bugün
- otobüste açamadığı camı kıran erkek7
- 9 eylül izmir in kurtuluşu4
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- şönt baca3
- gebze yi gebze yapan şeyler5
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- spora başladım5
- at eti yemek5
- uyudun mu11
- sözlüğün en kültürlü yazarı3
- günün sözü5
- sabahları nefret edilen şeyler2
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- şeffaf ayakkabı9
- özgüven5
- hayattan beklentiler7
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- patso4
- arkadaşlar ben artık ayı olmak istemiyorum2
- 81 ilde sığınak yapılması7
- tavuğun neden kanatları var11
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız3
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- kadın bacağı paylaşan mehdi5
- s'i l v'e r m'i s t35
- uludağ sözlük size ne kattı27
- sinek as6
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- gocu34
- insanı yoran duygular6
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı6
- ruhi çenet videolarına dokunmayan yahudi lobisi6
- kız düşürmenin kısa yolu19
- sözlüğün en masum yazarları18
- queen ravennadan mesaj var11
- taliban7
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
2011 genel seçimlerinde 4 ilden bağımsız aday gösteren parti.
istanbul 3. Bölge: Cafer Özsoy
Emekli noter, hukukçu
izmir 1. Bölge: Tuncer Sümer
Tıp doktoru
Balıkesir: Serap Yeşiltuna
Araştırmacı-yazar
Mersin: Hasan Pektekin
Emekli öğretmen
http://www.ulusalparti.or...r/2011-04-14-bagimsiz.htm
istanbul 3. Bölge: Cafer Özsoy
Emekli noter, hukukçu
izmir 1. Bölge: Tuncer Sümer
Tıp doktoru
Balıkesir: Serap Yeşiltuna
Araştırmacı-yazar
Mersin: Hasan Pektekin
Emekli öğretmen
http://www.ulusalparti.or...r/2011-04-14-bagimsiz.htm
(bkz: tkp)
bildiri dağıtırlar devrimci yazar her satırda, sosyalizmin s'si yoktur. bal gibi faşist bi partidir.
Ulusal Partiye Irkçı diyenler i Milliyetçi Sol olmaz diyenler iyi okusun (kesinlikle kapak olacaklar) Anayasanın 66. Maddesi" Türkiye Cumhuriyetine Vatnadaşlık Bağı ile Bağlı Olan Herkez Türktür , Türk olmak zorundadır" bu madde 1923'den bu yana değişmeyen maddelerden biridir. Ne siyasi partiler yasası ne anayasa bu topraklarda türklerden başka birinni yaşadığını kabul etmez. Kürtler'de Türklerin bir boyudur. Türkiye Türkelrindir Sözünüde Mustafa Kemal Atatürk söylemiştir ilk maddeye bakarak Türkiye Türklerindir Diyenler Değil Ben Kürdüm Diyenler Bu vatanı bölüyorlar. Araştırmadan yazı yazmayın .Milliyetçi Sol olmaz diyenler Atatürk olmaz dediğinizin farkındamısınız? Chp'yi kim kurdu ? = Atatürk. Atatürk'ün ilkelerinde ne var Milliyetçilil , Devrimcilik . Chpnin Tüzüğünde ne var ? KEMALiZM. KEMLiZMDE NE VAR ? MiLLiTEYÇiLiK DEVRiMCiLiK. Ayrıca Atatürk Sosyalizmi uygulayalım diyen birine biz Devlet Sosyalzimi uyguluyoruz der. Yeterince açık mı ?
ırkçılığın ve faşizmin kalesidir. tüm fikri nefret suçuna zemin hazırlamak için vardır. ırkçılığın bir ifade özgürlüğü olmadığını aksine bir suç unsuru olduğunu bilmek gerekiyor.
ulusal parti başkanı gökçe fırat dersim meselesi üzerine ultra faşist söylemleri barındıran bir yazı kaleme almış.
(bkz: https://kosebucak.wordpre...rattan-ibretlik-bir-yazi/)
ulusal parti başkanı gökçe fırat dersim meselesi üzerine ultra faşist söylemleri barındıran bir yazı kaleme almış.
(bkz: https://kosebucak.wordpre...rattan-ibretlik-bir-yazi/)
sempati duymuş olduğum siyasi partidir. ulusal parti umarım teşkilatlanır ve seçimlere katılır.
Bir üyesi olarak hakkındaki saçma iddiaları cevaplamam gereken parti...
Ulusal Parti nazi partisi değildir. Irkçı da değildir. Özgür Erdem, Ali Özsoy ve Gökçe Fırat'ın Atsız'ı eleştiren yazıları olduğu gibi; nazizmin bel kemiği olan korporatizmle/devlet kapitalizmi ile de bu oluşumun alakası yoktur. Gökçe Fırat gelir eşitliğini savunmaktadır ve özel mülkiyete soğuk bakmaktadır. Ama korporatizmde özel mülkiyet esastır. Nur Bostancıoğlu ve Serap Yeşiltuna'nın kadın hakları hakkındaki yazılarına bakarsanız, Nazilerin, "ev-çocuk-kilise" bazlı kadın hakları anlayışından fersah fersah uzağız.
Not : Hatırlatılması gereken şey, Hitler'in rejiminin sadece ad olarak "sosyalist" olduğudur, özde korporatisttir. Yoksa Straßer ve Röhm gibi sosyalist subaylar Uzun Bıçaklar Gecesinde tasfiye edilmiştir zaten.
Ulusal Parti nazi partisi değildir. Irkçı da değildir. Özgür Erdem, Ali Özsoy ve Gökçe Fırat'ın Atsız'ı eleştiren yazıları olduğu gibi; nazizmin bel kemiği olan korporatizmle/devlet kapitalizmi ile de bu oluşumun alakası yoktur. Gökçe Fırat gelir eşitliğini savunmaktadır ve özel mülkiyete soğuk bakmaktadır. Ama korporatizmde özel mülkiyet esastır. Nur Bostancıoğlu ve Serap Yeşiltuna'nın kadın hakları hakkındaki yazılarına bakarsanız, Nazilerin, "ev-çocuk-kilise" bazlı kadın hakları anlayışından fersah fersah uzağız.
Not : Hatırlatılması gereken şey, Hitler'in rejiminin sadece ad olarak "sosyalist" olduğudur, özde korporatisttir. Yoksa Straßer ve Röhm gibi sosyalist subaylar Uzun Bıçaklar Gecesinde tasfiye edilmiştir zaten.
genel başkanı tutuklanmış parti.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar