bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- uysaljakoben21
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- kel erkek3
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- death2
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- ona bir cümle bırak4
- gecenin şarkısı4
- pazarda su satmak2
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- kemal kılıçdaroğlu35
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gençler iş beğenmiyor3
- gazlamak2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- sevgiliyle kavga etmek2
- semum3
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- düşkün2
- şato3
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- eski yazarların emekli yapılması5
Tt arena'da Simit sarayındaki simitin adet fiyatı 12,5 tl. Takımımızı sevmenin bedeli ile keriz yerine konmanın farkını birileri anlamalı.
33ml suyun fiyatının 2 lira olduğu stadyum. her stadyum, her basket salonu gibi taraftarı keriz yerine koyan işletmeler kol gezmekte.
hala bir sürü sorunu olan stad
mesela üstü kapatılacak mı kapatılmayacak mı?
kapatılmaz ise sıkıntı çıkar mı? bildiğim çıkar ama nasıl hallolacak göreceğiz.umarım boşlamıyorlardı o meseleyi
bi de hala inatla beleş diyen var şu stada.şimdi yine buraya bi ton detay yazıp kafa sikmenin alemi yok
nato kafa nato mermerlik durumların çözüm yeri burası değil malesef..
mesela üstü kapatılacak mı kapatılmayacak mı?
kapatılmaz ise sıkıntı çıkar mı? bildiğim çıkar ama nasıl hallolacak göreceğiz.umarım boşlamıyorlardı o meseleyi
bi de hala inatla beleş diyen var şu stada.şimdi yine buraya bi ton detay yazıp kafa sikmenin alemi yok
nato kafa nato mermerlik durumların çözüm yeri burası değil malesef..
ali sami yen'deki kapalı-eski açık tribünlerinde ikiye ayrılan ultraslan'ın, bu kez komple pegasus tribününe taşındığı stadtır. sadece bu tribün çalışıyor. kalan binlerce kişi oturan öküz modunda maça bakıyor. "ayağa kalkmayan fenerli olsun" tezahüratı haricinde "dur ayağa kalkayım, aman bir destek vereyim" diyen yok. yazık; pegasus'taki çabanın çeyreği diğer tribünlerde olsa, rakibin cehennemi iliklerinde hissedeceği stad olur. şimdilerde öyle değil.
stad girişinde kadınlar psikopat gibi aranıyor. çantaları didik didik ediliyor. ilaç kutularının içine kadar bakıyorlar. 3 dk'da arama işim bitti, lakin eşim 15 dk'da çıkabildi. çantasında sakladığı 1 döner bıçağı, 2 satır, 5 sustalı bıçağı nasıl oldu da göremediler hayret ettik! bu kadar abartmanın manası yok. tehlikeli maddeler ve boyutları bellidir. amerika'yı yeniden keşfetmenin manası yok.
stada giriş, ali sami yen'e göre çok daha kolay. fakat koltukları bulmak zor zanaat.
öncelerde mevcut olan, "bozuk paraların girişte toplanması ama içerde bir şey satın aldığında 7 tane 1 lira para üstü verme" saçmalığı giderilmiş. bozuk para yerine geçen kağıtlar bastırılmış. fakat bu kağıtları bozdurup paranızı geri alabileceğinizin söylendiği gişe kimse tarafından bilinmiyor. mecburen o kağıtları da alttaki festfudçularda harcamak durumunda kalıyorsunuz. bu iş de çözülürse güzel olacak.
ve tabii ki ulaşım... çok ciddi problem. erkek erkeğe olsak dert değil, üst üste de gideriz ama kadınlar da geliyor. metroda dip dibe; zor oluyor. özellikle ulaşım problemi had safhada olan stadtır diyerek noktaladım sözlük.
not: evet evet, ilk defa gittim. ama sırf arena için istanbul'a taşınabilirim. (#15742655) buna rağmen.
stad girişinde kadınlar psikopat gibi aranıyor. çantaları didik didik ediliyor. ilaç kutularının içine kadar bakıyorlar. 3 dk'da arama işim bitti, lakin eşim 15 dk'da çıkabildi. çantasında sakladığı 1 döner bıçağı, 2 satır, 5 sustalı bıçağı nasıl oldu da göremediler hayret ettik! bu kadar abartmanın manası yok. tehlikeli maddeler ve boyutları bellidir. amerika'yı yeniden keşfetmenin manası yok.
stada giriş, ali sami yen'e göre çok daha kolay. fakat koltukları bulmak zor zanaat.
