bugün

/44
karikatürleri ve yazılarıyla günümü şenlendiren adam. çemçük ağızlıları, söyleyecekleri hiç bitmesin.
oysa çizerden çok bir yazı ustasıdır umut sarıkaya...
bu aralar sapır sapır dökülen uykusuzu alma nedenlerinden en mühimi. bu hafta övgü üzerine lafı gediğine koymuştur. iran sanatını, sinemasını, kültürünü övüp duran bir grup dost, hızını alamayarak sokaktan okeye dördüncü arar tarzda arkadaşını görüp övmek için çağırmıştır.
-gel abi sen de katıl övmeye...
-ben az önce övdüm de geldim.:)
insana, şeytan ayrıntıda gizlidir dedirten komik karikatürcü.
(bkz: gece sıçan) ile beni bu hafta yarım yarım yarmış insandır.
bu haftaki uykusuz'un 3 sayfasını birden yazıp-çizmiş çalışkan.
11 şubat'ta çıkan uykusuz dergisinde'ki ''krallık bizim işimiz'' karikatürüne yarıldığım insan.
"Bir gazete deneyimimden sonra siyasi görüşlerim yüzünden değil de ofisten kırtasiye malzemesi çalmaktan dolayı gazeteden atıldım ve şimdi tek başımayım." şeklinde güzel bir cümlesi vardır geçen haftaki köşesinde. en az sen cnbce ben flash tv kadar güzeldir.
bu haftaki yazısı sayesinde beni bütün otobüse rezil etmiştir. (bkz: gözümden yaş geldi lan) rus edebiyatında çökük avurt takıntısı ve puro görünümlü rulokat ile hayvanlar gibi gülmenin doruk noktasına ulaşmamı sağlamış adamdır.
mizah anlayışının dergilerden kaybolmamasını sağlayan adam.
diyalektik materyalizm'i iki dakikada yerle bir eden karikatüristtir :

(img:#43230)
esprileriyle zaman zaman değil ama çizimiyle kesinlikle henüz acemi olduğunu düşündüren penguen çizeri.
bir türlü ısınamadığım, sevemediğim karikatürist. zaman zaman çok iyi esprilerini görmüş olsam da o kadar kötü çiziyor ki okumak istemiyorsunuz. ayrıca kanımca tespit konusunda sönmez karakurt' un yanından geçemez. gerçi ikisinin tarzı farklıdır. çünkü umut sarıka' ya çok özel detayları yakalarken, sönmez karakurt hayatın içinde her zaman olup da gözümüzden kaçan şeyleri sokar gözümüze.
11.03.2010 tarihli uykusuz'daki çizimine ithafen

-istersen romanın kralini yazarsın ama yazmıyorsun dimi abi
-ne oglum guzel degil mi yazılar
-yok yok guzel de istesen rus edebiyatının aynısını yazarsın, o yetenek var sende ama istemiyorsun dimi abi
şöyle bir sözü vardır ki düşündükçe bunalıyorum nedense

"bir evde gündüz vakti ışık yanıyorsa o evde mutsuzluk vardır"
o kadar güzel, etkili cümlesi dururken; beni en çok "halıdan hiç dışarı çıkmamalıydım" gibi saçma bir cümle ile etkileyen; üstünden 1,5 yıl geçse de hala umut sarıkaya ismini ilk duyduğumda bu cümlenin geçtiği yazıyı hatırlamama sebep olan yazar, çizer.

bu cümle nerede geçer diyenler için;
benim de söyleyeceklerim var 2 - harika bir gün *
http://kinixtr7.blogspot....rkaya-harika-bir-gun.html
bir gün anlayacağımı umarak okumayı beklediğim adam.
hayatım da beni güldüren sayılı insanlardan biri, çok profesyonel bir anlatımı vardır.uykusuzu alma sebeplerimden bir tanesidir.köşe yazıları şu aralar uzun olsa da vakit ayırıp kesinlikle okunmalıdır.
antidepresan etkisi yaratan karikatürlerin mimarıdır.fakat bana çok komik gelen bir karikatürü en yakınımda bulunan kimseye gösterdiğimde karşımdaki kişinin ''eee ne yani şimdi bu?''der gibi tepki vermesi çok rahatsız edici oluyor.bu anlamda umut sarıkaya'nın bir yiğit özgür gibi herkese hitap etmediği zannına kapılıyorum.veya bana gereğinden fazla hitap ediyor.
http://i40.tinypic.com/1e9p43.jpg

karikatürüyle gene yardırmış adamdır.
mutsuzluğun resmini çizebilen...
bu haftaki köşesinde youtube'un kuruluşu karikatürüyle yarım yarım yardırmış, otobüsteki insanların "deli mi la bu" bakışlarına maruz bıraktırmıştır.
bütün bakışlar sana feda olsun umut'um, zekana kurban.
bugün doğumgünü olmasına rağmen kutlamayıp çalışan insandır kendileri.
doğum günü kutlu olsundur. son sayıda youtube'un kuruluşu ile yıkmıştır beni, eli öpülesi varlıktır. *
yasayan efsanedir kendisi, idölümdür... cenabı allah ona spor araba koleksiyonuyla hava atması gibi güzelliklerde verir işallah ve daha nicesi ..
© copyright 2005 - 2026