bugün

çok güzel ev programları yayınlanıyorlar.
Yıllardır izlemediğim ve açılımı "the learning channel" olan kanaldır. 3-5 kilo vermeye karar verip spora başladığım sırada motive eden bir kaynak olması için ağır yaşamlara bakardım sadece. "Boğazını kesmez ve düzenli spor yapmazsan durumun böyle olur bak" diye izlerdim, evet.*
televizyonda çıkmıyor artık bizim nedense. frekansı değişti sanırım.
dmx i ne kadar çok izliyorsam bu kanalıda hiç izlemiyorum. dmx ile aynı tarz ama ısınamadım bu kanala. olmasada olur.
görsel

adamların dertlerini görünce halimize şükrediyoruz.
eğlenceli bir kanal. oradaki yenilenmiş evleri görünce çok özeniyorum. param olursa hayalim öyle bir dekorasyon yaptırmak.
avrupayı, abd'yi bu ve benzeri tv kanallarında tanıyan pek çok insan ''ulan adamlar cennete yaşıyormuş meğer'' diye düşünmektedir..

bunlar mı bizi kıskanıyormuş diye sorgulamaya girişmektedir.

maymun gözünü açmaktadır...
Millet ev alıyor Bahamalar da Karayipler de. Alaskada . Yüz bin dolara beş yüz bin dolara. Antalya ya geldiler merkezde bir ev aldilar 3 muydu 5 milyon TL miydi.
Yüzümüze yüzümüze mi vuruyorlar fakirligimizi. insan keyfine alaskada Colorado da ev alır mı .
Biz ev alamiyok ağaç ev yapiyolar keyfine.
vakit geçirmek için ideal kanallardan birisi.
görsel

Tlcye çağrımdır.
''onu yemem bunu yemem derseniz sonunda yarrağı yersiniz.'' repliği ile akıllara kazınan dr. nowzaradan'ın programı ağır yar pardon yaşamlar'ı izleyebileceğiniz kanal.
görsel
boş vakitlerinizde bakabileceğiniz bir kanal.
Evliliğe 90 gün izliyor çekirdek çitliyorum.
Bu kanalı seyreden gençlerin cnbce ile e2'yi görmemiş olmasına üzülüyorum.
büyük ihanet adındaki aldatma programını çok seviyorum her gece kaçırmadan izlerim.
Aşırı pintiler bölümlerinde Aşırı güldüğüm televizyon programı.
vakit geçirmek için ideal bir kanal.
ABD’nin flash tvsi olan kanal. Evet.
Ben dmax takılıyorum tlc biraz kadın işi.
Genelde tv açık olduğunda açık olan kanaldır. ilginç programlar mevcut.
çok değişik programları olan kanal boş vakitlerde vakit geçirmek için bire bir.
çerezlik programları olan kanal. çok farklı hayatlara kapı aralayan programlarını izlemek çok zevkli.
1. Ağır yaşamlar, şimdi ne yapıyorlar,
2. Aşk için fazla mı çirkin?
3. Yiyecek fabrikası.
Cnbc-e katili.
değişik ve güzel programlar yayınlayan kanal. sadece ağır yaşamlar isimli programını sevmiyordum. o kadar.
1234...7
© copyright 2005 - 2026