bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
avrupanın en iyi stadlarından biridir.
avrupanın en modern stadlarından birisi. sivasspor maçında dikkatimi çekti maça 30-35 dk kalmış trübünler bomboştu saat 7 oldu stad bir anda doldu. aynı şekilde maç bitiminde bir anda boşaldı stad.
tartışmasız türkiyenin en modern stadıdır. ister akp yaptırsın isterse tff. hiç önemli değil.
Son model stad büyülü atmosfer oo çok güzel stad amk cl de rezil olduk kar yağışı yüzünden maç durdu amk o kadar para döküldü uzay çağında yapıldı neden o stadın üstü kapanmıyor. Sikerim böyle işi.
kardan stad. (olur tokiden stad olmaz)
her şey düşünülüyor ama üstünü kapatmanın düşünülemediği stat.
Toki ile olan sözleşmede Stadın Üstünün kapatılma inşaatı, tamamen gs spor kulübünce yapılması kararlaştırılmıştı.. Hatta bunun belli bir zaman diliminde yapılması ve bitirilmesi gerekiyordu.
Bu stadın karşılığında gs'nin bir de 15,000 kişilik stad yapma zorunluluğu da vardı.
Bilmiyorsanız açın bakın okuyun.
Peki bu taahhütlerin hangisi yerine getirildi? Cevabı bu juvantus maçında bir kez daha görüldü.
sen istediğin kadar çilek al, kiraz al. Stadın üstünü kapatmazsan ahanda anca böyle kar topu oynanır. Stada gelen taraftar da böyle tir tir titrer.
Bu stadın karşılığında gs'nin bir de 15,000 kişilik stad yapma zorunluluğu da vardı.
Bilmiyorsanız açın bakın okuyun.
Peki bu taahhütlerin hangisi yerine getirildi? Cevabı bu juvantus maçında bir kez daha görüldü.
sen istediğin kadar çilek al, kiraz al. Stadın üstünü kapatmazsan ahanda anca böyle kar topu oynanır. Stada gelen taraftar da böyle tir tir titrer.
Alttan ısıtmalı oldugu soylenen stad. Lakin ne alttan ne üstten bir ısıtma gözlenemedi.
Anca tribünlerde, tuvaletlerde, otoparklarda sevişen seks düşkünleriyle ısınan stadyum.*
hani son teknolojıyle yapılmıştı amk! Alttan ısıtmada vardı. Rezil olduk resmen. Kopenhag'ta da kar yağıyo ama adamların 20 binlik stadı kara banamısın demiyo? Üstü kapalı mı, hayır. Alttan ısıtma devrede!
stadi Recep tayyip erdogan yaptirdi ama stat "kapali" degil. Cok sacma.
türkiye de ki bütün stadların üstü kapalı olduğundan, kapalı olmamasıyla herkesi şaşırtmış staddır.
bugüne kadar üstünün açılır-kapanır olduğunu sandığım stad.
evet, futbol konusunda mağarada yaşıyorum denilebilir.
neyse hadi onu yanlış biliyorum (daha doğrusu bilmiyorum) ama alttam ısıtmalı olduğunu adım gibi biliyorum. e hani nerde anasını satayım bu ısıtma?
ya da bir stada alttan ısıtma neden yapılır? ilginç...
evet, futbol konusunda mağarada yaşıyorum denilebilir.
neyse hadi onu yanlış biliyorum (daha doğrusu bilmiyorum) ama alttam ısıtmalı olduğunu adım gibi biliyorum. e hani nerde anasını satayım bu ısıtma?
ya da bir stada alttan ısıtma neden yapılır? ilginç...
Turk degilmiyiz amina koyim elestirecek o kadar sey varken gidip en olmamasi gereken seyden bahsediyoruz. Ulan sivasspor sezonun 5 ayini bu zeminin iki kati beter zeminde mac yaparak geciriyo, onu da gectik cl'de rusya ekipleri neredeyse her macini buz kapli zeminde oynuyo, bu aksam yasanan hadise tam anlamiyla hakem rezaleti. Kimse stada ona buna bok atmasin! Hadi bok atacaksin illa, zeminin yerden isitmali olmamasini elestir ama ustu kapali stad gormemissin hayatinda, bu sekilde elestirme.
Tanim: galatasarayimin stadi.
Tanim: galatasarayimin stadi.
açılış maçında boru döşenmiş olsa bile bir türlü doğal gazı bağlanmayan stattır. öğrenci evlerinde bile var la doğal gaz.
(bkz: üşüyoz reyiz).
Beleş stat bu kadar olur. Çingeneler koskoca stadı devlete yaptırdı eksikleri tamamlayamıyorlar. Mikropluk başka bir şey değil..
yarım kalmış proje. yarım kalmış hayaller.
akhisar belediye ya de yapsanıza lan kıyak. yapıyon ikinci küme takımına gidip altı tane yiyiyor o sahada akhisarın suçu ne amk.
galatasaraylı olup da galatasaraydan ilk defa utanmama sebep olan dünyanın en dandik stadıdır.
artık real madrid nasıl çakmışsa, ne alttan ısınan ne de üstten kapanan stad.
güncel Önemli Başlıklar