bugün
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- hiçbir servet zamanı satın alamaz12
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- çalışmak özgürlük müdür5
- cıvık çift5
- sebahattin şirin14
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- blackberry7
- sözlükte kadın yazar olması5
- bu saatte yemek yemek4
- canınız sıkılınca ne yapıyorsunuz4
- sözlük prenseslerinin fotoğrafları4
- çerçeve yasa23
- arkadaşlar ben şişman miyim4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz4
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası3
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı7
- vize dolandırıcılarına 6 ilde operasyon2
- tenis oynayan erkek4
- mony tontana3
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler8
- kalp krizi8
- su tabancasından su içen çocuk4
- apo piçtir piç kalacak12
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- ekşi sözlük referans18
- sözlüğün kapanması4
- renault 92
- anın görüntüsü15
- dümbük2
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- romelu lukaku7
- profilini gizli tutma nedeni9
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- estetik ameliyat olan kişiyi ziyaret etmek3
- burçlara inanmak3
- havanın bir milyon derece olması2
- sanayi devrimi olmayaydı daha iyiydi aga2
- nokia 32102
- eski türkiye5
- türk milletine kurulan pusu7
- evleneceği kadının geçmişini merak etmeyen erkek2
- pipisiyle düşünenler buraya2
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- beyaz atletle balkonda çay içme sezonunun açılması2
- karpuz yiyen erkek2
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
yeni kalitede hd trt kanalı. nasıl yeni kalite? örneğin şimdi izlediğimiz hd kanalların 8 katı. olumlu bişeydir, süper gelişme. ama bunun için 4k lı televizyon lazım, onuda değerinin 50 katına satarlar türk milletine.
Boşuna açılmış kanaldır. Türkiyede kaç tane 4k kanal var ki millet izlemek için 4k tv alsın.
trt'nin 4k yayını için kurduğu kanal, içeriğinin ne olacağı ise tam belli değil gibi...
şaşırtan gelişmedir.
ciddi ciddi teknolojiyi takip ediyolar yani?
ciddi ciddi teknolojiyi takip ediyolar yani?
Avrupada ki ilk 4k yayın yapan kanal(mış).
türkiye'de 4k yayın yapılacak platform bile yokken biraz dostlar alışverişte görsün, bol bol yandaşa ihale verme amacıyla çıkmış kanal.
siz önce karasal sayısal yayın yapın, 4k olmasa da olur trt!
siz önce karasal sayısal yayın yapın, 4k olmasa da olur trt!
muazzam gelişmedir. yine de bizim kötümser yazarları memnun etmemiştir. yine öküz altında buzağı aramaya devam ediyorlar.
ulan akp uzaya çıksa, bak ülkeyi soydular kaçıyorlar diyeceksiniz... illa akp yandaşı olun demiyoruz.. her gelişmeyi kötülemeyin sadece. nasıl ki ben bedelli konusunda, bi daha bu partiye oy vermem dediysem, sizde olumlu bir şey gördüğünüzde objektif olun.
ulan akp uzaya çıksa, bak ülkeyi soydular kaçıyorlar diyeceksiniz... illa akp yandaşı olun demiyoruz.. her gelişmeyi kötülemeyin sadece. nasıl ki ben bedelli konusunda, bi daha bu partiye oy vermem dediysem, sizde olumlu bir şey gördüğünüzde objektif olun.
2016' dan itibaren (özellikle) euro 2016' yı uhd yayınlamak amacıyla test yayınına başlamış tv kanalımız. uydu alıcılı 4K hevc destekli LG televizyonumla full keskinlik ayarında sorunsuz izliyorum ve kanalın yayın kalitesini teyit ederim, başarılı.
Yeniden tv almanızı gerektirecek .
Hangi platformdan yayınlanıyor merak etmekteyim. Teledünya kullanıyorum ama program listesinde göremiyoruz kendisini
Önceden 4k@60p yayın yaparken şuan 4k@30p'de yayın yapan trt'nin 4k test kanalı.
LG49UB830V modelinde 30P yayına geçince izlenebilir hale geldi. Ancak takılmalar ve frame atlamalar mevcut.
LG49UB850V modeli 60P yayını da çözebildiği için eğer takılmalar yayın kaynaklı değilse akıcı bir görüntü sunar
Kanalın görüntü kalitesi ve keskinliği muazzam. Trt'nin yayına 60p'den başladığını duyunca hedeflerini nirvana sanmıştım.
LG49UB830V modelinde 30P yayına geçince izlenebilir hale geldi. Ancak takılmalar ve frame atlamalar mevcut.
LG49UB850V modeli 60P yayını da çözebildiği için eğer takılmalar yayın kaynaklı değilse akıcı bir görüntü sunar
Kanalın görüntü kalitesi ve keskinliği muazzam. Trt'nin yayına 60p'den başladığını duyunca hedeflerini nirvana sanmıştım.
Milletin parası deniz yemeyen keriz.
an itibariyle bir belgeselin yayınlandığı kanal.
hem uydu alıcım hem de televizyonum full hd ama bu kanalı izlemek için en az ultra hd bir tv ve bir ultra uydu alıcı lazım.
sadece ses geliyor görüntü yok.
uydu alıcım kanal listesinin sonuna kanalı turksat 4k hevc olarak eklemiş.
(bkz: hevc)
hem uydu alıcım hem de televizyonum full hd ama bu kanalı izlemek için en az ultra hd bir tv ve bir ultra uydu alıcı lazım.
sadece ses geliyor görüntü yok.
uydu alıcım kanal listesinin sonuna kanalı turksat 4k hevc olarak eklemiş.
(bkz: hevc)
darbe akşamından beri kendisine ulaşılamayan kanal. amk darbecileri nasıl hasar verdiyseler hala düzelmedi.
kutup ayıları ve portekiz galler maçına takmış durumda şu ara.
niyeyse beni detay olarak yeterince tatmin edememiş trt kanalıdır. ultra hd ve ips panelli televizyonumda ara ara bakmaktayım kendilerine.
böyle kekremsi bir tadı var.
perşembe akşamı beşiktaş-olympiakos maçını canlı yayınlayacak kanal. hd'ye göre 4 kat daha üstün çözünürlükte.
bana samsunu öven kanal. ama belgesel öyle bir çekilmişki serengeti düzlüğü kalitesinde. lan samsun işte bildiğin.
"k"ler listemde ilk üçe girmiştir:
şahin k
faruk k
trt4 k
şahin k
faruk k
trt4 k
4k yayınlarının çoğu upscale olan kanal içerik iyi ama yemeyin milleti kardeşim hiç 4k izlemesek - ki devamlı izliuorum, yiyicez yani...
gerçekten trilyonlar bağışlamak istediğim dünya üzerindeki tek kanal, nedense yayınları bıraktılar çok aşırı masraflı külfetli ve üstüne üstlük gelen giden yok, kanala.
4k yayın yapıyorlar izleyen beğenen yok.
4k yayın yapıyorlar izleyen beğenen yok.
işi gücü ayı belgeseli yayınlamak olan kanal.
Hoş belgeselde denilemez ya.
Hoş belgeselde denilemez ya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar