bugün

Herhalde 2027 'nin sonlarına doğru bu otomobili görebiliriz diye düşünüyorum ama alamam ben tabiki gariban adamım daha 96 model Opel Vectra' nın trafik sigortasını nasıl ödeyeceğimi düşünüyorum anasını satayım .
Togg T6X (T10X sedan konsepti/projesi), Türk otomotiv sanayi için sadece yeni bir model değil, C-segmentinde dengeleri değiştirecek oldukça iddialı bir hamle.
​Togg’un SUV serisinde (T10X) yakaladığı tasarım çizgisini ve dijital ekosistemi sedan gövde tipiyle buluşturacak olan T6X/T10S vizyonu öne çıkıyor:
​Aerodinamik Advantage: SUV modellerine kıyasla daha düşük sürtünme katsayısı (C_d) sayesinde, aynı pil kapasitesiyle belirgin şekilde daha uzun sürüş menzili ve düşük enerji tüketimi sunacak.
​Sportif Tasarım ve Yol Tutuş: Alçak ağırlık merkezi ve sedan karoseri, özellikle yüksek süratlerde ve virajlı yollarda daha dinamik ve güvenli bir sürüş deneyimi vadeder.
​Dijital Kokpit Ekosistemi: Togg'un tescilli Trumore platformu, yapay zeka destekli uçtan uca uçsuz bucaksız ekran konsepti ve yerli yazılım entegrasyonu sedan kasada da mobilite deneyimini üst seviyeye taşıyor.
​Fiyat/Performans Dengesi: C-sedan segmentinde sunduğu teknolojik donanım, geniş iç hacim ve yerli üretim avantajıyla elektrikli araç pazarında rekabetçi bir alternatif oluşturuyor.
© copyright 2005 - 2026