bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- kel erkek3
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- minyon kadın siniri5
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- death2
- reha muhtar25
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- sevgiliyle kavga etmek2
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- düşkün2
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- nur suresi 35 ayet2
- sözlük yazarlarına tavsiye4
tuvalette işi uzundur, kitap okur, gazete okur, müzik dinler. film izleyeni de vardır belki bilemezsin.
tuvalette uzun süre kalan ve muhtemelen alafranga tuvaleti kullanan kişidir.
entellektüellikte sınır tanımayan türktür.
özentidir, kasıntıdır, dallamadır. hep amerikan filmlerinde, dizilerinde gördük biz bu sahneyi .adam tuvalette gazete okur güya. bu ne demek? ben o kadar meşgul, önemli bir insanım ki ancak tuvalette vakit bulabiliyorum gazete okumaya. cool takılıyor aklınca. bu adamların normal zamanda ellerine bir kere kitap,gazete,dergi aldıklarını gören olmamıştır. özentiler, hiç sevmiyorum onları. bence o gazeteyi okuduğunuz da yok. çoğunuz gazetedeki çıplak kadın resimlerine bakıp masturbasyon yapıyorsunuz. yalan mı lan!
(bkz: kitap okumadan sıçamıyorum yahu!)
(bkz: kitap okumadan sıçamıyorum yahu!)
tuvalete kütüphane yaptıranı gördüm ben. sen ne diyorsun ya. *
sıçtığı bokun üzerinde kitap okuyan insandır. hiç düşünmez o bokun kokusu yayılacak etrafa ev halkı isyan edecek diye.
(bkz: tuvalette test çözen insan)
bu ben mi oluyorum sanki. bir kitap bitirdim valla tuvalette ne yalan söyleyeyim. sonra aristo ile (kitabıyla) girdim bir kaç kez, kabız oldum. ve bu davranışı bıraktım artık.
saygı duyduğum insandır, fakat daha rahat yerlerde okusa sanki daha yararlı olacaktır kitaplar kendisine.
godumun enteli.
tuvalette gazete okuyan amcanın veya teyzenin çocuğu olabilir. Sonuçta genetiktir böyle yaratıcı düşünceler.
kafası en iyi tuvalette çalışan insanın amcaoğlusudur. tuvalette okurken okuduğu şeyleri daha iyi algılıyor olabilir.
(bkz: türkün aklı ya kaçarken ya sıçarken gelir)
(bkz: türkün aklı ya kaçarken ya sıçarken gelir)
okumakta olduğu kitabın akıcılığına kendini kaptırmış insandır.
tuvallette kitap okumak ayrı bir uğraşı dalıdır. ne biliyim bir müzisyenin enstürmanını çalmasına benzer ya da bir insanın doğaya kaçıp başbaşa kalmasına. koltuk altına alınmış bir kitapla tuvaletin kapısı çalınır. ses gelmez ise rahat bir nefes alınır ve ardından asli amaç olan faaliyete geçiş süreci başlar. aslında bir saatçi titizliğiyle hazırlanılır. özellikle kalabalık evlerde yahut çokça insanla paylaşılan mahallerde kendimizle geçirdiğimiz, kendimize ait kısa sürede olsa bir alan yaratır tuvalet. tuvalet boktan ibaret değildir, kimileri için.
kabızlığı giderme yöntemleri deneyen insandır.
vakitten tasarruf yapan bireydir, ayrıca konsantrasyonu üst düzeyde olduğundan okuduğu kitabın yahut derginin kendisine kattıklarının daha çok farkında olacak kişidir de aynı zamanda.
bazı insanlar vardır ki onlar için sıçmak bile zaman kaybıdır.
entellektüelliğin bokunu çıkarmış kişidir.
Kaybını kültürel olarak geri kazanmak isteyen insandır. Okudukları kitap çeşidine göre 'tuvaletten kişilik analizi' yapılabilir.
ıkınırken beynine daha fazla kan gittiği için, okuduğunu daha iyi anlayacağını bilen ender insanlardır.
(bkz: vay be dedirten başlıklar) Ee tabi türkiye şartlarında (bkz: 404 not found)
kitap bulamadığı takdirde şampuan arkası yazıları okuyan kişidir.
kabızdır fayansları saya saya bitirmiştir. ufkum genişlesin biraz da kitap okuyayım demiştir.
üstelik bunu yaparken üzerinde mont varsa tapınılası karakterdir.
güncel Önemli Başlıklar