bugün
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ben geldim naneler19
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz4
- pandela43
- devlet kim lan7
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- çok çişi gelen insan5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- pandela tarzı entry gir6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- menekşe moru oje4
- günün iddaa kuponu2
- wednesdayin annesi8
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- mmm pandela poposu kocaman5
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- azgın türbanlı10
- anın görüntüsü20
- annenin ölmesi5
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- izlenmiş en kusursuz film8
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- tai lung ile revani yemek4
- alain delon vs cüneyt arkın5
- pandela1bukentay3
- ince ruhlu erkek olmak2
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- sözlüğün kahve olması13
- 20263
- zoey2
nargilede kullanılan nemlendirilmiş tütündür.
mersinde nargilenin en iyisinin yapıldığı mekan-ı cennet
ankarada metropol sinemasının hemen üstündedir. hoş bir mekandır. garsonlarından biri siparişleri ilginç bir biçimde servis etmektedir.
-abi o şekeri, ice-tea'yi nerden çıkardın? birazdan da nargileyi sırtından çıkarcan galiba hehe..
-yok nargileyi de sırtımdan atraksiyonla çıkartmak isterdim ama girecek delikler belli ona yer yok.
-!?!!!! *
-abi o şekeri, ice-tea'yi nerden çıkardın? birazdan da nargileyi sırtından çıkarcan galiba hehe..
-yok nargileyi de sırtımdan atraksiyonla çıkartmak isterdim ama girecek delikler belli ona yer yok.
-!?!!!! *
istanbul da bu işin en iyi yapıldığı yer şüphesiz beyazıttaki çorlulu ali paşa medresesidir. gidin için görün..
selanik sokağı'nın küçücük fıçıcık içi dolu turşucuk mekanı. o kadar küçük yere bu kadar insan nasıl sığıyor, şaşıp kalıyor ankara gençliği her seferinde.
kahvekremasi'nın da değindiği gibi hayli becerikli* garsonları da vardır. elleri dolu olduğu halde bir cebinden ice tea, diğerinden şeker çıkarıp şakalar yapmayı da ihmal etmeden servis yaparlar, evet.*
bahçede oturuken hemen yakınındaki nedjima ile karışır müzikler. ne birini ne diğerini dinleyebilir insan, kafası karışır. gene de olsundur, elma dilimli patatesi pek ala hazırlarlar.
kahvekremasi'nın da değindiği gibi hayli becerikli* garsonları da vardır. elleri dolu olduğu halde bir cebinden ice tea, diğerinden şeker çıkarıp şakalar yapmayı da ihmal etmeden servis yaparlar, evet.*
bahçede oturuken hemen yakınındaki nedjima ile karışır müzikler. ne birini ne diğerini dinleyebilir insan, kafası karışır. gene de olsundur, elma dilimli patatesi pek ala hazırlarlar.
saray'ın çıkardığı kek ismi. (topkek,pop kek gibi)meyvalısı en güzelidir.yoksa o tönbeki miydi ...
kapalı mekanda nargile servisi yapan işletmelerin kullanmadığı tütün çeşidi, hem havayı mahfeder göz gözü görmez, hem de kokusu kolay kolay çıkmaz.
"amca" nargilesi olarak özetlenebilir. zira her daim nargilecilerde bulunan 3-5 amca vardır ve bunlar sürekli tömbeki içerler. nedeni ise sanırım içe içe bitirilememesidir. genç işi değil anlayacağınız *
ankara nargilesiyle ünlü ufak tefek ama sevimli bir mekan. çayı da güzeldir.
sağlam ciğer gerektiren cafe.
gerçek bir nargile tütünü. yeni başlayanlara tavsiye edemeyeceğim bir tütün.
Mersinin en eski nargile cafesidir,şark köşesi havası vardır,özgün çalar uzun zamandırda kıroların uğrak mekanlarından olmuştur.
Gerçek nargile tütünüdürden ziyade nargile tütününün özel bir şerbet ile ıslanarak bekletilmesi ve sonrasında tütün yapraklarının iç içe kat kat sarılmasıyla oluşturullan bir çeşit tütün şeklidir. içine herhangi bir meyve aroması katılmadığından has yada sade nargile tütünüde denebilir. Ayrıca aromalı tütünlerde olduğu gibi bir folyo ile ateşten teması kesilmez. Köz ile yakılarak içilir. Bu nedenle nargilenin sigaradan daha zararlı olması iddasına temel oluşturur. Normal aromalı içimden farklı olarak sigara gibi tiryakiliği sözkonusudur.
eski model belediye otobüslerini birbirine bağlayan ''körük'' gibi ciğere sahip olunması gereken nargile çeşidi..
hörmet ederim..
hörmet ederim..
sağlam vaziyette bulmanın cidden zor olduğu nargile çeşidi.
genelde kimse tercih etmediği için büyük ihtimalle kıyıda köşede unutuyorlar, siz istediğinizde de gelen tömbeki hayvan gibi nemlenmiş oluyor. iyi bir yerde içmek lazım.
genelde kimse tercih etmediği için büyük ihtimalle kıyıda köşede unutuyorlar, siz istediğinizde de gelen tömbeki hayvan gibi nemlenmiş oluyor. iyi bir yerde içmek lazım.
nargile tütününün hasıdır. ağırdır ve bir süre sonra insanı sarhoşlaştırıp mide bulantısına yol açabilir. kabından çıkarıldığında ıslatılır ve elde suyu sıkılır. nemli olarak lüle'ye sarılır. nargilenin boyutuna göre 2-5 ya da 6 saat içim süresi devam edilebilir. hazırlarım ben bu olayı babacığıma. en çok sevdiği tütündür. ''osmanlı adamıyız biz'' der ve öyle kavunlu, elmalı olanlarını sevme. yerim onu ben.
Mersin'de bir nargile kafenin adi.
çoğu yerde bulunmayan tütün çeşididir. cafelerdeki elmalı nargilelere göre çok daha ağırdır.
mersin'in hos kafelerinden.
mersinde üniversite yıllarımda ara ara takıldığım mekan. (bkz: hey gidi günler hey)
Ankara' da nargile için gidilmesi gereken tek yer.
eski nedjima'nın arkasındaki kafe. güzel ama ne biliyim yıllardır ısınamadım oraya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar