bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı29
- herkese pas veren kız barselonada oynasın9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu8
- nervio hamferdi10
- ismet gürbüz8
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- ben camiye gidiyorum3
- süt kardeşler filmindeki zenci kadın3
- beyazconverse nickli yazar erkek mi4
- halife olacağım7
- evliliğin anlamı11
- buddy dude3
- her şeyden anlayan adam edası4
- selahattin eyyubi türktü2
- kelly divine ın götü3
- kıskanç femboy2
- sözlüğün kırbacı6
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- kürtsüz türkiye10
- windows 983
- hilafet gelsin mi6
- anın görüntüsü33
- şeriatçı mağduriyeti vs kürt ırkçısı mağduriyeti2
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı19
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı5
- alexander sörloth3
- ülkücülerin gerçek yüzleri6
- fenerbahçe15
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük7
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- süt kardeşler2
- sophie dee'nin memeleri3
- ergenlikte sivilce problemi yaşamamış insan2
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- dünyanın en güzel evi4
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın6
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar4
- gökten çikolata yağması4
- güne bir şarkı bırak2
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- beyazconverse birader2
- haşlanmış kurbağa sendromu3
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık3
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği4
- bir şeyler söyle6
- başarılı olmuş tek akımın ümmetçilik olması3
- genç atatürkçüler partisi3
- amerikan kuklası halife2
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
12 dakika daha ss yüklenmezse tarihi bir gün yaşayacak. 24 saat boyunca ss yüklenmedi.
akıllı adam yeri değil. bütün ruh hastaları orda anasını satim. nerden düştük anlamadım ki.
çağdaş olmadığı yerde adına modern denen ender yerlerden biri olmasına karşın yenilikçilere ruh hastası gözüyle bakılan ender oluşum. *
büyük çoğunluğu metroseksüel toplardan oluşur.
beni sizler delirttiniz lan! havasından mıdır suyundan mıdır bilinmez, bu moderne adımını atan, mütemadiyen toplaşıyor...
sözlüğün ağır toplarının uğrak mekanı.
zeka seviyeleri espri seviyelerinin de altında olan bir grup bunalımlı gencin buluşma noktası. yakın bir arkadaşım da o modern de takılmasa ben daha neler derdim...
metrekareye en az 3 tane topun düştüğü ulu sözlük ortamı. geceleri bu sayının bir hayli artışı gözlerden kaçmamaktadır...
tecavüz edilmelik toplardan oluşur. her biri birbirlerine geceler tahrik edici yorumlar yapar. "kıllı beygirim yala beni" "arkadan dayan bana gülüm" gibi...
bir nevi "inci sözlük"...
dop yazarları olmadıkça tadı çıkmaz.
çok eğlenceli vakit geçirdiğim, uludağ sözlük yazarlarının geyiğin dibine vurduğu sözlük uzantısı... bir de görsel eklemeyi bilseydim severek dahil olacaktım amma...
eski tadı yoktur. gülümseten ss lar kalmamıştır.
garip bi muhabbettir gidiyor. yok çay koydum ayran içtim, yok 31 çektim sokağa çıktım yok burnumu karıştırdım kolbastı oynadım. sürekli bi random eylemler. çözemedim hala.
birde ulucafe (chat odası) gerekli.
bendeki cevheri hemen fark etmiş topluluğa sahip "uludağ sözlük müzesi".
biraz forumu andıran, 'bakın böyle de bir şey var' tadında bir yer. tabi zihni sinir paylaşımlar ve altındaki yorumlarla daha bi eğlenceli hale gelen zamazingo.
yeterince tecavüze uğruyordu zaten bir de sekizinci nesil burayı keşfetti artık alt alta gelip minimal bir anlam teşkil eden başlıkları da görüyoruz burada. şimdi bu entryden sonra da bilmeyen bazı sekizinci nesiller öğrenmiş olacak bize de sifonu çekmek kalacak.
koyulan ssler zorunca gidince moderasyona şikayet eden, format cahili yazarlara mekan olan yer. amacı sözlük içinde yapılan kuralsızlıkların deşifre edilmesiyse madem ne diye siliyorsunuz sslerimizi ey yönetim? kime yandaşsın? senden şikayet etmeyeyim diyorum ama olmuyor olmuyor. zaten sol frame bir kısır döngü içinde, yazarlar forum havasına iyice dalmış durumda, bari bırak modernde bunlarlA DAlga geçelim ve hatta halimize acıyalım.
uğramayalı bir grup liselinin eğlence mekanı haline gelmiş. her foto altında fotoyla alakasız yorumlar. "temana sokiyim" yazısı da hiç eksik olmuyor.
acil olarak yönetici atanması gereken bölüm.
modern'in dokusuna zarar veren ss ve uuser'ları kontrol altına almak lazım.
modern'in dokusuna zarar veren ss ve uuser'ları kontrol altına almak lazım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar