bugün
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar4
- üniversitede kızlara para yedirmek5
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor8
- mesajlara hızlı cevap vermek2
- işerken hapşırmak2
- dokuzuncu nesil olmak bir gururdur2
- saçını sarıya boyatan kadınlar2
- velvet'in elleri nimettir3
- aslan gibi adam3
- bisiklete binmek2
- ai analiz2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı18
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- karıya kıza yalakalık yapan tip2
- eskorta para verecek kadar mal olmak2
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması5
- manifest dinleyen erkek11
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- herkes yatmış görünüyor4
- ona bir şey söyle8
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- gulmekicinyaratilmis11
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- mohamed salah ghaly13
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- eyüpsultan da kurabiye dağıtan kız2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- türkiye7
- yaz yemekleri5
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- scooter'a 6 kişi binmek5
- mohamed salah'ın trabzonspor'a transferi26
- taksici muhabbeti5
- sudekiray3
- stres yönetimi6
- spiderman mi döver batman mi5
- berrak tüzünataç3
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- borsa4
- sözlüğün şizofren ve sapık dolu olduğu gerçeği15
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- fahriye evcen3
- otobüsteki en iyi koltuk hangisidir sorunsalı16
- akrabalarla ilişkiyi kes17
mesela fotoğraf çektiriyorsunuz birkaç arkadaş. arkadan bir manyak gelir, fotoğrafı bozar, o fotoğraf sonra 9gag'e falan düşer. böyle bir şeydir.
türkçe'nin içine edilmesidir.
Trollendin zuhaha.
bi arkadaşınız tarafından sözlükte fark edilerek trollenmeniz silik olmak istemenize bile neden olabilir. sinir bozucudur.
Daha önce de buralarda bahsettiğim gibi bir saat firmasında satış danışmanıyım.
Bu gün tatilim bittikten sonra keyifli bir şekilde işe gelmiş satışıma başlamıştım. Küçük bir boşluk esnasında mağaza müdürüm ile bir sohbete girdik. Sohbetin güzelliğinden oluşan gülüşmeler falan derken, 2 yaşlı teyzemiz dış vitrinimizi yoklamaktaydı. Mağaza müdürüne "teyzelere bir hoş geldiniz diyeyim." dedim ve dış vitrine yönelirken benim geldiğimi gören teyzeler içeriye meyil ettiler. Kapının önünde yollarını açarak karşıladım kendilerini. Yaşlı olduklarından hemen oturmalarını ve istedikleri bir şey varsa benim hemen yardımcı olacağımı dile getirdim. Oturdular, ufaktan bir soluklandılar. Teyzelerden bir tanesi, hatta daha yaşlı olduğunu düşündüğüm teyzemiz
"- benim bir tane (dili dönmeyerek) claude bernard saatim var yavrum. Acaba siz pil değiştiriyor musunuz? Burada başka saatçi var mı, bilmiyorum bu markaya bakan, yardımcı olur musun acaba?" dedi. Bende, teyzenin tontişliğinden gazı alarak sevimli teyzemize yardımcı olmak adına.
"- tabi ki teyzecim, ona uyan pilimiz varsa yardımcı olurum ne demek." dedim. Başka bir şey deme durumum yoktu. Diyemezdim de zaten, çünkü pilinin kaç numara olduğunu görmeden var olup olmadığını bilemezdim. Teyzemiz ise,
"- anladım yavrum. Peki başka saatçi var mı burada bildiğin?" dedi.
"- tabi ki teyzecim şurada xxxxxx saatçi var. Ver istersen saatinin pilini değiştirmeyim." dedim.
"- yok yavrum, sağol. Hadi kolay gelsin." dedi.
Neye uğradığımı şaşırdım. Sanki ben öyle dememişim. Git başka saatçi de degiştir, ilgilenemiyorum demişim gibi algıladı herhalde. Anlayamadım. 2 dk anlamsızca mağaza müdürüm ile bakışık. Artık dayanamayarak, mağaza müdürüme , kesik kesik ses ile "- teyzem... Beni... T...trolledi galiba..." dedim.
Gözlerimizden yaş gelerek 3 dk boyunca gülmemiz ile sonuçlandı olay. Uzun zamandır böyle gülmemiştim. Canım teyzeme de kızamadım. Çok tontişti.
Bu gün tatilim bittikten sonra keyifli bir şekilde işe gelmiş satışıma başlamıştım. Küçük bir boşluk esnasında mağaza müdürüm ile bir sohbete girdik. Sohbetin güzelliğinden oluşan gülüşmeler falan derken, 2 yaşlı teyzemiz dış vitrinimizi yoklamaktaydı. Mağaza müdürüne "teyzelere bir hoş geldiniz diyeyim." dedim ve dış vitrine yönelirken benim geldiğimi gören teyzeler içeriye meyil ettiler. Kapının önünde yollarını açarak karşıladım kendilerini. Yaşlı olduklarından hemen oturmalarını ve istedikleri bir şey varsa benim hemen yardımcı olacağımı dile getirdim. Oturdular, ufaktan bir soluklandılar. Teyzelerden bir tanesi, hatta daha yaşlı olduğunu düşündüğüm teyzemiz
"- benim bir tane (dili dönmeyerek) claude bernard saatim var yavrum. Acaba siz pil değiştiriyor musunuz? Burada başka saatçi var mı, bilmiyorum bu markaya bakan, yardımcı olur musun acaba?" dedi. Bende, teyzenin tontişliğinden gazı alarak sevimli teyzemize yardımcı olmak adına.
"- tabi ki teyzecim, ona uyan pilimiz varsa yardımcı olurum ne demek." dedim. Başka bir şey deme durumum yoktu. Diyemezdim de zaten, çünkü pilinin kaç numara olduğunu görmeden var olup olmadığını bilemezdim. Teyzemiz ise,
"- anladım yavrum. Peki başka saatçi var mı burada bildiğin?" dedi.
"- tabi ki teyzecim şurada xxxxxx saatçi var. Ver istersen saatinin pilini değiştirmeyim." dedim.
"- yok yavrum, sağol. Hadi kolay gelsin." dedi.
Neye uğradığımı şaşırdım. Sanki ben öyle dememişim. Git başka saatçi de degiştir, ilgilenemiyorum demişim gibi algıladı herhalde. Anlayamadım. 2 dk anlamsızca mağaza müdürüm ile bakışık. Artık dayanamayarak, mağaza müdürüme , kesik kesik ses ile "- teyzem... Beni... T...trolledi galiba..." dedim.
Gözlerimizden yaş gelerek 3 dk boyunca gülmemiz ile sonuçlandı olay. Uzun zamandır böyle gülmemiştim. Canım teyzeme de kızamadım. Çok tontişti.
trollerin açtığı başlıklara entry girmektir.
şu an yaşıyorum, eğlencesine bıraktım *
kuzenim bir fotoğraf atmıştı . altında da'' bu kız bana yazıyor nasıl bak ''diye yazıyordu. adriana limanın makyajsız haliymiş.'' bak ona benziyor falan ''dedi. ''boşver güzel değil ama gerçekten benziyormuş '' falan dedim. bu o zaten dedi. hiç böyle trollenmemiştim.
Sordaydın komik miymiş?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar