bugün
- boyumun 2 cm kısalması21
- sözlük yazarlarına güvenmek11
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı19
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek6
- nev10
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi3
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- mal mıyım sorunsalı13
- sözlüğün troll mekanı haline gelmesi4
- küt saçlı hatun12
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- beni sevdiniz mi3
- online listesi7
- ilk sevgili3
- hiç bir şey hissetmemek4
- natisii mik'yi ena4
- sözlüğün bok yoluna doğru gitmesi3
- geceye bir tespit bırak5
- seks yapmama şartıyla ölümsüz olmak5
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- cihangir insanı2
- modern tanrılara tapınmak4
- sözlük yazarlarının saatleri8
- ay da am olsaydı ilk türkler çıkardı5
- kiraz cicegi kolonyasi41
- teoman'ın 60 yaşına girmesi2
- mandalina8
- hüküm giymişim5
- sözlük yazarlarının ikindil vakti rüyaları2
- muskacılık yapıp çomar yolmak2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri12
- açgözlü bencil ikiyüzlü kibirli insan4
- sözlük kavgaları5
- tansağ türk4
- je taime2
- ismail kartal34
- tek şeftaliyle doymamak2
- rakı3
- istanbul trafiği7
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- gecenin nostaljik şarkısı2
- internette saklanabileceğine inanmak3
- mesajlara sürekli geç cevap veren erkek10
- 2026 yazı5
- ben bu çocukla ilgili evlencem ya9
bir din iddia etseler ve peygamberi de maynard'dır efendim deseler kesinlikle inanılması gerekecek olan müzik grubudur. müzik demek biraz yavan kalıyor keza bu adamlar için çünkü şu evrensel zımbırtı ajdar'ın yaptığına da müzik demek zorunda kalıyor.
bir beyin işleyişinin nasıl bu kadar kallavi olduğunu, cümlesel analizlerle nerelere varılabileceğini, bir eserin sadece nota ve sözlerden değil; mitoloji, psikoloji ve matematik de barındırabileceğini işte böylesine öğretenlerdir. her şarkıda bir adet dövme yaptırılası söz taşır kendileri.
bir beyin işleyişinin nasıl bu kadar kallavi olduğunu, cümlesel analizlerle nerelere varılabileceğini, bir eserin sadece nota ve sözlerden değil; mitoloji, psikoloji ve matematik de barındırabileceğini işte böylesine öğretenlerdir. her şarkıda bir adet dövme yaptırılası söz taşır kendileri.
progressive denince dream theater'dan sonra akla ilk gelmesi gereken gruptur.
video klipleride oldukda etkileyicidir, kısa fılm izliyor hissi uyandırır sizde.
video klipleride oldukda etkileyicidir, kısa fılm izliyor hissi uyandırır sizde.
acayip acayip klipleri vardır bu grubun. öyle böyle değil.
bas gitarla costuran ilahi grup.
dinle la dinle basi dinle.
dinle la dinle basi dinle.
zihin açıcı bir gruptur, o derece yani.
çok özledim demek istediğim yazarcan.nerdesin sen hayırsız.elimi öpmeye bekliyorum. *
yaklaşan kpss' nin sorularını e-posta adresine göndersinler diye sakal uzatan yazar. bizden kaçmaz olm. şikayet ediciiim seni.
orgazmdan daha zevkli aktiviteler yasamak icin bütün sarkilarini sesli dinleyip, kafa sallayarak müzigin icinde kendinizi kaybettiren muhtesem ötesi, manyak, psikopat, yerleri yallattiran, harika bir rock grubu. Hic bir konser kayitlari yoktur. Solistleri maynard james keenan yaptigi bir röportajda aynen sunu söylemistir.
"televizyonlarda görmüs oldugunuz bir yeri güzel bulursunuz, o yere gittiginiz zaman, daha farkli ve daha güzel seylerle karsilasirsiniz. Konserlerimizi televizyonlardan degil, canli olarak izlemenizi tavsiye ederiz." diyerek filozofik ve hakli bir cevap da vermistir ki; konserleri´gercekten sukeladir.
Ayrica klipleri de yine solistleri olan maynard james keenan´in resim yetenegi sayesinde cekilir.
Özellikle letaralus ve Vicarious sarkilarinin son ses dinlenilmesini siddetle tavsiye ederken, hic bir tane bile kötü sarkilari olmayan grup olarak gösterilebilecek tek grup olduklarini da eklemeden yapamiyacagim.
"televizyonlarda görmüs oldugunuz bir yeri güzel bulursunuz, o yere gittiginiz zaman, daha farkli ve daha güzel seylerle karsilasirsiniz. Konserlerimizi televizyonlardan degil, canli olarak izlemenizi tavsiye ederiz." diyerek filozofik ve hakli bir cevap da vermistir ki; konserleri´gercekten sukeladir.
Ayrica klipleri de yine solistleri olan maynard james keenan´in resim yetenegi sayesinde cekilir.
Özellikle letaralus ve Vicarious sarkilarinin son ses dinlenilmesini siddetle tavsiye ederken, hic bir tane bile kötü sarkilari olmayan grup olarak gösterilebilecek tek grup olduklarini da eklemeden yapamiyacagim.
bir gün boyunca oturup, basslarını sıkılmadan çalabileceğim, aşmış, ruhani grup.
kendisinin tekniğini kıskanan bir grup yazar tarafından sakatlanmış futbolcu. baktılar maç kötüye gidiyor, pisleştiler azizim. *
kendisinden özür diliyorum. bugünkü maçta bir mücadelede sakatlandı malesef. iyi de oynuyordu fakat, sol kanattan yardırırken ayağına hafif bir dokunuşumun üstüne ayağını burktu gibi oldu. yoksa benim darbemden sakatlandığını sanmıyorum. kendisi de teyit etti, öyle çok sert bir müdahele değildi fakat sonuçta fauldü. maçtan çıkmak zorunda kaldı. tekrar tekrar özür diliyorum kendisinden, ayağı düzelene kadar koltukaltına seve seve gireceğimi tekrar bildiririm. seviyorum seni hacım. iyileş.
kendisinin takımına 10 gol fark atmak. çok güzeldi ama paha biçilir. bi yirmilik atsın bi daha o kadar farklı yenmicez söz.
kendisiyle aynı takımda oynamak: paha biçilemez.
rock fm de 24 saat içinde 80 kere çalınan grup. çok kalitelidir ayrıca farklı bir vokal stili vardır.
bir de (bkz: sober)
ve tabii ki (bkz: reflection)
parabola adlı parcasıyla tahtın değişmez ismi. (bkz: hangi taht amk)
güzel gruptur dinlenilesidir psikolojimi zorlasa da biraz severiz.
http://www.toolband.com/news/letter/index.php
http://avazavazdergisi.bl...es-keenandan-surpriz.html
aman tanrım...biri yeni albüm mü dedi?!
http://avazavazdergisi.bl...es-keenandan-surpriz.html
aman tanrım...biri yeni albüm mü dedi?!
güzel nickli bir yazar daha. takip etmekteyiz efenim. *
bir entry'de bulamadığımdan yakındığım bir albümden bahsetmiştim. adam üşenmeyip rapid'e atıp bana yolladı.
öyle bir adamdır.
öyle bir adamdır.
Maynard James Keenan'ın ilah olduğunu anladığım gruptur , kendileri oldukça sikerten parçalar yapmaktadırlar örneğin ; H. , Sober , 10.000 days , Jimmy , Forty Six & Two , Third Eye...
Tabi ayrıca Maynard James Keenan ın yine vokal olduğu diğer grubu unutmamak lazımdır , onlarında çok daşaklı parçaları vardır
örneğin ; Blue , Passive , Judith ...
En önemliside bu Maynard'ın sahnede duruşudur , en arkada öyle büyük ekranların önünde durur bize ayin yaptırır , sikertir...
Hayatımın grubudur.
Tabi ayrıca Maynard James Keenan ın yine vokal olduğu diğer grubu unutmamak lazımdır , onlarında çok daşaklı parçaları vardır
örneğin ; Blue , Passive , Judith ...
En önemliside bu Maynard'ın sahnede duruşudur , en arkada öyle büyük ekranların önünde durur bize ayin yaptırır , sikertir...
Hayatımın grubudur.
durduk yerde canın çeker bunun şarkılarını. en sinirli anında mesela bi "hush" açıp akıtmak istersin sinirini ya da yavaş yavaş ölmeyi hissetmek için parabola dinlersin. sober la alkolün dibinde boğulmak istersin en son. jambi gelir kulağını çınlatır en diken üstü halinde, rahatlarsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar