bugün
- otobüste açamadığı camı kıran erkek12
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı23
- sözlüğün en masum yazarları24
- namazın amacı10
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi7
- 9 eylül izmir in kurtuluşu5
- telefonu bırakmak isteyip asla bırakamamak3
- kavanozda gizlenen biyolojik saatli bomba2
- elif cansu eda zehra ilkin hande derya vargas gizo2
- sözlüğün en kültürlü yazarı6
- adana dürüm vs adana porsiyon9
- gebze yi gebze yapan şeyler6
- arkadaşlar ben çalışmak istemiyorum5
- niye uyandık sözlük5
- chp'nin 103 yılı reklamı5
- adnan selçuk mızraklı3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan2
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i24
- bir kız amının reklamını yapmadan ne kadar dayanır2
- mao zedong'un serçe katliamı2
- komünistlerin tatar sürgünü4
- istiklal mahkemeleri kurup fetöcüleri asmak5
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır6
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- meftune2
- serhat kılıç25
- ismail kartal13
- zeynep sude oktay2
- kobra murat2
- şönt baca3
- ey insan7
- tulumba tatlısı6
- seksenler4
- uyudun mu11
- at eti yemek5
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- queen ravenna ve cinleri14
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- paris saint germain7
- spora başladım5
- şeffaf ayakkabı9
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- hayattan beklentiler7
- filenin sultanları8
- 81 ilde sığınak yapılması7
- tavuğun neden kanatları var11
- özgüven5
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
entry'ler (33)
Muhtemelen ermeni dönmesi bi zat. Nefret ederim kendisinden.
Etnik döküntülerin ne kadar zorunda gitmiş sanki kendileri diğer takımları diyarbakirda çiçekle karsiliyorlar.
bu başlığı açan muhtemelen bölücü bir kürt.
şunu biri açıkça yazsın başlık nasıl açacaz.
Büyük Önder hüseyin nihal ATSiZ.
Büyük adam büyük insan lakin vatan hainleri sevmezler.
ukadar dönme ermeninin olduğu ülkede gayet normal, bir ermeni için yüzbinlerce kişi yürüdü okadar şehit veriyoruz duyarsız kalıyormuş, bu ermeniler azerbaycanda türklere soykırım yapıp katlettiler kimsenin sesi çıkmadı.
beştepedeki kulubte gençlerbirliği store da orjinal formalar satılıyor bende alacam ama forma reklam sponsor anlaşmasını bekliyorum.
galatasaray taraftarının göt korkusundan şampiyonluğa sevinememe nedenidir lakin galatasaraylıları bolca döverler.
çerkezleri hiç sevmem gidin ırkçılık yapıyorsanız çerkezistanmı herneyse vatanınız orada yapın.
göztepeli hatunları girnede götürdüğüğümüzde barmenlerin abi bizde ankaragücünü çok seviyoruz dediğini duyduğum anlar, göztepeli hatunlarda ne yalan söyleyim çok hoşlar.
ermeni kökenli bdp milletvekili.
diyarbakırda sürekli sorduğum soru çoğu yerde geçmiyor neden geçmediğini sonra anladım, anlayanda anlamıştır zaten.
lale mansur gibi tiplerin yaptığı şeydir.
amerika ve türkiye karışmassa arapların kürtleri rahat yeneceği savaştır.
kürt milliyetçisi gibi görünen ama en etkili ısımlarda ermenilerin olduğu siyasi parti.faşist bir parti.
araplar kürtleri kürtlerde arapları hiç sevmez, başlığı açan sığırda muhtemelen kürt ve milleti gaza getirmeye çalışıyor.
mhp nin teşkilatı olan haylide aktif olan ilçe, ağırlıklı olarak araplar ve kürtler yaşar az sayıdadad süryani vardır, araplar estelde kürtler ve süryaniler midyatta yaşarlar araplar kürtleri kürtlerde arapları sevmez biz türklerde arada kaynarız, 2008 de arap öğrencilerle kürt öğrencilerin kavasını polis güçlükle önlemişti.
diyarbakır meskezden yürüyerek gideblirsiniz, küçük bi ilçe otogarına benziyor 50 kişilik oturma salonu 20 araçlık otoparkıyla 5 dakkada işlemlerinizi yaptıracağınız havaalanı havaş çalışmaz dışarda taksiler vardır havalanından ilçe otogarına 15 liraya giderler.
Atatürk anıtının altındaki egemenlik kayıtsız şartsız milletindir yazısının sökük olduğu ilçedir, mardinlileri pek sevmezler, yürüken başka bi ülkede sandığım Atatürk heykelinin önünde resim çektiriken küçük veletlerin bön bön baktığı ilçe.