bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
Zemini berbat ötesidir. Küçümsemiyorum ama o kadar soğuğa rağmen Elazığ'ın zemini bile daha güzeldir.
Eboue Hamite Sesini Duyuramıyor ve Çim Fırlatıyor.
http://www.youtube.com/watch?v=sYF-_yxhSQw
http://www.youtube.com/watch?v=sYF-_yxhSQw
"elden gelen öğün olmaz olsa da vaktinde bulunmaz." atasözünü doğrulayan soğuk stat.
içi güneş almadığı için çimlerin kök salmadığı ve yosun misali kazınan zemine sahip ultra stad.
(bkz: patates tarlası)
bari halı sahalar gibi suni çim yapsalarda kurtulsak. şahsen ben yıllardır oynuyorum suni çimin bir zararını görmedim. *
galatasaray için en zorlu deplasman.
SAHA ZEMINI PATATES TARLASINA DAHA FALZA DONMESIN DIYE KOSKCA REAL MADRIDN INONUDE ANTREMAN YAPMASINA SEBEBIYET VEREN TOKI ARENANIN DIGER ADI.
bu çimlerle hd led tv'de bile maç izlemenin zevk vermediği stad.
daha ilk avrupa gördüğü sezonda iki ceset bırakan aslan mekanı
manchester ve real...
manchester ve real...
lays'in patateslerini tedarik eden ayşe teyzenin tarlası.
alisamiyen arazisi nin gs nin tapulu mali oldugunu ogrenmemize vesile olmus stattir.
yapılışından bu yana 4 yıl geçmesine rağmen hala devletin parasıyla yapıldı sanılan stadyum. Hay beyninizi sikem. Net.
mimari yapıdan dolayı kışın iyi güneş alamayan staddır.
Bu haftasonu ilk şampiyonluk kutlamasının yşanacağı stadyumdur.
Zorunlu edit : şAMPiYONLUĞUN iLAN EDiLDiĞi MAÇ KASTEDiLMEKTEDiR.
Zorunlu edit : şAMPiYONLUĞUN iLAN EDiLDiĞi MAÇ KASTEDiLMEKTEDiR.
Sadece bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama dışı hâlâ kaba inşaat gibi duran stadyum. sanki daha bitmemiş gibi. Ama içine diyecek laf yok. Muazzam güzel.
(bkz: toki arena)
Ali Sami Yen'in satış bedeli 416 Milyon TL.
TT Arena'nın maliyeti 261 Milyon TL.
Gerizekalılar için matematik işlemini de biz mi yapalım ?
TT Arena'nın maliyeti 261 Milyon TL.
Gerizekalılar için matematik işlemini de biz mi yapalım ?
--spoiler--
Arena Avrupada ilk 10da
Türk Telekom Arena, insanların yer bildirimi yapmasını sağlayan sosyal paylaşım sitesi Foursquareda, Avrupanın en çok ziyaret edilen 9. stadı oldu.
SÜPER Ligin şampiyonu Galatasaray, sosyal medyada da lider olduğunu gösterdi... Sarı kırmızılı kulübün yükselen popülaritesini, sosyal dünya verileri de kanıtladı. Galatasaray Kulübü pazarlama faaliyetlerinde büyük önem taşıyan sosyal medya platformunda, taraftarının da yüksek desteği ile Avrupanın en büyük 10 kulübü arasındaki yerini sağlamlaştırdı.
HER 100 kişiden 1.8i TÜRK TELEKOM ARENAYA geldi
TT Arena, Avrupada en çok ziyaret edilen statlar arasında ilk 10a girdi. FourSquare verilerini inceleyen Spotistic.com sitesi şampiyonlar ligi finali öncesinde Avrupadaki takımlar ve stadyumlarını mercek altına aldı. Ve en çok check-in yapılan stadyumlar arasında Arena, 9. sırada yer aldı. Her 100 kişiden 1.8inin Arenada yer bildirimi yaptığı raporlandı.
10 üzerinden 9.2 puan
YAPILAN incelemeye göre, TT Arena, Foursquareda en çok oylanan stadyum listesinde de kendisine 10. sırada yer buldu. 10 üzerinden 9.2 puan alan Arena, 10. sıradan listeye girdi.
Birinci Bernabeu
EN fazla kişinin yer bildirimi yaptığı stadyum Avrupada Real Madrid Kulübünün Santiago Bernabeu Stadı olurken, 2. sırada Nou Camp ile Barcelona ve 3.lükte ise Emirates Stadyumu ile Arsenal yer aldı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23459329.asp
--spoiler--
Arena Avrupada ilk 10da
Türk Telekom Arena, insanların yer bildirimi yapmasını sağlayan sosyal paylaşım sitesi Foursquareda, Avrupanın en çok ziyaret edilen 9. stadı oldu.
SÜPER Ligin şampiyonu Galatasaray, sosyal medyada da lider olduğunu gösterdi... Sarı kırmızılı kulübün yükselen popülaritesini, sosyal dünya verileri de kanıtladı. Galatasaray Kulübü pazarlama faaliyetlerinde büyük önem taşıyan sosyal medya platformunda, taraftarının da yüksek desteği ile Avrupanın en büyük 10 kulübü arasındaki yerini sağlamlaştırdı.
HER 100 kişiden 1.8i TÜRK TELEKOM ARENAYA geldi
TT Arena, Avrupada en çok ziyaret edilen statlar arasında ilk 10a girdi. FourSquare verilerini inceleyen Spotistic.com sitesi şampiyonlar ligi finali öncesinde Avrupadaki takımlar ve stadyumlarını mercek altına aldı. Ve en çok check-in yapılan stadyumlar arasında Arena, 9. sırada yer aldı. Her 100 kişiden 1.8inin Arenada yer bildirimi yaptığı raporlandı.
10 üzerinden 9.2 puan
YAPILAN incelemeye göre, TT Arena, Foursquareda en çok oylanan stadyum listesinde de kendisine 10. sırada yer buldu. 10 üzerinden 9.2 puan alan Arena, 10. sıradan listeye girdi.
Birinci Bernabeu
EN fazla kişinin yer bildirimi yaptığı stadyum Avrupada Real Madrid Kulübünün Santiago Bernabeu Stadı olurken, 2. sırada Nou Camp ile Barcelona ve 3.lükte ise Emirates Stadyumu ile Arsenal yer aldı.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23459329.asp
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar