togg t6x

Herhalde 2027 'nin sonlarına doğru bu otomobili görebiliriz diye düşünüyorum ama alamam ben tabiki gariban adamım daha 96 model Opel Vectra' nın trafik sigortasını nasıl ödeyeceğimi düşünüyorum anasını satayım .
Togg T6X (T10X sedan konsepti/projesi), Türk otomotiv sanayi için sadece yeni bir model değil, C-segmentinde dengeleri değiştirecek oldukça iddialı bir hamle.
​Togg’un SUV serisinde (T10X) yakaladığı tasarım çizgisini ve dijital ekosistemi sedan gövde tipiyle buluşturacak olan T6X/T10S vizyonu öne çıkıyor:
​Aerodinamik Advantage: SUV modellerine kıyasla daha düşük sürtünme katsayısı (C_d) sayesinde, aynı pil kapasitesiyle belirgin şekilde daha uzun sürüş menzili ve düşük enerji tüketimi sunacak.
​Sportif Tasarım ve Yol Tutuş: Alçak ağırlık merkezi ve sedan karoseri, özellikle yüksek süratlerde ve virajlı yollarda daha dinamik ve güvenli bir sürüş deneyimi vadeder.
​Dijital Kokpit Ekosistemi: Togg'un tescilli Trumore platformu, yapay zeka destekli uçtan uca uçsuz bucaksız ekran konsepti ve yerli yazılım entegrasyonu sedan kasada da mobilite deneyimini üst seviyeye taşıyor.
​Fiyat/Performans Dengesi: C-sedan segmentinde sunduğu teknolojik donanım, geniş iç hacim ve yerli üretim avantajıyla elektrikli araç pazarında rekabetçi bir alternatif oluşturuyor.
© copyright 2005 - 2026