bugün
- bilinmeyen eski türkçe şarkılar11
- patlıcan yemeyen insan14
- gecenin şarkısı18
- realite manipülasyonu9
- şeriat allah'ın değil insanların kanunudur26
- ilk defa mahkeme duruşmasına çıkmak10
- sözlük yazarlarının sıçma anıları11
- koalanın bacaklarının çarpık ve kıllı olması10
- herkes mericini açıklasın19
- gavat olmak istemek11
- bu entry 10 artı oy alsın koala'ya veriyorum10
- arkadaşlar sizce ben sapık mıyım9
- kemalistlerin israili destekleme sebebi12
- hatay usulü soslu döner19
- dinde zorlama yoktur17
- ahmet sezer bey9
- 5 kasım 2024 abd başkanlık seçimleri52
- maymundan geldiğimiz gerçeği20
- dinci sermaye baronlarına karşı tek çare tkp9
- ahmet sezer bey ahmet sezer bey ameliyathaneye10
- din dersinin zorunlu olması15
- menuet10
- akşam yemeği17
- tembel avrat tenceresi10
- en sevdiği meyve çilek olan erkek16
- ferhat ın şirin için dağları delmesi17
- günün şarkısı12
- sözlükte kavga olacak hissi14
- true'nin bacakları10
- arkadaşlar bakar mısınız bi8
- kamala harris12
- 15 yıl önce8
- ankaralı turgut21
- istanbulun en berbat ilçesi19
- 4 kasım 2024 mardin ve batman'a kayyum atanması18
- çilekli gofret yiyen erkek15
- ötüken'e hacca gitmek13
- havanurla muradınan çıktı starı açın9
- iki buçuk tl'ye döner yediğimiz günler8
- donald trump20
- arkadaşım beni helikopterle almaya geliyor10
- jose mourinho22
- anın görüntüsü16
- devlet bahçeli14
- makul bir ücretle sözlükteki kadınları övüyorum11
- hayatı sorgulamak17
- uzun boylu insanlardan kısa insanlara tavsiyeler12
- evlenme teklif eden yazarı cimere şikayet etmek9
- uludağ sözlük görüntülü arama özelliği9
- bilgi içerikli entryler yazsam okur musunuz15
entry'ler (58)
iyi değildir. sonu hazindir. can sıkar çünkü ne dediğini anlamaz. can acıtır çünkü kelimelerini tartmayı henüz öğrenememiştir. boğar çünkü her bir şeyi üzerine alınır. çok konuşur çünkü kendini ifade etmeyi beceremediğinden kendi de ne saçmaladığını anlayamaz. çok özür diler çünkü gerçek bir ergendir.
gerçek anlamda kaçınılmalı. ruh sağlığı ve psikoloji bakımından...
gerçek anlamda kaçınılmalı. ruh sağlığı ve psikoloji bakımından...
vardır öyle gizli karaktersizliğe bürünmüş canlılar. sağ gösterip sol vuran cinsler.
daha fazla gurur barındırır bünyelerinde. canı acır en derininden fakat gülümsemesini eksik etmez en mükemmelinden.
karanlıkta yatağın altından çıkan elin bacağını tutma ya da bıçak vb aletleri ayak bileklerine sallayıp kesmek.
evet hala o çığlık sahnelerinde kaldım ben.
evet hala o çığlık sahnelerinde kaldım ben.
kullanmadığı sürece dişi olduğu konusunda şüphe duyulan kadınlara nazaran kullanıldığında da -aha kaşara bak la diyen dallamaların bütünlüğüyle az ve öz kullanması gereken kadınlardır.
muhtemelen sadece tek bir tarafı uzundur. malum kel olan bölgeye doğru tarandığında kellik ortadan kayboluyor. nasıl bi kafa bu ya. nasıl bi düşünce. gerçi o psikolojiyi de anca onlar bilir de... neyse
kıyafetleri bazen tek bir şey ya gösterir ya da yerin dibine sokar. yani demem o ki;
topuklu ayakkabı olsun kıyafete çok takılmayın! dinleyin beni siz.
topuklu ayakkabı olsun kıyafete çok takılmayın! dinleyin beni siz.
çeşitleri vardır. jüliene , brunoise, jordiniere, macedonie, mire poix, dice veya peysone, matignan, botamets sticks, vichy, bouget garnie.
güvenilen kişinin (arkadaş, dost, sevgili) söylediği yalan boyutundan sonra oluşan boşluk durumu. boşluğa düşen siz değilsinizdir aslında içinizdeki ona karşı olan bütün hisler bütünüdür.
''ergendir ne yapsa yeridir.'' söylemi açık ve net olarak açıklar tabi.
bakışlarındaki bulanıklık zihinlerine de yansıdığı için kendilerini sexy boyutuna ulaştırmak amaçlı düştükleri küçük durum.
ve sonrasında da insanlar bakınca;
-aa öküz bakıyorlar ama yaaa ayıp. derler.
hey gidi koca salaklar.
bakışlarındaki bulanıklık zihinlerine de yansıdığı için kendilerini sexy boyutuna ulaştırmak amaçlı düştükleri küçük durum.
ve sonrasında da insanlar bakınca;
-aa öküz bakıyorlar ama yaaa ayıp. derler.
hey gidi koca salaklar.
insanların arkanızdan konuşmaları boyutunda, sonrasında kulağınıza geldiği anda söylediğiniz cümledir o.
depresyonun asıl amacı zaten budur belki de...
bu kahveyi oluşturan kedinin en kaliteli kahve çekirdeklerini yedikten sonra midesinde fermantasyon aşaması tamam olabilir fakat çekirdeklerin hiç bir zarar görmemesi ve mide asidi ile süre gelip parçalanmaması bana hep ilginç gelmiştir. tatmadım fakat mesleğim adına önüme sürülürse bir yudum alabilme olasılığım var kalite kontrol olarak. başka bir şekilde zevk için içme olasılığım yok. net!
dünyada daha ne iğrenç şeyler üretilip yeniliyor aslında bu bana çokta abartı gelmedi açıkçası. fakat % 100 gereksiz diye düşünüyorum.
dünyada daha ne iğrenç şeyler üretilip yeniliyor aslında bu bana çokta abartı gelmedi açıkçası. fakat % 100 gereksiz diye düşünüyorum.
elif şafağın firarperest adlı kitabında geçen ve bir bölümünde oluşturduğu yazıdır.
açıklamaz yetmez okunulasıdır aslında. fakat der ki;
-tek başına bir kaç cümleye bedeldi kelimeler. eskiden harfler daha mı kıymetliydi? bir mektup yeterdi aylar süren ayrılıkların sessizliğini kapatmaya. *tek bir yemin yeterdi aradaki mesafeleri azaltmaya. artık hiçbir şey o kıvamda değil...
insan yaşamaktan değil yaşayamamaktan yoruluyor.
muhteşem bir üslupla açıklayıcı bir şekilde anlatmış o insanoğlunu.
açıklamaz yetmez okunulasıdır aslında. fakat der ki;
-tek başına bir kaç cümleye bedeldi kelimeler. eskiden harfler daha mı kıymetliydi? bir mektup yeterdi aylar süren ayrılıkların sessizliğini kapatmaya. *tek bir yemin yeterdi aradaki mesafeleri azaltmaya. artık hiçbir şey o kıvamda değil...
insan yaşamaktan değil yaşayamamaktan yoruluyor.
muhteşem bir üslupla açıklayıcı bir şekilde anlatmış o insanoğlunu.
şarkı söylemeyi bırakıp yazar hayatına devam etmesi gereken her yerden çıkan ünlü.
muhtemelen 1000 kadarı da kardeş ünvanını almış toplumdur.
bu içkinin şişesiyle fotoğraf çekilip herkesin görmesini sağlamayan erkek var mıdır acaba?
mümkün olabilir! fakat benim çevremde yok abi.
herkes mi hayran olur bir alkole? ne özentisiniz lan!
mümkün olabilir! fakat benim çevremde yok abi.
herkes mi hayran olur bir alkole? ne özentisiniz lan!
nick'i ile beni yarım saat kadar güldürebilen, yaratıcı yazar.
yarım saat kadar gülmem benim sorunum mu?
yoksa onun sorunu mu?
hımmm ok.
yarım saat kadar gülmem benim sorunum mu?
yoksa onun sorunu mu?
hımmm ok.
tesadüf yerine mucizelere inanan kişiler için geçerlidir. mucizeler gelir. inanmak yeterlidir.