öncelerde mevcut olan, "bozuk paraların girişte toplanması ama içerde bir şey satın aldığında 7 tane 1 lira para üstü verme" saçmalığı giderilmiş. bozuk para yerine geçen kağıtlar bastırılmış. fakat bu kağıtları bozdurup paranızı geri alabileceğinizin söylendiği gişe kimse tarafından bilinmiyor. mecburen o kağıtları da alttaki festfudçularda harcamak durumunda kalıyorsunuz. bu iş de çözülürse güzel olacak.
ve tabii ki ulaşım... çok ciddi problem. erkek erkeğe olsak dert değil, üst üste de gideriz ama kadınlar da geliyor. metroda dip dibe; zor oluyor. özellikle ulaşım problemi had safhada olan stadtır diyerek noktaladım sözlük.
not: evet evet, ilk defa gittim. ama sırf arena için istanbul'a taşınabilirim. (#15742655) buna rağmen.
formamı giydiğim her yerdir türk telekom arena...
vurun fatih'in aslanları zafer günüdür!
vurun fatih'in aslanları zafer günüdür!
bugün tarihi gecelerinden birini ya da ilkini yaşayacak olan stattır.
ilk avrupa macerasından portekiz penisini tatmış olan dövlet mülkü.
güzel stad. çok çabuk boşalıyor. ilk maçlarında da hep bir cenabetlik oldu.
devlete para kazandırmış tek stad özelliği taşımaktadır..
taraftarların 80.dakikada maçtan çıkarak metroya doğru koştukları stad.
evet, evet abartı değil bildiğiniz koşuyorlar, hatta koşarken arada arkalarına bakıp "koşun koşun peşimizden ordu geliyor." diye de espri yapıyorlar.
o tek hatlı metro bütün stadı boşaltmaya yetmediği için çıkışlarında müthiş bir izdiham oluyor. yani ya maçtan 15 dakika önce çıkacaksınız ya da 1 saat geç çıkacaksınız tercih sizin.
onun dışında atmosferi ve güzelliği konusunda yapılacak fazla bir yorum yok. yalnız düşündüm de burda ali sami yen'in o sıcak atmosferi pek yok sanırım. ali sami yen'de bizim bir "eski açık sarı desene" tezahüratımız vardı, bütün stad ayağa kalkar tribünler sırasıyla ortak tezahürat yaparlardı. bu stadda sadece pegasus tribünü bağırıyor, diğer tribünler de pek ses yok. yine de iyisiyle kötüsüyle, o stad bizim stadımızdır işte.
evet, evet abartı değil bildiğiniz koşuyorlar, hatta koşarken arada arkalarına bakıp "koşun koşun peşimizden ordu geliyor." diye de espri yapıyorlar.
o tek hatlı metro bütün stadı boşaltmaya yetmediği için çıkışlarında müthiş bir izdiham oluyor. yani ya maçtan 15 dakika önce çıkacaksınız ya da 1 saat geç çıkacaksınız tercih sizin.
onun dışında atmosferi ve güzelliği konusunda yapılacak fazla bir yorum yok. yalnız düşündüm de burda ali sami yen'in o sıcak atmosferi pek yok sanırım. ali sami yen'de bizim bir "eski açık sarı desene" tezahüratımız vardı, bütün stad ayağa kalkar tribünler sırasıyla ortak tezahürat yaparlardı. bu stadda sadece pegasus tribünü bağırıyor, diğer tribünler de pek ses yok. yine de iyisiyle kötüsüyle, o stad bizim stadımızdır işte.
kesinlikte adı değiştirilip seyrantepe ''devlet'' tiyatrosu yapılmalıdır.bir tiyatro seyircisini düşünün bir de gs seyircisini. bu gs seyircisi 3-d boyutlu gayet güzel kareografi yaparlar, 5 dakika tezahürat yaparlar kalan 85 dakikada da alkış,ıslık,gol sevinci.
bunu haricinde ilk yenilgisini ezeli rakibinden alan stad, ilk avrupa maçında yenilgigren stad, ayrıca play oflarda büyük puan kayıpları yaşayan stad. asla bir şükrü saraçoğlu stadı olamayacaktır.
bunun haricinde milli oyunculara küfür edilen, milli takımın en boktan maçını(hırvatistan) oynadığı stad. yapılırken devletin peşkeşi ile yapıldığını, haram stad olduğunu belli etmektedir.
bunu haricinde ilk yenilgisini ezeli rakibinden alan stad, ilk avrupa maçında yenilgigren stad, ayrıca play oflarda büyük puan kayıpları yaşayan stad. asla bir şükrü saraçoğlu stadı olamayacaktır.
bunun haricinde milli oyunculara küfür edilen, milli takımın en boktan maçını(hırvatistan) oynadığı stad. yapılırken devletin peşkeşi ile yapıldığını, haram stad olduğunu belli etmektedir.
(bkz: türk telekom arena)
Türkiyenin en büyük kulübü(!) olan galatasarayın top koşturduğu, toki yapımı stat. Ve aynı zamanda bu yüce kulüp ilk derbisini kaybettiği (bkz: 19 mart 2011 gs 1 - 2 fb) stat.
ezeli rakibi fenerbahçenin !! stadında kupa kaldırıp, şampiyonluk turu atıp, bayrak diken takım olan galatasarayın maçlarını oynadığı stadyum.
ülkemizde layık olduğu, standartlara uygun anadoluda ki stad adı verilen harabelerden daha iyi olan stad.kadir has ve şükrü saraçoğlu bu genellemeye tabii değildir..
kullanabilirsen büyük bir silah.
erkekler tuvaletinin suları akmayan statdır.
Galatasaray Spor Kulübü: Türk Telekom Arena'ya alternatif toplu ulaşım istiyorum
katılsın tüm gs liler
http://www.change.org/tr/...utm_source=share_petition
katılsın tüm gs liler
http://www.change.org/tr/...utm_source=share_petition
ben hala ali sami yen'i özlüyorum, alışamadım bir türlü. maç kaçırmıyorum kombineliyim ilk seneden beri ama hep eksik birşeyler var. semti olmayan stad sanki hiç bizim değilmiş gibi yok toki yaptı zaten sizin değil diyenleri muhattap almıyorum. maç çıkışı ayrı bir rezalet zaten stadın ilk açılışında yaşanan olaylar yüzünden bilerek bu kadar aksatıldığını düşünüyorum.
şikeciler tarafından kıskanılan, ülkenin en iyi futbol stadıdır.
ülkenin en büyük spor kulübüne de bu yakışırdı zaten.
ülkenin en büyük spor kulübüne de bu yakışırdı zaten.
abi ne çok kıskanan varmış, diye düşünmeme sebep olan stattır. stadımızı kimler yaptırdıysa yaptırdı. sonuçta galatasarayın stadıdır ve hep böle kalacak. sorunları da sizleri alakadar etmez. çim de bizim tavan da bizim. işinize bakın siz.
Girmesi bir dert cıkması ayrı bır dert. Maç çıkıslarında ınsanın ısyan edesı gelıyor değdı mı la amk. diye.
ilk derbi maçındaki Fenerbahçe faciasından sonra kupada 1461 Trabzon faciasına tanıklık etmiş stadyum.
(bkz: 11 aralık 2012 galatasaray 1461 trabzon maçı)
Geçmişi en renkli stad olacak gibi duruyor. Yaşı küçük, yaşadığı gördüğü şeyler büyük amk.*
(bkz: 11 aralık 2012 galatasaray 1461 trabzon maçı)
Geçmişi en renkli stad olacak gibi duruyor. Yaşı küçük, yaşadığı gördüğü şeyler büyük amk.*
sahası insan sağlığına sigaradan daha zararlı.. koskoca galatasaray kulübü bu sahayı oyuncularına uygun görüyor demek ki.
güncel Önemli Başlıklar