bugün
- karton toplayan çocuk16
- romanya52
- almanya25
- otel odası8
- sözlük kızlarının ojeleri17
- vietnam da gençleştirme ameliyatı olan adam9
- sözlükteki ayakçılar9
- nick vermeden bir yazara seslen14
- kadınların sapık olması10
- fatma betül sayan kaya39
- türkiye23
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi13
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur33
- nikola tesla'nın kürt olması10
- dünya61
- hiçbir şeyin sarmaması10
- açılı nude5
- pencere açık uyumak3
- gilded ile yağan yağmuru izlemek4
- 8 dakikadır entry girilmiyor2
- güzel memelerin öpülmeye değer olması4
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir17
- meme yalarken düşünülen şeyler3
- yunanistan12
- meksika açmazı macerası12
- iran dışişleri bakanı arakçi'nin açıklaması2
- 2 hesap kullanan sözlük yazarları2
- tüm dünyada faşizmin yükselmesi5
- usualsuspect'i tedavi ettirmek8
- mal mısın sorusuna verilebilecek alternatifler3
- fon soruşturmasında tedbirlerin kaldırılması3
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri12
- sözlüğün en iyi gammazı3
- irlandalı futbolcuların israil protestosu2
- hentbol5
- çok uykum var3
- 27 eylül 2026 almanya yunanistan maçı7
- mehdinin en sevdiği balık7
- 4 büyükler bu transferleri nasıl yapıyor3
- anın görüntüsü31
- 27 eylül 2026 anadolu efes beşiktaş maçı4
- sarallar çetesi2
- offf çok sıkıldım sözlük4
- amerika birleşik devletleri31
- butlancıların birbirine girmesi5
- turizm3
- domates ve haşlanmış yumurtayı birlikte yemek2
- adidas3
- lookinin yeni nicki2
içindeki kapkara kine kemalizm diye bir bahane uydurmaya çalışan yeni nesil insanlardan sadece biri. ver eline oynasın siyaseti, siyasetin amacı da bu değil mi zaten? biri gitsin karşıt görüşlünün kafasını kessin, diğeri kalksın bir topluluğa kin kussun, insanlar da birbirini yesin..
dürüst olun. siyaset kazandırmadı size bu nefret tohumlarını. içinizde hep vardı, sikkodan kılıflara soktunuz sadece. siyaset, anlaşmazlık, din düşmanlığı, ırkların üstünlüğü gibi zırvalara.. kabul edin, hayvanlarla aramızdaki çizgi gitgide silikleşiyor. yamyamlığı deli gibi eleştirmemize rağmen yamyamlığın olduğu bir dünyaya doğru ilerliyoruz. düşünme yetimizdi bizi farklı kılan, katliam planları yapmak değil. vahşet doğamızda var birer insan olarak, bunları sakın gelip geçici ideolojilere ve dünya düzenine mal etmeyin.
ne güzel lan dünya. kimse bizi anlamasa bile konuşuyoruz, ne büyük erdem.
dürüst olun. siyaset kazandırmadı size bu nefret tohumlarını. içinizde hep vardı, sikkodan kılıflara soktunuz sadece. siyaset, anlaşmazlık, din düşmanlığı, ırkların üstünlüğü gibi zırvalara.. kabul edin, hayvanlarla aramızdaki çizgi gitgide silikleşiyor. yamyamlığı deli gibi eleştirmemize rağmen yamyamlığın olduğu bir dünyaya doğru ilerliyoruz. düşünme yetimizdi bizi farklı kılan, katliam planları yapmak değil. vahşet doğamızda var birer insan olarak, bunları sakın gelip geçici ideolojilere ve dünya düzenine mal etmeyin.
ne güzel lan dünya. kimse bizi anlamasa bile konuşuyoruz, ne büyük erdem.
beni eleştirirken yazdığı entryde kendi kendini de imha ettiğinin farkında olmayan yazar. ne diyelim, boşuna eleştiriyormuşuz.
kolaya falan değil, artık aya kaçıyorum izninizle.
kolaya falan değil, artık aya kaçıyorum izninizle.
(#6281522) t.c. topraklarında yaşamayı hak etmeyen yazar.
nickinin çıkış yeri benimkiyle aynı, siyasi düşüncelerimiz ise apayrı olan yazar.
büyük ihtimal menemen olayında dedesini kaybetmiş bu yüzden atatürk e kinli yazar.
biz mi dedik orduya subayını öldür diye.
biz mi dedik orduya subayını öldür diye.
militan yazar.
kendisi kartepe ve kızılcahamam kamplarında ciddi eğitimlere tabii tutulmakta. pazar günü de sütlüce de kampı var haberi olsun! *
kendisi kartepe ve kızılcahamam kamplarında ciddi eğitimlere tabii tutulmakta. pazar günü de sütlüce de kampı var haberi olsun! *
üçüncü nesil çaylak.
16 mayıs 2010 fenerbahçe trabzonspor maçı ndan sonra görmedim, kendisinden haber alamıyoruz; ama eminim şu moddadır,
(bkz: nedir bu fenerbahçe den çektiğimiz diyen fenerli)
-eyyafyallayökülleyyafyallayökülleyyafyallayöküll *
(bkz: nedir bu fenerbahçe den çektiğimiz diyen fenerli)
-eyyafyallayökülleyyafyallayökülleyyafyallayöküll *
seçimler yaklaştıkça, yandaşlık kısmı, badem bıyıklı olan kısmı hatta başka kısımları da kabarmış olan yazardır. her seçimde, bu ve bunun gibi insan olmayan yazarları seçim zamanında görebilirsiniz. hepsi de hep aynı başlıkları sıçarlar. muhalefet dinsizdir, muhalefet partisinin tarihi hep dinsizlikle suçlanır. bunlara göre, tayyip peygamber fetoş tanrıdır. ama hatırlatmak lazımdır ki, o kabaran yerleri indirecek kişiler de çıkacaktır. başlıklarını güncel tutmak için de sürekli birşeyler sıçarlar oralara, yazık, acınası tavir takınırlar. at pisliğinden farksızdırlar...
beni geçmişe götüren yazar. tabi ki nickinden dolayı...zamanında ne oynardım to madeira ile be.
eşek cennetindeki yerini almış olan yazardır.
(bkz: silik)
(bkz: silik)
cm 01 - 02' ye göre isteseydi cristiano ronaldo olabilirdi ama o istemedi. yazık etti kendine.
son entrysini 22 ağustos 2008 tarihinde hacettepe tıpı kazanan hakkarili çoban başlığı altına giren, toplamda 229 başlık ve 1239 entry sahibi üçüncü nesil silik.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar