyorum.
en sık irtibatta olduğum yazar arkadaşlardan biri. kendisiyle seri mesajlaşırız ara sıra. dünkü zirveye kuzeni ile geldi ikisi de fenerbahçeliydi. bize; keşke tüm fenerbahçeliler de bu ikili kadar hoşgörülü olabilse dedirttiler. arkanı korkmadan dönebileceğin bir adam. iyi ki tanışmışız.
zirveyi hafta sonu yaparak beni hayal kırıklığına uğratmış yazar.
cok eglenceli, sempatik, sıcak kanlı tanıdıgıma memnun oldugum sozluk yazarı, abimizdir kendileri.
çok güzel ıslatabilen bir abimiz.
Benimle uğraşmaktan keyif alan yazardır. Evet ben de seninle uğraşmaktan çok zevk alıyorum. Özellikle de senin iri cüssenin yanında, benim narin, zayıf harika endamımla * yanyana verdiğimiz poz akıllara zarardır. nihahahaha
dostum, ciğerim, manevi kardeşim " abim ".. sana yazacak birşey bulamıyorum dostum..
makaraya devam.
makaraya devam.
dün gece zirvede derbinin ardından yaşadığım çöküntü ile mekandan kendimi dışarı atıp duvarları yumruklarken yanıma geldi. sıcak kanlı bir arkadaşmış sağolsun, geliyor musun falan dedi benim zirvenin devam ettiğinden falan haberim yok, ayrıca devam etse dahi ben bitmişim o vakit, gözüm bir şey görecek hâlde değil... kendisine ne dediğimi de tam hatırlamıyorum açıkçası ama kalbini kırmadığımı umuyorum. daha güzel bir zamanda paslaşmak dileğiyle, eyvallah.
tanıştığıma sevindiğim, omuz omuza olmasa da aynı mekanda farklı renkleri birlikte adam gibi sevebildiğimiz gerçek fenerbahçeli taraftar. selam olsun.
(#15469682)
bu sefer sen dışarıda biz içeride olucaz . lan biz ıslanırken sen nasıl kuru yerde bilmem kaç inç büyüklükte ki ekranda maçı izlersin. galatasaray şampıyon oldu da durulduk. sanırım hatırladın . * görüşmek dileğiyle haziran da . sırf bu hazzı yaşamak için zive mekanını değiştirebilirim. * *
bu sefer sen dışarıda biz içeride olucaz . lan biz ıslanırken sen nasıl kuru yerde bilmem kaç inç büyüklükte ki ekranda maçı izlersin. galatasaray şampıyon oldu da durulduk. sanırım hatırladın . * görüşmek dileğiyle haziran da . sırf bu hazzı yaşamak için zive mekanını değiştirebilirim. * *
Dun yapılan zirvede babacan tavırları,samimiyeti ve sıcakkanlı hareketleriyle kendisini, abim olarak görmemi sağlamıştır. Her şey için teşekkürler. Ayrıca nickiyle ismi aynı olan yazardır.
sözlüğe ilk entry giren muhteremlerden.
zall' dan sonra ilk tanıdığım birinci nesil.
sözlüğün ilk başlığı klavyede 2 entrye sahip yazar.
Sözlüğün en baba yazarlarıdır belki çünkü 2005 te entry girmiş ve sözlüğün ilk 10 entrysinden birkaçına sahiptir efsanedir kısacası en son 300 küsür gün önce bir entry bırakmış eğer tekrar girdiğinde kendi nick altına bakarsa entrymi görüp mesaj kutuma bir selam bırakırsa memnun olacağım birinci nesil.
20 yıldır sözlükte yazarmış ama gözlemlediğim kadarıyla son 25 entryini toplam 12 yılda girmiş. Arada bir uğruyor demek.
klavye başlığındaki ikinci entrynin sahibi yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar