bugün

her zaman doğru haberciliğin yanındaki yazar.
zirvede birakmasi gereken yazardir. meshurdur. halk kahramanidir.
(bkz: zirvede birakmak)
(#254242) entrysi ile meşhur olmuş yazar.
(#6272192)
bu aralar kpss sebebiyle bünyeyi milli kütüphane'ye kapatmış memur adayı yazardır. memur olunca kaldığı yerden entrylerine devam edecektir.

edit: bunu eksileyen altıncı nesil var lan memlekette.*
"HAYIRSIZ ib.e" cümlesinin tam karşılığı yazar bünye. ayrıca saygılar sunup, çukur yerlerinden öpülesi yazar. *
(#4207005) ile kopartmış yazar.
şu saatte, şu saatte olanlar gibi şu saatin hakkını veren şu saatte online olan yazar kişisi.
(bkz: şu saatte fantazisi) *
ölüm döşeğinde "bir gün herkes fenerbahçeli olacak" sloganının gazıyla fenerli olması muhtemel yazardır. bir galatasaraylı öleceğine, bir fenerli gebersin gitsindir.*
kendisi icin fenerbahceli oldu diyorlar ne kadar dogrudur bilmiyorum. *
(bkz: #4064473) nolu entrysiyle yüzleri tebessüm ettiren...
fazla mesajlasmamıs olsakta konusmasakta iki yıldır tanıdıgım entrylerini devamlı takip etigim cok iyi bir yazar.
geceye ayarlarıyla damgasını vurmuş yazar... *
5 ekim 2008 bursaspor galatasaray maci/#4024879

tebessüm ettirmiş yazar.*
uzun bir nadas döneminden sonra yeniden sözlüğe dönen yazardır.
festival gibisin katılmak istiyorum adlı şarkının bir türkü olduğuna inanmış ve bu inancını yorumlarına taşımış yazar kardeşimiz.
acayip geyik muhabbeti yapan, olmadık yerden olmadık şeyler türetip insanı gülme krizine sokabilen bir kapasiteye sahip olmakla birlikte kendi fantezilerini benim üzerime yüklemiş yazarın rumuzu.
(#3372786) "nasreddin hoca mıyım lan ben" demek istiyorum kendisine. * *
iyi yazan,hoş sohbet bir insan gibicesine kendisi.
tek problemin koeman olduğunu bu haftaki osasuna maçında açıkça görmüş bulunmaktayız. 3-0. şükür ki valencia küme düşmeyecek. ayrıca koeman ın galatasarayın başına gelmesini istiyorum. *
yaratıcı zeka ince espri. ikinciye okuyunca anladım ki kendisi galatasaraylı. olsun kardeş takımdır diyor, başarılarının devamını diliyoruz. *
(bkz: tcdd)
(bkz: kktc)
çok iyi entryleri olan yazar.
edit: ayrıca karmasını kıskandığım yazar.
(bkz: zehir gibi)
okulu bitince,"bizans'da dış politika" üzerine master yapacak uuserdır.*
keske tekrardan yazmaya baslasa, aziz yıldırım espirilerini özledik.
inşaat ihalelerine giren yazardır. * *
aziz yıldırım 'ı tahtından indirebilecek tek adam..bu nacizane yazarımıza izin verseler de azizyıldırımcity isminde bir karikatür bölümü kurulsa sözlükte iyi olurdu...
© copyright 2005 - 2026